Ons volledige behandelmenu

Scrol snel naar het onderwerp dat je zoekt. Klik onderstaand op een categorie

Basis Behandelingen

 • Huidverzorgende Facial € 65,00

  45 minuten - Deze facial bestaat uit een reiniging - dieptereiniging middels enzympeeling of srub - epileren - zonodig uitreinigen - masker / hydratatieboost - afsluitende verzorging. In deze behandeling geven wij een boost aan je huid en passen we de huidverzorging volledig aan aan jouw huidconditie met zeer hoogwaardige ingrediënten.

 • Take Time 4 Wellness € 65,00

  60 minuten - Deze wellness bestaat uit een reiniging - dieptereiniging middels enzympeeling of srub - epileren - massage - pakking - afsluitende verzorging. Deze basisbehandeling is met name gericht op het heerlijk ontspannen. Je krijgt een gezichtsmassage van 20 minuten en daarna een uitgebreid masker of pakking.

 • Meet & Treat € 65,00

  60 minuten - Kom je voor het eerst en wil je graag een huidanalyse - een korte behandeling die aansluit bij je wensen - ervaren welk resultaat het bij jou geeft - een advies voor thuisgebruik - gratis producten mee om uit te proberen. Dan is deze kennismaking ideaal voor jou.

Huidverbeterende Behandelingen

 • Image Skincare Peeling € 65,00

  45 minuten - De Image Skincare peeling bestaat uit een intensieve 2 staps reiniging - voorbereidende lotion - de peeling aangepast aan je huid - epileren - Vitamine C masker- afsluitende verzorging. De behandeling geeft direct resultaat op onzuiverheden, een vale huid, een anti-aging boost en fijne lijntjes.

 • Pascaud anti-
  aging treatment
  € 85,00

  60 minuten - De Pascaud Professional treatment bestaat uit een zachte reiniging - voorbereidende lotion - een enzympeeling - epileren - Vitamine ACE massage - afsluitende DNA verzorging. Deze behandeling combineert een heerlijk ontspannen wellness gevoel met de effectiviteit van een intensieve behandeling.

 • Casmara Beauty Booster € 85,00

  60 minuten - De Beauty Booster biedt een zachte reiniging - een (enzymatische) peeling - een ampul - epileren - massage - het Casmara Alginaat Masker. Deze behandeling boek je wanneer je een intensief ontspannende behandeling wilt gecombineerd met het intensief voeden van je huid.

 • Oxygeneo 3 in 1
  Treatment
  € 65,00

  45 minuten -De OxygeneO 3 in 1 Facial combineert een zachte vorm van microdermabrasie met fruitzuren en het verbeteren van het zuurstof gehalte in de huid. Het is een ideale walk in - walk out behandeling. Direct een schone, frisse, verzorgde en stralende huid.

 • Geneo+ incl. Tripolar € 65,00

  60 minuten -De Geneo+ combineert de Oxygeneo 3 in 1 Facial met intensieve Collageen therapie door Radiofrequentie. Na de Oxygeneo behandeling wordt de huid behandeld met de Tripolar om nieuwe collageencellen te stimuleren. Ook aanwezige collageencellen krijgen een boost en zorgen voor een vollere huid.

 • Mesotherapie € 175,00

  60 minuten - De Mesotherapie start met een reiniging waarna we de cocktail met voedingsstoffen inbrengen. De behandeling is perfect uit te breiden met een fruitzuurpeeling en/of een masker op basis van collageen of algae pakking

 • Synature Treatment € 225,00

  60 minuten - De Synature biedt een sterke peeling gecombineert met eennatuurlijke microneedling behandeling. We starten met reiniging - de salicylic srub - een intensieve dubbele fruitzuurpeeling - de microneedling poeder wordt aangebracht - je krijgt een collageen vliesmasker - verzorgende crème - voor thuis naverzorgingsset incl. innovative kuur.

