Wat is laserontharen en hoe werkt het?

Permanent van haren af.

 

Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren.

Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei. Vooral op plaatsen waar je het liever niet ziet. Dit vormt voor veel mannen en vrouwen een probleem.
Mannen met overmatig haren op de rug en de buik. Vrouwen met haar in het gezicht, de hals of decolètte.

Je kan ervan af komen!
Hoe wij dit doen? Lees je hieronder.

Wat is Laser nu eigenlijk?

Laser is een bron van licht, van straling. Denk aan de zon. De zon is ook een spectrum van stralen met ieder een eigen functie.
De Laser heeft één specifieke straling (golflengte) uit het volledige lichtspectrum met maar één doel. Ontharen in dit geval.

Bovenstaand is in Jip en Janneke taal, onderstaand de officiële lezing.

Laser staat voor Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.
Gefilterde golven ( lichtgolven van 810 nm) worden via een glas prisma en vervolgens via de haar zelf naar de voedingsbodem van het haartje geleid. Deze voedingsbodem wordt vernietigd waardoor er geen nieuwe haargroei kan plaatsvinden.

Het proces van laserontharing.

Wanneer we een haar permanent willen verwijderen is het van belang dat de energie (de warmte) van het laser in staat is de moedercellen en bloedtoevoer naar het haartje te stoppen.
Wanneer we alleen de haarwortel verwarmen dan valt de haar wel uit. Echter deze blijft niet permanent weg (veelal de thuisapparaatjes).
Willen we zorgen dat de haar niet meer terugkomt dan moet de bloedtoevoer naar de haarwortel toe gestopt worden. In ons bloed zitten namelijk alle bouwstoffen om een nieuwe haar te vormen.
De warmte van het laser apparaat moet dus sterk genoeg zijn om diep te kunnen werken. Belangrijk is echter wel dat de warmte van het laser apparaat de huid niet mee verwarmt.

Stap 1

De haar in de groeifase. De haar heeft hier contact met de voedingsbodem waarvandaan hij groeit. Deze haar kan behandeld worden.

Stap 2

De haar is kort gemaakt en kan nu behandeld worden. Het lasersysteem wordt nu op de huid gezet.

Stap 3

De warmte wordt afgegeven via de huid naar de haar die pigment dient te bevatten.

Stap 4

De warmte komt even overal, echter de huid die minder pigment bevat kan de warmte niet vasthouden.

Stap 5

De krachtige energie van de warmte zorgt ervoor dat de voedingsbodem (bloedvaatjes vlak onder de haarwortel) dichtgezet worden.

Stap 6

2 tot 4 weken na de behandeling valt de haar vanzelf uit. Een nieuwe haar kan niet meer aangemaakt worden.

Nu weet je hoe ‘je technisch gezien’ een droom werkelijkheid kunt laten worden.
Wil jij van het schaamtegevoel af dat je soms bekruipt.
Van haren die ongewenst zijn en je behoorlijk in de weg zitten.
Blijft er bij jou na het harsen of scheren roodheid achter, jeukende bultjes of zelfs een ontstoken huid. Is dit voor jou een reden dat je een uitje naar het strand of zwembad al dagen van te voren voorbereid.
Gewoonweg je ‘t shirt aanhoud’  en zelfs niet je leukste bikini aantrekt maar de meest praktische om je onrustige huid te bedekken.

Maak een einde aan dit vervelende gevoel.

Nieuwsgierig geworden?

  • Ben jij klaar om de stap te nemen?
  • Wil je ontdekken of het iets voor jou is?
  • Ben je klaar met het zoeken naar de juiste informatie?
  • Wil jij tijd gaan besparen?

Goed nieuws. Ik heb alles in een duidelijke video voor jou op een rijtje gezet. Je kunt deze video nu GRATIS bekijken. Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik je de video direct.

Ontdek hoe jij van je storende haren af kan komen.

Bekijk mijn gratis video

Vul je gegevens in en ontvang direct gratis de uitleg video over permanent ontharen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Hoe ontstaat huidveroudering?

Huidveroudering.   Hoe ontstaat het? Wat kunnen we eraan doen? Hoe behouden we onze jeugdige looks. Het is een vraag die de mensheid al eeuwen bezighoud. Wanneer we de grote concerns mogen geloven smeren we onze rimpels zo weg met een potje crème. Maar hebben we een bezoekje gebracht aan de dermatoloog dan heeft hij

Wat ze je in reclames niet vertellen over je huid en wat je wel moet weten

“Deze crème werkt tot wel 5 lagen diep en geeft je zichtbare huidverjonging.” Huh… Heb je deze zin ook wel eens gehoord?Hij kwam regelmatig op televisie voorbij. Ooooh dacht ik, wat laten ze mensen nu toch weer geloven. Je bovenste huidlaag heeft inderdaad 5 lagen. Maar om daar te komen met een crème?? Heel klein

Duurzame huidverbetering, geniet langdurig!

Duurzame huidverbetering, geniet langdurig! Werk jij bewust aan een gezond lichaam en goede weerstand? Als het antwoord ‘ja’ is, dan weet je dat dat niet over een nacht ijs gaat. Sterker nog, elke dag opnieuw spendeer je tijd, moeite en energie aan het bereiken van jouw doel. Hetzelfde geldt voor wanneer je moet herstellen na

Ontharen: De 7 meest gemaakte fouten

Hallo zon, dag haren. Wanneer de zon gaat schijnen gaan de meeste mensen weer met een scheermes aan de slag. Dit resulteert nogal eens in rode bultjes en andere ellende. Scheer jij je nog? Voorkom irritatie en ontdek wat er fout gaat bij het scheren bij zowel mannen als vrouwen. De 7 meest gemaakte ontharingsfouten.

Deze zomer definitief haarvrij

Deze zomer definitief haarvrij Het lichaam haarvrij willen maken is al zo oud als de weg naar Rome. Letterlijk, want de Romeinse vrouwen namen de gewoonte hun hele lichaam te ontharen al over van de Egyptenaren. Dat was oorspronkelijk met name vanwege hygiënische doeleinden: er was weinig zeep voor handen en zo lagen vlooien en

Scroll naar top