Ons volledige behandelmenu

Scrol snel naar het onderwerp dat je zoekt. Klik onderstaand op een categorie

Basis Behandelingen

 • Meet & Treat € 85,00

  60 minuten - Kom je voor het eerst en wil je graag met ons bekijken welke behandeling(en) het beste past bij jouw wensen? Kom kennismaken. We doen een huidanalyse - een korte (30 min) behandeling die aansluit bij je wensen - een advies voor thuisgebruik - gratis sample product set voor thuis.

 • Take Time 4 Wellness - Casmara € 65,00

  45 minuten - Pure ontspanning. Deze wellness treatment bestaat uit een reiniging - dieptereiniging - gezichtsmassage met ampul - vliesmasker incl. hals/decolette massage - afsluitende verzorging.

 • Facial - Casmara Alginaat Booster Treatment v.a. € 85,00

  60 minuten - De Casmara Beauty Booster is een volledig gepersonaliseerde behandeling op jouw huid. Je combineert de wellness feeling met intensieve ingrediënten die je huid een superboost geven.

 • Facial - Image Skincare Treatment € 75,00

  45 minuten - Deze facial bestaat uit een reiniging - dieptereiniging middels enzympeeling of srub - epileren - uitreinigen - masker / hydratatieboost - afsluitende verzorging. Een krachtige boost behandeling met zeer hoogwaardige ingrediënten.

 • Facial - Image Skincare Peeling level I € 75,00

  45 minuten - We behandelen met zachte een Level I peeling. De Ormedic Lift met zachte enzymen of de Signature Lift met vitamine C. Beiden behandelingen geschikt om kennis te maken met het effectieve huid verbeterende karakter van Image Skincare.

 • Facial - Pascaud Brightening Treatment € 75,00

  45 minuten - Deze facial van Pascaud bestaat uit een reiniging - dieptereiniging middels een srub of enzympeeling - epileren - zonodig uitreinigen -Een brightening, calming of juist stimulating vliesmasker - afsluitende verzorging

 • Facial - Pascaud Professional Treatment incl. lichttherapie € 85,00

  60 minuten - De Pascaud Treatment is een mooie hydratatieboost voor de huid. Deze behandeling bestaat uit een Reiniging - anti-aging ampul - enzym multipeel - een ACE vitamine boost massage en een afsluitende verzorging. De behandeling wordt geïntensiveerd door de Pascaud led therapie.

 • Teen Treatment (jeugd behandeling) € 45,00

  30 minuten - Speciaal voor de jonge huid tot 16 jaar. Heb je last van een onzuivere huid met wat mee-eters en roodheden. Wil je erger voorkomen. Dan is dit de beste behandeling voor de jonge huid. De focus ligt op reinigen en ledigen van de poriën.

 • Fresh up Treatment € 45,00

  30 minuten - Je huid wordt gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd middels een scrub of enzympeeling. Je wenkbrauwen worden bijgewerkt en we sluiten af met een crème masker. Een korte behandeling om je huid even op te frissen en te verhelderen.

 • Relax gezichtsmassage als upgrade bij facial € 20,00

  15 minuten - Je huid wordt gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd middels een scrub of enzympeeling. Je wenkbrauwen worden bijgewerkt en we sluiten af met een crème masker. Een korte behandeling om je huid even op te frissen en te verhelderen.

Huidverbeterende Behandelingen

 • Image Skincare -
  Peeling Level II
  € 75,00

  45 minuten - De Image Skincare peeling bestaat uit een intensieve 2 staps reiniging - voorbereidende lotion - een keuze uit de Lightening Lift, de Wrinkle Lift en de Acne Lift

 • Image Skincare -
  Peeling Level III
  € 95,00

  45 minuten - De intensieve Image Skincare peeling level III. Deze peeling wordt alleen na een intake afgesproken en gebeurd niet tijdens een 1e bezoek. Bij acne of een huid met veel oneffenheden.

 • Image Skincare - Peeling
  Level II + collageentherapie
  € 95,00

  60 minuten - De Image Skincare peeling bestaat uit een intensieve 2 staps reiniging - voorbereidende lotion - een keuze uit de Lightening Lift, de Wrinkle Lift en de Acne Lift. Collageen aanmaak wordt met de softlaser of de radiofrequentie techniek gestimuleerd.