 • Microneedling € 95,00

  60 minuten - Microneedling is een snelle en effectieve methode om huidverbetering te verkrijgen. Met name verbetering op huidstructuur en verfijning van de poriën. De behandeling kan goed gecombineerd worden met een fruitzuurpeeling en/of lichttherapie.

 • Masker / Algae pakking € 30,00

  30 minuten - Een Collageen vliesmasker, Het I Mask vliesmasker of een Alginaat pakking kunnen bij iedere behandeling worden bijgeboekt. Ideaal na de Mesotherapie of na een Image Skincare Peeling.

 • Lichttherapie € 30,00

  15 minuten - Infrarood licht helpt tegen huidveroudering, blauw licht werkt ontstekingsremmend en groen licht werkt tegen pigmentatie. De Lichttherapie behandeling kan los bij iedere behandeling geboekt worden. Met name de Pascaud anti-aging treatment krijgt hiermee een enorme upgrade.

 • Lasertherapie € 30,00

  15 minuten - Deze koudlaser, ook wel softlaser genoemd, stimuleert het vermogen van de huidcellen om zich jonger te gaan gedragen. Het effect is een lift van de kaaklijn, wangen en ogen. Ook wallen onder de ogen en vochtafvoer is een optie met deze laser. Los te boeken bij iedere behandeling.

 • Collageen behandeling
  gelaat
  € 30,00

  30 minuten - De aanmaak van collageen stimuleren om daarmee fijne lijntjes en huidverslapping tegen te gaan. Dit bereik je met Radiofrequentie techniek (RF genoemd). Ons systeem Tripollar biedt deze RF techniek. Los te boeken bij iedere behandeling. Ideaal na een peeling en optimaal door combinatie met de lasertherapie.

 • Collageen behandeling
  hals
  € 20,00

  15 minuten - De aanmaak van collageen stimuleren om daarmee fijne lijntjes en huidverslapping tegen te gaan. Dit bereik je met Radiofrequentie techniek (RF genoemd). Ons systeem Tripollar biedt deze RF techniek. Los te boeken bij iedere behandling. Ideaal na een peeling en optimaal door combinatie met de lasertherapie.

 • Fruitzuurpeeling
  (niet los te boeken)
  € 30,00

  15 minuten - De fruitzuurpeeling zorgt voor een meer verhelderende huid, helpt bij fijne lijntjes en ondersteund het resultaat bij diverse behandelingen. Ideaal in combinatie met lasertherapie, mesotherapie. Boek extra bij je huidverzorgende facial of de pascaud beauty treatment.

 • Bio Skin Jetting /
  rimpelcorrectie per zone
  € 60,00

  30 minuten - Een natuurlijke manier van plaatselijk rimpeltjes verminderen. Lijntjes op de bovenlip en rond de ogen zijn hiermee effectief aan te pakken. Op andere delen van het gezicht is het Bio Skin Jetten een mooie combinatie met bv de collageen behandeling en/of de lasertherapie en de fruitzuurpeeling.

 • Acnetherapie gelaat € 65,00

  45 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - afsluiten met en kalmerend product. We kiezen de peeling die het best past bij je huid. Ook herstel van acne roodheden en acne littekens kunnen worden aangepakt.

 • Acnetherapie gelaat € 85,00

  60 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - extra tijd uitreinigen of kalmeren en herstellen met lichttherapie of ultrasound - afsluiten met en kalmerend product. We kiezen de peeling die het best past bij je huid. Ook herstel van acne roodheden en acne littekens kunnen worden aangepakt.

 • Acnetherapie rug € 45,00

  30 minuten - Acne effectief behandelen met een fruitzuurpeeling - intensief uitreinigen - afsluiten met en kalmerend product. De peeling kan gecombineerd worden met acnetherapie voor je gezicht.

