Wat is nu echt schoonheid? Ik, Cindy Bos Meulendijk, ben schoonheidsspecialist, specialist in schoonheid.
Wat houdt mijn vak werkelijk in? Iemand mooier maken? Iemand van rimpels afhelpen?
Bezig zijn met het plaatje aan de buitenkant?

In eerste instantie hield ik me hier helemaal niet mee bezig. Totdat mijn tweede dochter werd geboren. Op 24 april 2004. Na twee weken op de roze wolk bleek het niet goed te zijn met haar. Ze bleek een meervoudige handicap te hebben die nog steeds niet uit te leggen valt wat het dan precies is. Ze vocht voor haar leven. Wekenlang zat ik tussen twee werelden. Enerzijds de ritjes naar het ziekenhuis waar een mooi mensje in alle schoonheid aan het vechten was. Anderzijds hielp ik mijn cliënten waarvan hun rimpels een behoorlijke invloed hadden op hun levensgeluk.

De betekenis van schoonheid kreeg voor mij ineens een andere lading.
Hmmm…. Had ik een verkeerd vak gekozen?
Nu, 14 jaar later, weet ik dat het niet zo is. Met mijn dochter gaat het inmiddels goed. Ze is een wonder. En uniek op haar eigen manier. Ze straalt de schoonheid van het leven uit.

Daarnaast heb ik een prachtig vak. Ik kan mij niks mooiers bedenken. Onze dochter, Cheyenne, is mijn inspiratiebron. Ze heeft mij een andere kijk op het leven en schoonheid gegeven.

Natuurlijk ben ik door de tijd heen gaan relativeren. Ook ik sta weleens voor de spiegel te bedenken wat allemaal anders aan mij zou kunnen. Achter iedere ergernis, zoals bijvoorbeeld een rimpel, zit een verhaal. Ieder mens wil gezien worden en gewaardeerd worden.

Onze dochter heeft mij inzichten gebracht die ik vanaf nu graag wil delen. Het voelt alsof het tijd is om de ware betekenis van schoonheid te onthullen.
Ik wil jou bewust maken van je stralende zelf.
Nieuwsgierig…. Volg me op FB en intsta

Perfectie of juist Imperfectie
Een nieuw begin en meer..
Menu