 • Pascaud - Professional Treatment + collageentherapie € 95,00

  60 minuten - De Pascaud Professional treatment is een zeer voedende behandeling. Een liftend effect wordt verkregen door de inzet van de Pascaud soflasertherapie.

 • Pascaud - Professional
  Peeling + collageentherapie
  € 95,00

  45 minuten - De Pascaud Professional peeling is een zeer huid vernieuwende behandeling. We sluiten af met het liften van de huid d.m.v. de Pascaudlite soflaser

 • Pascaud - Professional
  Peeling + Skinboosters
  € 95,00

  60 minuten -De Pascaud Peeling is een intensieve peeling. Een passend booster ampul wordt ingemasseerd of met de pascaudlite led verwerkt. Dan volgt het Marmatrix alginaat masker, het Vitamine C vliesmasker of het DNA masker

 • Oxygeneo 3 in 1 Facial
  + Ultrasound v.a.
  € 95,00

  45 minuten -De OxygeneO 3 in 1 Facial combineert een zachte vorm van microdermabrasie met fruitzuren en is direct een zuurstofbehandeling. Het is een ideale walk in - walk out behandeling. Direct een schone, frisse, verzorgde en stralende huid.

 • Oxygeneo 3 in 1 Facial
  + Ultrasound en Tripollar
  € 125,00

  60 minuten -De Geneo+ combineert de Oxygeneo 3 in 1 Facial met intensieve Collageen therapie door Radiofrequentie. Na de Oxygeneo behandeling wordt de huid behandeld met de Tripollar om nieuwe collageencellen te stimuleren. Ook aanwezige collageencellen krijgen een boost en zorgen voor een vollere huid.

 • Synature Treatment € 225,00

  60 minuten - De Synature biedt een sterke peeling gecombineert met eennatuurlijke microneedling behandeling. We starten met reiniging - de salicylic srub - een intensieve dubbele fruitzuurpeeling - de microneedling poeder wordt aangebracht - je krijgt een collageen vliesmasker - verzorgende crème - voor thuis naverzorgingsset incl. innovative kuur.

 • Microneedling (medisch) €175,00

  60 minuten - Microneedling is een snelle en effectieve methode om huidverbetering te verkrijgen. Met name verbetering op huidstructuur, littekens en verfijning van de poriën. Deze needling behandeling is intensief en wordt pas na een intake samen toe besloten. Incl. hyaluronzuur thuis.

 • Reyu Treatment
  hals en gelaat (in kuur)
  € 249,00

  90 minuten - Het natuurlijk alternatief voor inspuitingen en fillers. Huidverbetering vanuit de diepere lagen. De hydrafacial, mesotherapie en microcurrent faceyoga in één.

 • Reyu Treatment
  hoofdhuid / haar (in kuur)
  € 215,00

  60 minuten - Het natuurlijk alternatief voor de PRP haarbehandeling. Een kuur van 7 behandelingen geeft je gemiddeld 30.000 nieuwe haartjes.

 • Bio Skin Jetting /
  rimpelcorrectie 1 zone
  €75,00

  30 minuten - Een natuurlijke manier van plaatselijk rimpeltjes verminderen. Lijntjes op de bovenlip en rond de ogen zijn hiermee effectief aan te pakken. Op andere delen van het gezicht is het Bio Skin Jetten een mooie combinatie met bv de collageen behandeling en/of de lasertherapie en de fruitzuurpeeling.

 • Bio Skin Jetting /
  rimpelcorrectie 2 zones
  € 150,00

  30 minuten - Een natuurlijke manier van plaatselijk rimpeltjes verminderen. Lijntjes op de bovenlip en rond de ogen zijn hiermee effectief aan te pakken. Op andere delen van het gezicht is het Bio Skin Jetten een mooie combinatie met bv de collageen behandeling en/of de lasertherapie en de fruitzuurpeeling.

 • Acnetherapie gelaat uitreinigen € 65,00

  35 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - afsluiten met en kalmerend product. We kiezen de peeling die het best past bij je huid. Ook herstel van acne roodheden en acne littekens kunnen worden aangepakt.

 • Acnetherapie gelaat intensief € 85,00

  60 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - extra tijd uitreinigen of kalmeren en herstellen met lichttherapie of ultrasound - afsluiten met en kalmerend product. We kiezen de peeling die het best past bij je huid. Ook herstel van acne roodheden en acne littekens kunnen worden aangepakt.