 • BB Glow + Microneedling € 135,00

  60 minuten - BB Glow is een verhelderende behandeling voor het gelaat. Donkere kringen onder de ogen of rest littekens worden hier mooi mee gecamoufleerd. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling 3x uitgevoerd. 2x hiervan wordt de BB Glow gecombineerd met de microneedling behandeling. 1x is de microneedling zonder de BB Glow.

Take Time Specials

 • Couperose verwijderen € 40,00

  25 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Steelwratjes verwijderen € 25,00

  10 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Steelwratjes verwijderen € 40,00

  25 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je veel rode adertjes op vooral je wangen, kin en neus dan is deze behandeling ideaal.

 • Milia's verwijderen
  (gerstekorrels)
  € 40,00

  10 minuten - Milia's zijn kleine harde witte plekjes in je gezicht. Ze worden ook wel gerstekorrels genoemd.

 • Teen Treatment
  (jeugdbehandeling)
  € 35,00

  30 minuten - Speciaal voor de jonge huid tot 16 jaar. Heb je last van een onzuivere huid met wat mee-eters en roodheden. Wil je erger voorkomen. Dan is dit de beste behandeling voor de jonge huid. De focus ligt op reinigen en ledigen van de poriën.

 • Lunch Time Treatment € 45,00

  30 minuten - Je huid wordt gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd middels een scrub of enzympeeling. Je wenkbrauwen worden bijgewerkt en we sluiten af met een masker. Een korte behandeling om je huid even op te frissen en te verhelderen.

 • Relaxerende massage € 20,00

  15 minuten - 15 minuten - Een ontspannende en afvoerende gezichtsmassage om een ware beleving van je huidbehandeling te maken. Maak je gezichtsbehandeling compleet en boek een massage los bij.

 • Pigmentvlekken
  verwijderen
  € 35,00

  10 minuten - Storende pigmentvlekken, ook wel zonschade genoemd, in je gezicht, hals, decolleté of de handen kunnen snel en effectief worden verwijderd met de ND-Yag laser. Alvorens wij de behandeling starten zullen we de plek eerst goed beoordelen.

 • Couperose verwijderen € 25,00

  10 minuten - Ontsierde rode adertjes of bloedblaasjes in je gezicht, hals of decolleté laten verwijderen kan met deze coagulatie techniek. Heb je enkele storende rode plekjes in je gezicht dan is deze behandeling ideaal.

Wimper en Wenkbrauw behandelingen

 • Epileren € 15,00

  15 minuten - Bijwerken en in model brengen van de wenkbrauwen. Harsen behoort ook tot de mogelijkheid.

 • Browstyling € 37,50

  45 minuten - Browstyling met Henna brows voor een mooie volle wenkbrauw look. Browstyling omvat het uittekenen - shapen door epilatie, hasen of treaden (touwtje)- verven met henna - nabehandeling.

 • Verven wenkbauwen € 12,50

  15 minuten - Je wenkbrauwen in de kleur die bij je past. Van lichtbruin, natuurbruin tot zwart. Ook een grijze tint of kastanjerood is mogelijk.

 • Verven wenkbrauwen +
  epileren
  € 20,00

  30 minuten - Je wenkbrauwen in de kleur die bij je past. Inclusief epilatie van de wenkbrauwen. Van lichtbruin, natuurbruin tot zwart. Ook een grijze tint of kastanjerood is mogelijk.

 • Verven wimpers € 17,50

  15 minuten - Je wimpers verven in de kleur die bij je past. Van natuurbruin tot zwart.

 • Verven wimpers +
  wenkbrauwen
  € 22,00

  30 minuten - Een combinatie van je wimpers en wenkbrauwen verven. De kleur wordt aangepast en mag dus van elkaar verschillen

 • Verven wimpers +
  wenkbrauwen + epileren
  € 32,50

  30 minuten - Een combinatie van je wimpers en wenkbrauwen verven. inclusief het epileren van je wenkbrauwen. De kleur wordt aangepast en mag dus van elkaar verschillen

 • Lashlift € 45,00

  45 minuten - De Lashlift is een mooie behandeling om je wimpers liften. Er ontstaat een mooie wimperkrul zonder je wimpers te beschadigen.

