Wat is echte Schoonheid?

Wat houdt mijn vak werkelijk in?

Iemand mooier maken?
Ik, Cindy Bos Meulendijk, ben schoonheidsspecialist. Dus ik ben specialist in schoonheid. Maar wat houdt mijn vak dan daadwerkelijk werkelijk in? Iemand van rimpels afhelpen? Iemand zo lang mogelijk jong eruit laten zien? Bezig zijn met het plaatje aan de buitenkant?

Wat is schoonheid - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

In eerste instantie hield ik me hier helemaal niet mee bezig. Totdat mijn tweede dochter werd geboren. Op 24 april 2004. Na twee weken op de roze wolk bleek het niet goed te zijn met haar. Ze bleek een meervoudige handicap te hebben die nog steeds niet uit te leggen valt wat het dan precies is. Ze vocht voor haar leven.

Wekenlang zat ik tussen twee werelden. Enerzijds de ritjes naar het ziekenhuis waar een mooi mensje in alle schoonheid aan het vechten was. Anderzijds hielp ik mijn cliënten waarvan hun rimpels een behoorlijke invloed hadden op hun levensgeluk.

De betekenis van schoonheid kreeg voor mij ineens een andere lading.
Hmmm…. Had ik een verkeerd vak gekozen?
Nu, 16 jaar later, weet ik dat het niet zo is. Met mijn dochter gaat het inmiddels goed. Ze is een wonder. En uniek op haar eigen manier. Ze straalt de schoonheid van het leven uit.

Daarnaast heb ik een prachtig vak. Ik kan mij niks mooiers bedenken. Onze dochter, Cheyenne, is mijn inspiratiebron. Ze heeft mij een andere kijk op het leven en schoonheid gegeven.

Natuurlijk ben ik door de tijd heen gaan relativeren. Ook ik sta weleens voor de spiegel te bedenken wat allemaal anders aan mij zou kunnen. Achter iedere ergernis, zoals bijvoorbeeld een rimpel, zit een verhaal. Ieder mens wil gezien worden en gewaardeerd worden.

Onze dochter heeft mij inzichten gebracht. Wat is de ware betekenis van schoonheid.
De missie die ik met mijn schoonheidssalon Take Time 4 Beauty wil uitdragen is; jou bewust maken van je stralende zelf. Want dat ben je.
Nieuwsgierig…. Volg me op FB en intsta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven