Vetophoping plaatselijk aanpakken met de Zionic

Vetrolletjes op je buik, love handles? Je huid niet strak genoeg? Wil je nu je cellulite aanpakken?

De resultaten de Zionic

WOW - Dit wil ik graag ervaren!

Plan direct jouw introductie behandeling in met hierbij een GRATIS adviesgesprek voor een gepersonaliseerde behandeling.

Wat is de Zionic?

Zionic is het eerste apparaat dat twee bewezen werkzame behandelingen combineert. 1. diepe actieve rotatiemassage (MARP) en 
2. resistieve radiofrequentie. 
Dit geeft snelle resultaten en garandeert een maximale doeltreffendheid bij behandeling van tal van aandoeningen. Door de combinatie van een thermisch en mechanisch effect op het bindweefsel kan Zionic ingezet worden voor diverse resultaten.

Wat betekent dit voor mij?

Wanneer je last hebt van vetoplsag op bepaalde probleem gebieden dan kun je deze plaatselijk aanpakken. Je kent het vast wel… Je valt wel af maar precies op bepaalde plekken op je lichaam blijft je huid slap of zit er toch teveel vetweefsel dat niet weggaat door het veranderen van je eetpatroon. Ook sporten lijkt op dat gebied niet effectief. De Zionic biedt dan de oplossing. Door het verwarmen van de vetcel (door Monopolaire RadioFrequentie) wordt de vetcel geleegd en het lichaam voert hem af. 

Dit lijkt wellicht wat op Cryolypolise echter het is iets heel anders. Cryo werkt met bevriezing en maakt het vetweefsel kapot. De Zionic verwarmt en heeft daarnaast tevens een verstrakkend en regenererend effect op de huid.

Op welke gebieden is de Zionic toepasbaar?

  1. Buik
  2. Bovenbenen
  3. Billen
  4. Armen
  5. Lovehandles
  6.  Rug
  7. Abductoren

Pak jouw probleemgebied aan

Ervaar je eerste Zionic behandeling 

 

Hoe werkt de Zionic?

De Zionic is een aangename behandeling. We roteren met de behandelkop op het probleem gebied dat je graag behandeld wilt hebben. Je ervaart een lichte druk en warmte in de huid. De huid zelf wordt ook wat warm echter het doel van het systeem is om in de diepere laag te verwarmen.
Hier zal het vetweefsel aangepakt worden. De vetcel wordt doorlaatbaar en zorgt ervoor dat opgeslagen vetten uit de vetcel komen om vervolgens afgevoerd te worden. De lege vetcel zal zichzelf daarna opruimen. Dit is een proces dat het lichaam zelf doet.

Voordelen:

• Versnelling van de productie van collageen en elastine wat een anti-aging effect heeft op de huid.
• Verhoging van het vetcelmetabolisme en vermindering van vetweefsel.
• Bevordert de uitscheiding van toxines en afvalstoffen door het lymfestelsel te activeren en een verbetering in bloedvascularisatie te bereiken.
Bloedsomloop activeren.
• Verhoog de hoeveelheid voedingsstoffen en zuurstof.
Ontspannend en afleidend effect.
• Daling van vrije radicalen.
• Alle gradaties van cellulitis (graad I, II en III)  kunnen worden behandeld.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top