 • Lashlift + verven wimpers € 55,00

  60 minuten - De Lashlift is een mooie behandeling om je wimpers liften. De wimperkrul wordt door het verven worden ze nog opvallender. Je wimpers blijven mooi in tact.

 • Lash to impress € 35,00

  30 minuten - De Lash to Impress geeft een mascara look aan de wimpers door een coating laagje. Dit laagje blijft 3 tot 6 wkn op de wimpers. Bestand tegen water.

 • Wimperextensions
  One by One
  € 80,00

  120 minuten - Een nieuwe set wimperextensions waarbij op iedere wimper een haartje wordt gezet. Deze One by One techniek biedt een mooie volle look.

 • Wimperextensions One
  by One opvullen na 2 wkn
  € 35,00

  60 minuten - Je One by One wimperextensions laten bijwerken na 2 weken.

 • Wimperextensions One
  by One opvullen na 3 wkn
  € 45,00

  90 minuten - Je One by One wimperextensions laten bijwerken na 3 weken.

 • Wimperextensions
  Volume wimpers
  € 95,00

  150 minuten - Een nieuwe set wimperextensions waarbij op iedere wimper meerdere haartjes worden geplaatst. Volume voor de extreme look.

 • Wimperextensions
  Volume wimpers
  opvullen na 2 wkn
  € 42,50

  75 minuten - Je Volume wimpers laten opvullen na 2 weken.

 • Wimperextensions
  Volume wimpers
  opvullen na 3 wkn
  € 52,50

  105 minuten - Je Volume wimpers laten opvullen na 3 weken.

 • Wimperextensions
  verwijderen
  € 25,00

  20 minuten - Je wilt graag je wimperextension volledig laten verwijderen.

Permanente Make-Up

 • Permanente make-up
  eyeliner boven actieprijs
  € 190,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  eyeliner infralash
  onder en boven
  € 260,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  eyeliner infralash
  onder of boven per deel
  € 180,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanent make-up
  lipliner
  € 200,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  full lips actieprijs
  € 300,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  lipliner met schaduw
  € 250,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  ooglid onder en boven
  € 300,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  wenkbrauwen actieprijs
  € 250,00

  120 minuten - Inclusief één nabehandeling.

 • Permanente make-up
  touch up
  € 0,00

  60 minuten - Nabehandeling - Alleen te boeken binnen enkele weken na de behandeling permanente make-up.

Nagelstyling en Manicure behandelingen

 • Gellak incl. Rubberbase € 35,00

  45 minuten - Een stevige gellak nagel.

 • Gellak incl. BIAB € 60,00

  60 minuten - Een extra stevige laag aanbrengen onder je gellak door een BIAB toevoeging. De nagel wordt sterker en krijgt een mooie vorm. Reparatie is mogelijk. Ideaal voor nagelbijters.

 • Acrylnagels nieuwe
  set incl. lakken
  € 75,00

  105 minuten - Een mooie nagelverlenging doorhet plaatsen van acrylnagels. ook de acrylnagels kunnen het design naar wens krijgen

 • Acrylnagels opvullen /
  bijwerken
  € 55,00

  90 minuten - Je acrylnagels groeien uit. Wil je de acryl nagels bij laten werken en een nieuw design kiezen. Boek dan deze behandeling (maximaal 4 weken na zetten basisset).

 • Nailart per nagel € 2.50

  10 minuten - Een steentje of sticker op je nagel voor extra verfraaing.

 • Nailart luxe v.a. € 9.95

  15 minuten - Nailart zoals babyboom, cateye, french manicure.

 • Manicure basis € 35,00

  30 minuten - Een handverzorgingsbehandeling voor heerlijk zachte verzorgde handen. De basis behandeling bestaat uit vorm vijlen - polijsten - nagelriemverzorging - scrub - handverzorging incl. handmassage

 • Manicure luxe € 45,00

  45 minuten - Een luxe handverzorgingsbehandeling voor heerlijk zachte verzorgde handen. De luxe behandeling voegt een handbad en een heerlijk handmasker toe aan de basis verzorging.

Skin Booster

Skin Booster Behandelingen

Skin booster kuur behandelingen

 • Lijntjes bovenlip en
  rond mondgebied
  € 500,00

  60 minuten - Heb je last van rimpeltjes op je bovenlip. Deze Skin Booster kuur biedt je in 4 behandelingen een effectief resultaat. Bio Skin Jetting wordt gecombineerd met fruitzuurbehandelingen en apparatuur voor nieuw collageen aanmaak. Inclusief bijbehorende producten.

 • Lijntjes en verslapping
  rond ogen kuur
  € 500,00

  45 minuten - Heb je last van rimpeltjes rond je ogen. Deze Skin Booster kuur biedt je in 4 behandelingen een effectief resultaat. Bio Skin Jetting wordt gecombineerd met lasertherapie en apparatuur voor versteviging. Inclusief bijbehorende producten.

 • Shine en Relax Skinkuur € 500,00

  60 minuten - Een kuur om jouw huid weer te laten stralen. In 4 behandelingen combineren we diverse pascaud treatment incl. de benodigde producten voor thuis.

 • Balans Skinkuur € 500,00

  60 minuten - Je huid heeft balans nodig. De basis om te gaan werken aan een gezonde huid. Je krijgt een productpakket voor thuis om intensief te kunnen starten. In de salon worden 3 behandelingen op maat voor jouw huid gemaakt.

 • Fijne lijntjes +
  Collageen Skinkuur
  € 750,00

  60 minuten - Deze Booster kuur biedt je maar liefst 6 behandelingen met de Geneo+. We stimuleren celvernieuwing en nieuw collageen wordt aangemaakt waardoor de huid effectief zal verstevigen. Voor thuis ontvang je bijpassende producten.

 • Huidversteviging
  Skinkuur
  € 750,00

  60 minuten - Deze Booster kuur biedt je in 5 behandelingen versteviging van de contouren van je gelaat. We combineren de koudlasertherapie met de Tripollar techniek. Ook liftende producten voor thuis zitten in dit pakket.

 • Lijntjes + Versteviging
  Anti-aging kuur
  € 1.250,00

  60 minuten - Deze meest complete huidkuur voor huidverbetering omvat maar liefst 9 behandelingen. We combineren diverse technieken om jou het beste resultaat te bieden. Incl. de beste producten voor thuis om je resultaat voort te zetten.

 • Lijntjes + Versteviging
  Anti-aging kuur
  € 1.250,00

  60 minuten - Deze meest complete huidkuur voor huidverbetering omvat maar liefst 9 behandelingen. We combineren diverse technieken om jou het beste resultaat te bieden. Incl. de beste producten voor thuis om je resultaat voort te zetten.

 • Acne Skinkuur € 395,00

  60 minuten - Een starterkit voor thuis inclusief een dubbele reiniging en een product om de acne onder controle te krijgen. Gecombineerd met 4x een intensieve fruitzuurpeeling. Uiteraard het effectief uitreinigen en tegengaan van de ontstekingen geven de huid het uiterlijk dat deze verdient.

 • Anti Pigment Skinkuur € 295,00

  45 minuten - 2x een voorbereidende behandeling om pigmentaanmaak te reduceren met lichttherapie. 1x een laser behandeling om de storende pigmentvlekken aan te pakken. Uiteraard met een zonbescherming voor thuis incl. een pigment reduceren serum.

Ontharen

Definitief ontharen (vrouw)

 • Bovenlip € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je bovenlip af met de Soprano Ice laser

 • Kin € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je kin af met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin € 35,00

  15 minuten - Combinatie van bovenlip en kin definitief ontharen met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin +
  Kaaklijn + Hals
  € 45,00

  15 minuten - Storende haren op je bovenlip, kin doorlopend naar je hals en langs je kaaklijn. Met de Soprano Ice Laser raak je deze ongewenste haren definitief kwijt.

 • Wangen + Bakkebaard € 25,00

  15 minuten - Storende haren op je wangen en langs de bakkebaard. Permanent verlost met de Soprano Ice Laser

 • Gezicht geheel € 60,00

  15 minuten - Definitief verlost van alle haartjes op je gezicht met de Soprano Ice Laser

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Bikinilijn € 55,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren bij je bikinilijn. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Oksels + Bikinilijn € 65,00

  30 minuten - Een combinatie korting wanneer het definitief ontharen van je oksels en bikinilijn samen geboekt wordt.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek
  € 75,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaart wilt hebben.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek + oksels
  € 85,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de oksels, de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaard wilt hebben.

 • Onderbenen € 150,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Bovenbenen € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Onder en bovenbenen € 295,00

  75 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je benen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onder en bovenbenen +
  bikinilijn
  € 325,00

  90 minuten - Direct bikiniklaar. Laat je hele benen en je bikinilijn definitief ontharen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onderarmen € 65,00

  30 minuten - Last van donkere haren op je armen. Van je pols tot boven de elleboog kunnen wij deze permanent ontharen.

Elektrisch ontharen

 • Elektrisch ontharen € 25,00

  15 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen € 40,00

  30 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen +
  laserontharen
  € 50,00

  30 minuten - Heb je een combinatie van donkere en licht, blonde of grijze haren op je bovenlip, kin, wangen en/of hals. We passen dan beiden technieken toe.

Definitief ontharen (man)

 • Baard € 45,00

  15 minuten - Heb je veel last van scheerirritatie en ontstekingen door het dagelijks scheren. Met de Soprano Ice Laser helpen wij je hiervan af.

 • Wangen + Baardlijn € 35,00

  15 minuten - Een strakke baardlijn met de Soprano Ice Laser. We halen de haartjes langs je baardlijn permanent weg.

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Schouders +
  schouderbladen
  € 95,00

  30 minuten - Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie op je rug. Boek deze behandeling wanneer je vooral last hebt van haren op de flanken van je rug

 • Flanken € 95,00

  30 minuten - Je schouders, een deel van je bovenarm en je schouderbladen laten ontharen. Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie.

 • Rug + schouders € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je rug en schouders. De Soprano Ice Laser halt ze met gemak definitief weg.

 • Borst € 95,00

  30 minuten - Een gladde borst. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Buik € 95,00

  30 minuten - Een gladde buik. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Borst + Buik € 150,00

  60 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de bost en buik. Niet meer iedere zomer scheren. Geen irritatie meer.

 • Liezen + strookje buik € 75,00

  30 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de liezen en een deel van de onderbuik.

Harsen - waxen (tijdelijk ontharen)

 • Bovenlip € 10,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip. En eventuele haartjes rond mongebied.

 • Kin € 15,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Bovenlip + kin € 18,00

  15 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip en kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Gezicht € 24,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bovenlip, kin, kaaklijn en wangen

 • Bikinilijn € 25,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn. We ontharen de lies langs de bikinirand en een stukje van het bovenbeen.

 • Bikinilijn + schaamstreek € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn incl de schaamstreek We ontharen vanaf de lies.

 • Onderbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen tot boven de knie

 • Bovenbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bovenbenen tot aan rand bikinilijn

 • Onderbenen +
  bovenbenen
  € 55,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen en de bovenbenen tot aan rand bikinilijn.