 • Acnetherapie rug € 65,00

  30 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - afsluiten met en kalmerend product. De peeling kan gecombineerd worden met acnetherapie voor je gezicht.

 • BB Glow +
  Cosmetische needling
  € 145,00

  90 minuten - BB Glow is een verhelderende behandeling voor het gelaat. Donkere kringen onder de ogen of rest littekens worden hier mooi mee gecamoufleerd. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling 3x uitgevoerd. 2x hiervan wordt de BB Glow gecombineerd met de microneedling behandeling. 1x is de microneedling zonder de BB Glow.

Oneffenheden in gelaat

 • Couperose verwijderen € 40,00

  10 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Couperose verwijderen € 65,00

  20 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Steelwratjes verwijderen € 40,00

  10 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Steelwratjes verwijderen € 65,00

  20 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Pigmentvlekken
  verwijderen
  € 40,00

  10 minuten - Storende pigmentvlekken, ook wel zonschade genoemd, in je gezicht, hals, decolleté of de handen kunnen snel en effectief worden verwijderd met de ND-Yag laser. Alvorens wij de behandeling starten zullen we de plek eerst goed beoordelen.

 • Oneffenheden verwijderen t.b.v. acne gelaat / prestatiecode 7359 €40,00

  10 minuten - Milia's zijn kleine harde witte plekjes in je gezicht. Ze worden ook wel gerstekorrels genoemd.

 • Milia's verwijderen
  (gerstekorrels) t.b.v. acne gelaat / prestatiecode 7359
  €40,00

  10 minuten - Milia's zijn kleine harde witte plekjes in je gezicht. Ze worden ook wel gerstekorrels genoemd.

Wimper en Wenkbrauw behandelingen

 • Epileren € 15,00

  10 minuten - Bijwerken en in model brengen van de wenkbrauwen. Harsen behoort ook tot de mogelijkheid.

 • Verven wenkbauwen € 12,50

  10 minuten - Je wenkbrauwen in de kleur die bij je past. Van lichtbruin, natuurbruin tot zwart. Ook een grijze tint of kastanjerood is mogelijk.

 • Verven wenkbrauwen +
  epileren
  € 22,50

  20 minuten - Je wenkbrauwen in de kleur die bij je past. Inclusief epilatie van de wenkbrauwen. Van lichtbruin, natuurbruin tot zwart. Ook een grijze tint of kastanjerood is mogelijk.

 • Verven wimpers € 18,50

  15 minuten - Je wimpers verven in de kleur die bij je past. Van natuurbruin tot zwart.

 • Verven wimpers +
  wenkbrauwen
  € 28,50

  20 minuten - Een combinatie van je wimpers en wenkbrauwen verven. De kleur wordt aangepast en mag dus van elkaar verschillen

 • Verven wimpers +
  wenkbrauwen + epileren
  € 40,00

  30 minuten - Een combinatie van je wimpers en wenkbrauwen verven. inclusief het epileren van je wenkbrauwen. De kleur wordt aangepast en mag dus van elkaar verschillen

 • Browstyling € 37,50

  45 minuten - Browstyling met Henna brows voor een mooie volle wenkbrauw look. Browstyling omvat het uittekenen - shapen door epilatie, hasen of treaden (touwtje)- verven met henna - nabehandeling.

 • Browlift / Browlamination - epileren € 50

  45 minuten - Het shapen en laminaren van de wenkbrauwen. De vorm door het de lamination blijft tot 6 weken behouden.

 • Browlift / Browlamination - epileren - verven € 55

  45 minuten -Het verven, shapen en laminaren van de wenkbrauwen. De vorm door het de lamination blijft tot 6 weken behouden.

 • Lashlift € 45,00

  45 minuten - De Lashlift is een mooie behandeling om je wimpers liften. Er ontstaat een mooie wimperkrul zonder je wimpers te beschadigen.

 • Lashlift + verven wimpers € 55,00

  60 minuten - De Lashlift is een mooie behandeling om je wimpers liften. De wimperkrul wordt door het verven worden ze nog opvallender. Je wimpers blijven mooi in tact.

 • Lashlift + Browlift verven en epileren € 95,00

  60 minuten - De Lashlift is een mooie behandeling om je wimpers liften. De wimperkrul wordt door het verven worden ze nog opvallender. Je wimpers blijven mooi in tact. Ze worden tevens geverft. Je wenkbrauwen krijgen een browlift en worden geëpileerd.

