Drie verschillende fruitzuren en een enzym masker pakken een vale, doffe of vermoeide huid in no-time aan

Met deze Ultimate Peel Set thuisbehandeling gaat krijgt jouw huid optimale verbetering.

Je huid voelt wat vaal, ziet er wat dof of vermoeid uit. Geen nood. Met deze ultimate peel mini facial is jouw huid in no-time als nieuw.
Zacht en stralend. door de combinatie van verschillende fruitzuren en enzymen ontdoe jij je huid van de dode cellen en stimuleer je de huideigen cel stofwisseling.

Ultimate Peel Set – The Home Edition
Deze set bevat het gouden duo van IMAGE Skincare om je huid te voorzien van een heerlijke peeling: het AGELESS – Total Resurfacing Masque en VITAL C – Hydrating Enzyme Masque. Voor het beste resultaat breng je deze over elkaar heen aan. Verder bevat de Normal/Dry Kit een cleanser, serum en dagcrème met SPF. Door het bijgevoegde stappenplan word je in 5 stappen een echte skincare pro en kun je je huid een mini peel geven, gewoon vanuit je badkamer! Ook zit er een gratis IMAGE Skincare haarband bij, voor een ultiem spa-gevoel.

De Ultimate Peel Set bestaat uit de volgende producten:

  • AGELESS – Total Resurfacing Masque – dit peelende masker op basis van verschillende zuren zorgt voor de gladste huid ooit! Bevat glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.
  • VITAL C – Hydrating Enzyme Masque – dit masker heeft een enzymatische werking, wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen zich als het ware oplossen. Met deze combinatie is je huid dan ook ultiem geëxfolieerd!
  • AGELESS – Total Facial Cleanser – deze unieke cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking.
  • VITAL C – Hydrating Anti Aging Serum – dit serum is één van onze bestsellers en zorgt voor een ware hydratatie boost! Geschikt voor alle huidtypes.
  • PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF30 – na het exfoliëren is het extra belangrijk je huid goed te beschermen tegen UV-straling. Deze dagcrème met SPF30 beschermt én hydrateert.

 

Bestel hier jouw thuisbehandeling

Ultimate Peel Treatment

87
  • Intensieve thuis peeling
  • Ideaal voor de doffe vermoeide huid
  • Ook voor de onzuivere huid
  • Gratis haarband inclusief

Wat onze klanten over ons zeggen

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in Beautyland.

adviezen droge huid

Help, mijn huid heeft vakantiestress

Weken van zon, meer douchen en zee of zwembadwater hebben hun tol geëist van je huid. Je bent er heerlijk tussenuit geweest. Even vakantie. Je bent uitgerust teruggekomen en voelt je weer helemaal in balans. Maar helaas. Je huid heeft het nu iets minder leuk. De balans is ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel

Read More »

Retinol en Glycolzuur, wat doet het voor je huid

Een stralende huid met een jeugdige uitstraling, dat willen we natuurlijk allemaal! Het toevoegen van zuren in je dagelijkse beautyritueel is een zeer effectieve manier om je huid glad en egaal te maken en huidveroudering tegen te gaan.  Wel is het belangrijk om zuren op de juiste manier te gebruiken en je huid niet te belasten. Daarom vertellen wij je in dit blog

Read More »

Het laatste Beauty nieuws in jouw mailbox

Scroll naar top