 • Oksels € 20,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de oksels

 • Onderarmen € 25,00

  15 minuten - Harsen of waxen van de onderarmen.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

 • Rug € 45,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de rug tot aan de broekrand inclusief schouders.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

Definitief Ontharen Vrouw

 • Bovenlip € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je bovenlip af met de Soprano Ice laser

 • Kin € 25,00

  10 minuten - Definitief van ongewenste haartjes op je kin af met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin € 35,00

  15 minuten - Combinatie van bovenlip en kin definitief ontharen met de Soprano Ice laser

 • Bovenlip + Kin +
  Kaaklijn + Hals
  € 45,00

  15 minuten - Storende haren op je bovenlip, kin doorlopend naar je hals en langs je kaaklijn. Met de Soprano Ice Laser raak je deze ongewenste haren definitief kwijt.

 • Wangen + Bakkebaard € 25,00

  15 minuten - Storende haren op je wangen en langs de bakkebaard. Permanent verlost met de Soprano Ice Laser

 • Gezicht geheel € 60,00

  15 minuten - Definitief verlost van alle haartjes op je gezicht met de Soprano Ice Laser

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Bikinilijn € 55,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren bij je bikinilijn. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Oksels + Bikinilijn € 65,00

  30 minuten - Een combinatie korting wanneer het definitief ontharen van je oksels en bikinilijn samen geboekt wordt.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek
  € 75,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaart wilt hebben.

 • Bikinilijn incl.
  schaamstreek + oksels
  € 85,00

  30 minuten - Kies hiervoor wanneer je haren van de oksels, de gehele schaamstreek, liezen en de bikinilijn definitief onthaard wilt hebben.

 • Onderbenen € 150,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Bovenbenen € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je bovenbenen. Is slechts een deel of alleen de binnenkant nodig. Wij passen de prijs aan.

 • Onder en bovenbenen € 295,00

  75 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je benen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onder en bovenbenen +
  bikinilijn
  € 325,00

  90 minuten - Direct bikiniklaar. Laat je hele benen en je bikinilijn definitief ontharen. Wij passen de prijs aan wanneer er gedeeltes niet nodig zijn.

 • Onderarmen € 65,00

  30 minuten - Last van donkere haren op je armen. Van je pols tot boven de elleboog kunnen wij deze permanent ontharen.

Definitief Ontharen Man

 • Baard € 45,00

  15 minuten - Heb je veel last van scheerirritatie en ontstekingen door het dagelijks scheren. Met de Soprano Ice Laser helpen wij je hiervan af.

 • Wangen + Baardlijn € 35,00

  15 minuten - Een strakke baardlijn met de Soprano Ice Laser. We halen de haartjes langs je baardlijn permanent weg.

 • Wenkbrauw tussenstuk € 25,00

  15 minuten - Last van een doorlopende wenkbrauw. Laat de haartjes hier permanent verwijderen met de Soprano Ice Laser

 • Oksels € 25,00

  15 minuten - Definitief af van storende haren onder je oksels. Voor zowel mannen als vrouwen ideaal. De Soprano Ice Laser doet dit pijnloos.

 • Schouders +
  schouderbladen
  € 95,00

  30 minuten - Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie op je rug. Boek deze behandeling wanneer je vooral last hebt van haren op de flanken van je rug

 • Flanken € 95,00

  30 minuten - Je schouders, een deel van je bovenarm en je schouderbladen laten ontharen. Geen jeuk meer door zweetirritatie en scheerirritatie.

 • Rug + schouders € 175,00

  60 minuten - Geen zorgen meer om het scheren van je rug en schouders. De Soprano Ice Laser halt ze met gemak definitief weg.

 • Borst € 95,00

  30 minuten - Een gladde borst. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Buik € 95,00

  30 minuten - Een gladde buik. Niet meer iedere zomer scheren.

 • Borst + Buik € 150,00

  60 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de bost en buik. Niet meer iedere zomer scheren. Geen irritatie meer.