 • Wimperextensions
  One by One
  € 85,00

  120 minuten - Een nieuwe set wimperextensions waarbij op iedere wimper een haartje wordt gezet. Deze One by One techniek biedt een mooie volle look.

 • Wimperextensions One
  by One opvullen na 2 wkn
  € 40,00

  60 minuten - Je One by One wimperextensions laten bijwerken na 2 weken.

 • Wimperextensions One
  by One opvullen na 3 wkn
  € 50,00

  90 minuten - Je One by One wimperextensions laten bijwerken na 3 weken.

 • Wimperextensions
  Volume Plus wimpers
  € 105,00

  150 minuten - Een nieuwe set wimperextensions waarbij op iedere wimper meerdere haartjes worden geplaatst. Volume voor de extreme look.

 • Wimperextensions
  Volume Pluswimpers
  opvullen na 2 wkn
  € 47,50

  75 minuten - Je Volume wimpers laten opvullen na 2 weken.

 • Wimperextensions
  Volume Plus wimpers
  opvullen na 3 wkn
  € 57,50

  105 minuten - Je Volume wimpers laten opvullen na 3 weken.

 • Wimperextensions
  verwijderen
  € 25,00

  20 minuten - Je wilt graag je wimperextension volledig laten verwijderen.

Permanente Make-Up

 • Permanente make-up
  wenkbrauwen powderbrows
  € 295,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  eyeliner boven
  € 225,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  eyeliner infralash
  onder of boven per deel
  € 225,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  eyeliner infralash
  onder en boven
  € 295,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  ooglid onder en boven
  € 300,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanent make-up
  lipliner
  € 225,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  full lips
  € 325,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  lipliner met schaduw
  € 250,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  touch up
  € 0,00

  60 minuten - Nabehandeling - Alleen te boeken binnen enkele weken na de behandeling permanente make-up.

Nagelstyling en Manicure behandelingen

 • Gellak incl. Rubberbase € 42,50

  45 minuten - Een stevige gellak nagel.

 • BIAB € 47,50

  50 minuten - Een extra stevige laag aanbrengen onder je gellak door een BIAB toevoeging. De nagel wordt sterker en krijgt een mooie vorm. Reparatie is mogelijk. Ideaal voor nagelbijters.

 • BIAB incl. gellak € 57,50

  60 minuten - Een extra stevige laag aanbrengen onder je gellak door een BIAB toevoeging. De nagel wordt sterker en krijgt een mooie vorm. Reparatie is mogelijk. Ideaal voor nagelbijters.

 • Acrylnagels nieuwe
  set incl. lakken
  € 75,00

  105 minuten - Een mooie nagelverlenging doorhet plaatsen van acrylnagels. ook de acrylnagels kunnen het design naar wens krijgen

 • Acrylnagels opvullen /
  bijwerken
  € 60,00

  90 minuten - Je acrylnagels groeien uit. Wil je de acryl nagels bij laten werken en een nieuw design kiezen. Boek dan deze behandeling (maximaal 4 weken na zetten basisset).

 • Nailart 2 nagels € 5,00

  5 minuten - Een steentje of sticker op je nagel voor extra verfraaing.

 • Nailart 4 of meer nagels v.a. € 10,00

  10 minuten - Nailart zoals babyboom, cateye, french manicure.

 • Manicure basis € 35,00

  30 minuten - Een handverzorgingsbehandeling voor heerlijk zachte verzorgde handen. De basis behandeling bestaat uit vorm vijlen - polijsten - nagelriemverzorging - scrub - handverzorging incl. handmassage

Ontharen

Definitief ontharen (vrouw)

 • Bovenlip € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je bovenlip af met de Soprano Ice laser

 • Kin € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je kin af met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin € 35,00

  15 minuten - Combinatie van bovenlip en kin definitief ontharen met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin +
  Kaaklijn + Hals
  € 45,00

  15 minuten - Storende haren op je bovenlip, kin doorlopend naar je hals en langs je kaaklijn. Met de Soprano Ice Laser raak je deze ongewenste haren definitief kwijt.

 • Wangen + Bakkebaard € 25,00

  15 minuten - Storende haren op je wangen en langs de bakkebaard. Permanent verlost met de Soprano Ice Laser

 • Gezicht geheel € 60,00

  15 minuten - Definitief verlost van alle haartjes op je gezicht met de Soprano Ice Laser

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 35,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Bikinilijn € 55,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren bij je bikinilijn. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Oksels + Bikinilijn € 65,00

  30 minuten - Een combinatie korting wanneer het definitief ontharen van je oksels en bikinilijn samen geboekt wordt.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek
  € 75,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaart wilt hebben.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek + oksels
  € 85,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de oksels, de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaard wilt hebben.

 • Onderbenen € 150,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Bovenbenen € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Onder en bovenbenen € 295,00

  75 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je benen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onder en bovenbenen +
  bikinilijn
  €295,00

  90 minuten - Direct bikiniklaar. Laat je hele benen en je bikinilijn definitief ontharen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onderarmen € 65,00

  30 minuten - Last van donkere haren op je armen. Van je pols tot boven de elleboog kunnen wij deze permanent ontharen.

Elektrisch ontharen

 • Elektrisch ontharen 27,50

  10 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen € 50,00

  25 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen +
  laserontharen
  € 50,00

  25 minuten - Heb je een combinatie van donkere en licht, blonde of grijze haren op je bovenlip, kin, wangen en/of hals. We passen dan beiden technieken toe.

Definitief ontharen (man)

 • Baard € 45,00

  15 minuten - Heb je veel last van scheerirritatie en ontstekingen door het dagelijks scheren. Met de Soprano Ice Laser helpen wij je hiervan af.

 • Wangen + Baardlijn € 35,00

  15 minuten - Een strakke baardlijn met de Soprano Ice Laser. We halen de haartjes langs je baardlijn permanent weg.

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Schouders +
  schouderbladen
  € 95,00

  30 minuten - Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie op je rug. Boek deze behandeling wanneer je vooral last hebt van haren op de flanken van je rug

 • Flanken € 95,00

  30 minuten - Je schouders, een deel van je bovenarm en je schouderbladen laten ontharen. Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie.

 • Rug + schouders € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je rug en schouders. De Soprano Ice Laser halt ze met gemak definitief weg.

 • Borst € 95,00

  30 minuten - Een gladde borst. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Buik € 95,00

  30 minuten - Een gladde buik. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Borst + Buik € 150,00

  60 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de bost en buik. Niet meer iedere zomer scheren. Geen irritatie meer.

 • Liezen + strookje buik € 75,00

  30 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de liezen en een deel van de onderbuik.

Harsen - waxen (tijdelijk ontharen)

 • Bovenlip € 10,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip. En eventuele haartjes rond mongebied.

 • Kin € 15,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Bovenlip + kin € 20,00

  15 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip en kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Gezicht € 24,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bovenlip, kin, kaaklijn en wangen

 • Bikinilijn € 25,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn. We ontharen de lies langs de bikinirand en een stukje van het bovenbeen.

 • Onderbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen tot boven de knie

 • Bovenbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bovenbenen tot aan rand bikinilijn

 • Onderbenen +
  bovenbenen
  € 60,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen en de bovenbenen tot aan rand bikinilijn.

 • Oksels € 20,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de oksels

 • Onderarmen € 25,00

  15 minuten - Harsen of waxen van de onderarmen.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

 • Rug € 45,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de rug tot aan de broekrand inclusief schouders.

Definitief Ontharen Vrouw

 • Bovenlip € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je bovenlip af met de Soprano Ice laser

 • Kin € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je kin af met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin € 35,00

  15 minuten - Combinatie van bovenlip en kin definitief ontharen met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin +
  Kaaklijn + Hals
  € 45,00

  15 minuten - Storende haren op je bovenlip, kin doorlopend naar je hals en langs je kaaklijn. Met de Soprano Ice Laser raak je deze ongewenste haren definitief kwijt.

 • Wangen + Bakkebaard € 25,00

  15 minuten - Storende haren op je wangen en langs de bakkebaard. Permanent verlost met de Soprano Ice Laser

 • Gezicht geheel € 60,00

  15 minuten - Definitief verlost van alle haartjes op je gezicht met de Soprano Ice Laser

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 35,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Bikinilijn € 55,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren bij je bikinilijn. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Oksels + Bikinilijn € 65,00

  30 minuten - Een combinatie korting wanneer het definitief ontharen van je oksels en bikinilijn samen geboekt wordt.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek
  € 75,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaart wilt hebben.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek + oksels
  € 85,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de oksels, de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaard wilt hebben.

 • Onderbenen € 150,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Bovenbenen € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Onder en bovenbenen € 295,00

  75 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je benen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onder en bovenbenen +
  bikinilijn
  € 295,00

  90 minuten - Direct bikiniklaar. Laat je hele benen en je bikinilijn definitief ontharen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onderarmen € 65,00

  30 minuten - Last van donkere haren op je armen. Van je pols tot boven de elleboog kunnen wij deze permanent ontharen.

Definitief Ontharen Man

 • Baard € 45,00

  15 minuten - Heb je veel last van scheerirritatie en ontstekingen door het dagelijks scheren. Met de Soprano Ice Laser helpen wij je hiervan af.

 • Wangen + Baardlijn € 35,00

  15 minuten - Een strakke baardlijn met de Soprano Ice Laser. We halen de haartjes langs je baardlijn permanent weg.

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Schouders +
  schouderbladen
  € 95,00

  30 minuten - Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie op je rug. Boek deze behandeling wanneer je vooral last hebt van haren op de flanken van je rug

 • Flanken € 95,00

  30 minuten - Je schouders, een deel van je bovenarm en je schouderbladen laten ontharen. Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie.

 • Rug + schouders € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je rug en schouders. De Soprano Ice Laser halt ze met gemak definitief weg.

 • Borst € 95,00

  30 minuten - Een gladde borst. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Buik € 95,00

  30 minuten - Een gladde buik. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Borst + Buik € 150,00

  60 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de bost en buik. Niet meer iedere zomer scheren. Geen irritatie meer.

 • Liezen + strookje buik € 75,00

  30 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de liezen en een deel van de onderbuik.

Elektrisch Ontharen

 • Elektrisch ontharen € 27,50

  10 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen € 50,00

  25 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen +
  laserontharen
  € 50,00

  30 minuten - Heb je een combinatie van donkere en licht, blonde of grijze haren op je bovenlip, kin, wangen en/of hals. We passen dan beiden technieken toe.

Harsen - Waxen (tijdelijk ontharen)

 • Bovenlip € 10,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip. En eventuele haartjes rond mongebied.

 • Kin € 15,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Bovenlip + kin € 18,00

  15 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip en kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Gezicht € 24,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bovenlip, kin, kaaklijn en wangen

 • Bikinilijn € 25,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn. We ontharen de lies langs de bikinirand en een stukje van het bovenbeen.

 • Bikinilijn + schaamstreek € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn incl de schaamstreek We ontharen vanaf de lies.

 • Onderbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen tot boven de knie

 • Bovenbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bovenbenen tot aan rand bikinilijn

 • Onderbenen +
  bovenbenen
  € 55,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen en de bovenbenen tot aan rand bikinilijn.

 • Oksels € 20,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de oksels

 • Onderarmen € 25,00

  15 minuten - Harsen of waxen van de onderarmen.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

 • Rug € 45,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de rug tot aan de broekrand inclusief schouders.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

Lichaamsbehandelingen - Voeten

 • Spray Tan Full Body € 29,50

  20 minuten - Je huid een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal voor een feest, bruiloft of voor je vakantie.

 • Spray Tan gezicht € 15,00

  10 minuten - Je gezicht een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal voor een feest, bruiloft of voor je vakantie.

 • Spray Tan benen € 20,00

  15 minuten - Je benen een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal wanneer je bovenlijf nog kleur heeft en je benen niet of weinig mee bruinen.

 • Cupping massage intake €65,00

  50 minuten - Kom je voor het eerst voor een cupping behandeling dan bespreken we tijdens een intake je wensen en doelen en krijg je de 1e cupping behandeling

 • Cupping tegen cellulite € 75,00

  50 minuten - Last van cellulite? We kunnen dit met cupping effectief aanpakken en je cellulite verminderen.

 • Cupping tegen rugklachten € 40,00

  25 minuten - Last van rug - schouder en/of nekklachten? Door een bindweeselmassage en afvoeren van afvalstoffen kan cupping dit verhelpen.

 • Cupping tegen rugklachten € 75,00

  50 minuten - Last van rug - schouder en/of nekklachten? Door een bindweeselmassage en afvoeren van afvalstoffen kan cupping dit verhelpen.

Wil je direct je behandeling inplannen

Klik op onderstaande knop om naar de online agenda te gaan
Scroll naar boven