Touch-up voor je huid met Synature, Koudlaserbehandeling en de reyu

Touch-up voor je huid

Je bent op zoek naar methoden om je huid te verbeteren. Cosmetische inspuitingen, fillers of een operatieve correctie gaan je (voor nu) nog te ver. 
Je wilt op een natuurlijke manier de huidveroudering remmen. Je huid in goede conditie houden en zorgen dat deze niet te snel verslapt, grauw wordt, er vermoeid uitziet of heel veel lijntjes vertoont.

Wanneer je langs de spiegel loopt ben je trots en zie je jouw huid stralen. Is dit wat je graag wilt. Dan gaan wij jou helpen. Op een volledig natuurlijke manier. Zonder dat er naaldjes of pijnlijke lasers aan te pas komen.

Touch-up voor je huid - Synature en Koudlaserbehandeling - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Natuurlijke oplossingen

Bij Take Time 4 Beauty maken we gebruik van behandelmethodes o.a. van het merk Pascaud en werken we met de Reyu. In dit blog willen we drie behandelingen uitlichten: de Synature-behandeling, Koudlaserbehandeling en de Reyu. Uniek aan deze behandelingen is dat ze alle drie op natuurlijke wijze het werk doen. Geen invasieve apparatuur, wel effectieve en krachtige producten.

Pascaud Synature: werkzaam tot diep in de huid

De Synature-behandeling geeft snel, na enkele dagen, een mooi resultaat en zorgt voor een egale, stralende huid. Bij Synature komt geen apparaat aan te pas. Het is een behandeling waarbij ‘synthetic’ en ‘nature’ samenkomen, waar ook de naam vandaan komt.

De behandeling bestaat uit twee fases. Eerst gebruiken we een speciale scrub waarna je een peeling met verschillende zuren krijgt om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. In de tweede fase worden microscopisch kleine naaldjes als een poeder de huid in gedept. Deze microscopische holle naaldjes maken piepkleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen verder in de huid doordringen. Je behandeld zelf thuis je huid nog zeven dagen met een zeer intensieve en hoge dosis vitamine C, waardoor het effect versterkt wordt. Je hebt het effect van een cosmetische microneedling behandeling. Het verzacht lijntjes, pakt pigment effectief aan en hersteld de collageenaanmaak. 

Is Synature geschikt voor jou?

De Synature-behandeling is effectief en erg geschikt voor mensen die een behandeling willen met het resultaat van een microneedling behandeling. De behandeling is best pittig voor de huid. We raden daarom aan deze behandeling niet in te zetten wanneer een ‘gewone fruitzuurpeeling’ nog nieuw voor je is. Ook voor een gevoelige huid zijn andere behandelingen meer geschikt. We zullen dit van tevoren, net als bij onze andere behandelingen, gewoon met je bespreken. Mocht er een andere behandeling zijn die beter bij jou past en voor jouw wensen een beter resultaat zal geven, dan kiezen we daar uiteraard voor!

De Pascaud koudlaserbehandeling

Een facelift zonder dat er een naald aan te pas komt: dat is haalbaar met de andere Pascaud-behandeling die wij aanbieden: de koudlaserbehandeling met de Pascaudlite softlaser. Deze softlaser stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. De huidcellen krijgen meer energie. Dit zorgt voor meer volume in de huid. ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen is de stof die ervoor zorgt dat je huid stevig en egaal eruit ziet. Een softlaserbehandeling is bij uitstek geschikt voor mensen die het idee hebben dat hun huid wat slap is, mensen die kringen hebben bij de ogen of hangende oogleden.

De Reyu behandeling

De REYU is een honderd procent natuurlijke huid verjongende behandeling. Zonder naalden maar met direct resultaat. REYU is als een personal trainer maar dan voor je huid. Deze non-invasieve behandeling is gebaseerd op mechanische neurofeedback (de motor van het leven). 
Een direct zichtbare cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. Spieren in je gezicht en hals worden getraind om deze sterker en actiever te maken. Precies het tegenovergestelde als het verslappen van je spier middels injecties met Botuline. Wanneer je spieren niet meer geprikkeld worden om te bewegen, worden ze slap en dunner (denk maar aan iemand die na zes weken uit het gips komt). Spieren die getraind zijn blijven in model en voorkomen het uitzakken van de huid. De REYU is een echte SUPERBOOST voor je huid en bied lange termijn huidverjonging. De spieren zitten vast aan onze huid, hoe sterker je spieren zijn hoe strakker je huid blijft.

Op je mooist

Bij Take Time 4 Beauty zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, huidverbetering en huidverzorging. Dit is ook waarom we de behandelingen van Pascaud en REYU aanbieden in onze salon. We zetten ons in om iedere klant op haar mooist de salon weer te laten verlaten. Lijkt een van deze behandelingen jou wel wat, of heb je een ander huidprobleem als acne, rosacea of haartjes op vervelende plekken? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen bezig om het probleem aan te pakken.

Yes, ik wil graag ontdekken wat het effect op mijn huid kan zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven