Touch-up voor je huid met Synature en een Koudlaserbehandeling

Touch-up voor je huid

Op je huid kunnen allerlei sporen achterblijven van eerdere problemen. Zeker acne wil nog wel eens littekentjes achterlaten. Bij Take Time 4 Beauty bieden we nu de BB Glow treatment aan: een nieuwe behandeling aan die deze littekens kan vervagen. Daarnaast pakt het ook andere oneffenheden aan, waardoor de behandeling je hele gezicht opnieuw doet stralen!

Er zijn tegenwoordig mooie oplossingen die volledig natuurlijk het werk doen. Huidverbetering en huidverzorging kan op een natuurlijke manier gebeuren, zonder naalden of operaties.

Touch-up voor je huid - Synature en Koudlaserbehandeling - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Natuurlijke oplossingen

Bij Take Time 4 Beauty maken we gebruik van behandelmethodes van het merk Pascaud. In dit blog willen we er twee uitlichten: de Synature-behandeling en Koudlaserbehandeling. Uniek aan deze behandelingen is dat ze allebei op natuurlijke wijze het werk doen. Geen invasieve apparatuur, wel effectieve en krachtige producten.

Pascaud Synature: werkzaam tot diep in de huid

De Synature-behandeling geeft snel, na enkele dagen, een mooi resultaat en zorgt voor een egale, stralende huid. Bij Synature komt geen apparaat te pas. Het is een behandeling waarbij ‘synthetic’ en ‘nature’ samenkomen, waar ook de naam vandaan komt.

De behandeling bestaat uit twee fases. Eerst gebruiken we een speciale scrub waarna je een peeling met verschillende zuren krijgt om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. In de tweede fase worden microscopisch kleine naaldjes als een poeder de huid in gedept. Deze microscopische holle naaldjes maken piepkleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen verder in de huid doordringen. Je behandeld zelf thuis je huid nog zeven dagen met een zeer intensieve en hoge dosis vitamine C, waardoor het effect versterkt wordt. Het effect hiervan kun je nog weken na de behandeling merken. 

Is Synature geschikt voor jou?

De Synature-behandeling is effectief en erg geschikt voor mensen die een behandeling willen met het resultaat van een microneedling behandeling. De behandeling is best pittig. We raden daarom aan deze behandeling niet in te zetten wanneer een ‘gewone fruitzuurpeeling’ nog nieuw voor je is. Ook voor een gevoelige huid zijn andere behandelingen meer geschikt. We zullen dit van tevoren, net als bij onze andere behandelingen, gewoon met je bespreken. Mocht er een andere behandeling zijn die beter bij jou past en voor jouw wensen een beter resultaat zal geven, dan kiezen we daar uiteraard voor!

De Pascaud koudlaserbehandeling

Een facelift zonder dat er een naald aan te pas komt: dat is haalbaar met de andere Pascaud-behandeling die wij aanbieden: de koudlaserbehandeling met de Pascaudlite softlaser. Deze softlaser stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. De huid zal de omzetting naar collageen stimuleren en de huid meer volume geven. Collageen is de stof die ervoor zorgt dat je huid stevig en egaal eruit ziet. Een softlaserbehandeling is zo bij uitstek geschikt voor mensen die het idee hebben dat hun huid wat slap is, mensen die kringen hebben bij de ogen of hangende oogleden.

Op je mooist

Bij Take Time 4 Beauty zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, huidverbetering en huidverzorging. Dit is ook waarom we de behandelingen van Pascaud aanbieden in onze salon. We zetten ons in om iedere klant op haar mooist de salon weer te laten verlaten. Lijkt een van deze behandelingen jou wel wat, of heb je een ander huidprobleem als acne, rosacea of haartjes op vervelende plekken? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen bezig om het probleem aan te pakken.

Yes, ik wil graag ontdekken wat het effect op mijn huid kan zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Scroll naar boven