 • Liezen + strookje buik € 75,00

  30 minuten - Een combinatie van definitief ontharen van de liezen en een deel van de onderbuik.

Elektrisch Ontharen

 • Elektrisch ontharen € 25,00

  15 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen € 40,00

  30 minuten - Blonde of grijze haren in je gezicht, hals. We kunnen deze definitief ontharen met de techniek elektrisch ontharen. Vergoeding door verzekering vaak mogelijk.

 • Elektrisch ontharen +
  laserontharen
  € 50,00

  30 minuten - Heb je een combinatie van donkere en licht, blonde of grijze haren op je bovenlip, kin, wangen en/of hals. We passen dan beiden technieken toe.

Harsen - Waxen (tijdelijk ontharen)

 • Bovenlip € 10,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip. En eventuele haartjes rond mongebied.

 • Kin € 15,00

  10 minuten - Harsen of waxen van je kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Bovenlip + kin € 18,00

  15 minuten - Harsen of waxen van je bovenlip en kin. En eventuele rond kaaklijn en hals.

 • Gezicht € 24,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bovenlip, kin, kaaklijn en wangen

 • Bikinilijn € 25,00

  25 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn. We ontharen de lies langs de bikinirand en een stukje van het bovenbeen.

 • Bikinilijn + schaamstreek € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bikinilijn incl de schaamstreek We ontharen vanaf de lies.

 • Onderbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen tot boven de knie

 • Bovenbenen € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de bovenbenen tot aan rand bikinilijn

 • Onderbenen +
  bovenbenen
  € 55,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de onderbenen en de bovenbenen tot aan rand bikinilijn.

 • Oksels € 20,00

  45 minuten - Harsen of waxen van de oksels

 • Onderarmen € 25,00

  15 minuten - Harsen of waxen van de onderarmen.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

 • Rug € 45,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de rug tot aan de broekrand inclusief schouders.

 • Schouders + flanken rug € 35,00

  30 minuten - Harsen of waxen van de schouders en de flanken op de rug van de man.

Lichaamsbehandelingen - Voeten

 • Spray Tan Full Body € 29,50

  20 minuten - Je huid een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal voor een feest, bruiloft of voor je vakantie.

 • Spray Tan gezicht € 15,00

  10 minuten - Je gezicht een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal voor een feest, bruiloft of voor je vakantie.

 • Spray Tan benen € 20,00

  15 minuten - Je benen een mooie zomers bruine kleur met Spray Tan. Ideaal wanneer je bovenlijf nog kleur heeft en je benen niet of weinig mee bruinen.

 • Pedicure € 27.50

  30 minuten - Last van je voeten. Een pedicure behandeling bied de oplossing. Nagels knippen - nagels fraisen - eelt verwijderen - likdoorns verwijderen - nabehandeling.

 • Pedicure deelbehandeling € 12.50

  10 minuten - Last van een likdoorn of ingegroeide nagel. Boek dan deze deelbehandeling en we lossen het probleem op.

 • Happy Nails gellak teennagels incl. rubberbase € 35,00

  45 minuten - Mooie nagels. Vijlen - polijsten - nagelriemverzorging - gellak

 • Happy Feet voetverzorging € 35,00

  30 minuten - Mooi verzorgde zachte voeten (excl. voetproblemen). Nagels knippen/vijlen - polijsten - nagelriemverzorging - scrub - voetverzorging incl. voetmassage.

 • Happy Feet + Happy Nails (cosmetische voetbehandeling incl. gellak en rubberbase € 55,00

  60 minuten - Mooi verzorgde zachte voeten (excl. voetproblemen). Nagels knippen/vijlen - polijsten - nagelriemverzorging - gellak - scrub - voetverzorging incl. voetmassage.

 • Verwijderen gellak € 15,00

  15 minuten

Wil je direct je behandeling inplannen

Klik op onderstaande knop om naar de online agenda te gaan
Scroll naar top