fbpx

Wat is laserontharen en hoe werkt het?

Permanent van haren af.

 

Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren.

Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei. Vooral op plaatsen waar je het liever niet ziet. Dit vormt voor veel mannen en vrouwen een probleem.
Mannen met overmatig haren op de rug en de buik. Vrouwen met haar in het gezicht, de hals of decolètte.

Je kan ervan af komen!
Hoe wij dit doen? Lees je hieronder.

Wat is Laser nu eigenlijk?

Laser is een bron van licht, van straling. Denk aan de zon. De zon is ook een spectrum van stralen met ieder een eigen functie.
De Laser heeft één specifieke straling (golflengte) uit het volledige lichtspectrum met maar één doel. Ontharen in dit geval.

Bovenstaand is in Jip en Janneke taal, onderstaand de officiële lezing.

Laser staat voor Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.
Gefilterde golven ( lichtgolven van 810 nm) worden via een glas prisma en vervolgens via de haar zelf naar de voedingsbodem van het haartje geleid. Deze voedingsbodem wordt vernietigd waardoor er geen nieuwe haargroei kan plaatsvinden.

Het proces van laserontharing.

Wanneer we een haar permanent willen verwijderen is het van belang dat de energie (de warmte) van het laser in staat is de moedercellen en bloedtoevoer naar het haartje te stoppen.
Wanneer we alleen de haarwortel verwarmen dan valt de haar wel uit. Echter deze blijft niet permanent weg (veelal de thuisapparaatjes).
Willen we zorgen dat de haar niet meer terugkomt dan moet de bloedtoevoer naar de haarwortel toe gestopt worden. In ons bloed zitten namelijk alle bouwstoffen om een nieuwe haar te vormen.
De warmte van het laser apparaat moet dus sterk genoeg zijn om diep te kunnen werken. Belangrijk is echter wel dat de warmte van het laser apparaat de huid niet mee verwarmt.

Stap 1

De haar in de groeifase. De haar heeft hier contact met de voedingsbodem waarvandaan hij groeit. Deze haar kan behandeld worden.

Stap 2

De haar is kort gemaakt en kan nu behandeld worden. Het lasersysteem wordt nu op de huid gezet.

Stap 3

De warmte wordt afgegeven via de huid naar de haar die pigment dient te bevatten.

Stap 4

De warmte komt even overal, echter de huid die minder pigment bevat kan de warmte niet vasthouden.

Stap 5

De krachtige energie van de warmte zorgt ervoor dat de voedingsbodem (bloedvaatjes vlak onder de haarwortel) dichtgezet worden.

Stap 6

2 tot 4 weken na de behandeling valt de haar vanzelf uit. Een nieuwe haar kan niet meer aangemaakt worden.

Nu weet je hoe ‘je technisch gezien’ een droom werkelijkheid kunt laten worden.
Wil jij van het schaamtegevoel af dat je soms bekruipt.
Van haren die ongewenst zijn en je behoorlijk in de weg zitten.
Blijft er bij jou na het harsen of scheren roodheid achter, jeukende bultjes of zelfs een ontstoken huid. Is dit voor jou een reden dat je een uitje naar het strand of zwembad al dagen van te voren voorbereid.
Gewoonweg je ’t shirt aanhoud’  en zelfs niet je leukste bikini aantrekt maar de meest praktische om je onrustige huid te bedekken.

Maak een einde aan dit vervelende gevoel.

Nieuwsgierig geworden?

  • Ben jij klaar om de stap te nemen?
  • Wil je ontdekken of het iets voor jou is?
  • Ben je klaar met het zoeken naar de juiste informatie?
  • Wil jij tijd gaan besparen?

Goed nieuws. Ik heb alles in een duidelijke video voor jou op een rijtje gezet. Je kunt deze video nu GRATIS bekijken. Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik je de video direct.

Ontdek hoe jij van je storende haren af kan komen.

Bekijk mijn gratis video

Vul je gegevens in en ontvang direct gratis de uitleg video over permanent ontharen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Wat is laserontharen en hoe werkt het?

Permanent van haren af. Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren. Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei.

Veel gestelde vragen over definitief ontharen

https://youtu.be/tHtlgUX2tgQ Zie je door de bomen het bos niet meer…   Heb je vragen over permanent ontharen? Vragen over het verschil tussen soorten Laser en IPL methodes.Scroll dan door onze lijst met veel gestelde vragen over definitief ontharen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer uitleg. Download dan onderstaand de gratis video

Gezonde bloedvaten voor een mooie huid.

Ons bloedvaten stelsel is een heel mooi systeem in ons lichaam.   Ze zorgen ervoor dat de voedingstoffen die we eten overal in ons lichaam terechtkomen. Het is tevens ons transportmiddel voor zuurstof. Zeer belangrijk dus om de kwaliteit van onze bloedvaten gezond te houden. Hoe beter voedingstoffen en zuurstof naar al onze organen geleid

Voorkom je de griep met zonlicht. Is Vitamine D de weerstand vitamine?

Gematigde blootstelling aan zonlicht geeft een flinke oppepper aan je immuunsysteem   15 Minuten per dag met gezicht en armen in de zon rond 12 uur of af en toe verantwoord onder de zonnebank met het hele lichaam zonder te verbranden. Het levert niet alleen voldoende Vitamine D3 op, maar blijkt ook een flinke oppepper

De zin en onzin van detoxen

Heeft het detoxen echt zin? Is het van tijdelijke aard? Of is het allemaal onzin. Wanneer je, net zoals je nu doet, het internet er op na slaat om informatie over detoxen te vinden wordt je overspoelt door detox vakantie’s, sapkeuren, darmspoelingen en meer. Er worden regelmatig plantjes gevonden en ingrediënten aanbevolen die je kan

Scroll naar top