Een stralende en egale huid met BB Glow

Op je huid kunnen allerlei sporen achterblijven van eerdere problemen. Zeker acne wil nog wel eens littekentjes achterlaten. Bij Take Time 4 Beauty bieden we nu de BB Glow treatment aan: een nieuwe behandeling aan die deze littekens kan vervagen. Daarnaast pakt het ook andere oneffenheden aan, waardoor de behandeling je hele gezicht opnieuw doet stralen!

Stralende - Egale Huid - BB Glow - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Littekens en oneffenheden

Je kijkt eens goed in de spiegel. Het is al jaren geleden dat je last had van acne, maar de littekentjes van de acne zitten er nog steeds. Ook lijkt het soms alsof je gezicht er wat dof uitziet, alsof er wel iets meer kleur in zou mogen zitten. Met wat foundation probeer je het steeds maar weer weg te werken, zodat het overdag in ieder geval niet opvalt. Wanneer je het er ’s avonds weer af veegt, komen alleen toch de littekens en oneffenheden weer tevoorschijn.

Blijf er niet mee zitten

Hoe je eruit ziet, heeft ook invloed op hoe je jezelf voelt. Ga maar na: een shirtje dat je goed staat, doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Maar zodra je opstaat en uit het niets een puistje in je gezicht ziet, zit je toch de hele dag met dat plekje in je hoofd, hoe goed het ook verstopt zit onder de make-up. Blijf daarom niet met littekentjes, oneffenheden of een vale teint zitten. Er zijn genoeg mogelijkheden om het te laten behandelen!

De nieuwe BB Glow treatment

Een nieuwe behandeling bij Take Time 4 Beauty is de BB Glow-behandeling, De BB Glow is een gezichtsbehandeling waarmee je een egaal en stralend gezicht kunt krijgen. De behandeling bestaat uit een combinatie van een serum en een microneedling-behandeling. Het semi-permanente BB-serum wordt in de huid aangebracht, waar het zorgt voor een frisse kleur en stralende teint van de huid. Met microneedling wordt de huid aan het werk gezet om zichzelf te herstellen door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor verdwijnen littekens en oneffenheden. Het bijzondere zit hem in de combinatie tussen deze elementen. De microneedling zorgt ervoor dat het serum diep in de huid opgenomen kan worden, waarna zowel het serum als de microneedling-behandeling ervoor zorgen dat de huid er binnen een paar dagen tot weken stralend uit gaat zien.

Voordelen van BB Glow

  • (acne)littekens minder zichtbaar
  • hydratatie van de huid
  • vermindering van huidverkleuringen
  • vermindering van sproeten
  • minder zichtbare pigmentvlekken
  • verlichting van lijntjes
  • vermindert kringen bij de ogen

BB Glow bij Take Time 4 Beauty

Je kunt altijd bij Jacqueline van Take Time 4 Beauty terecht voor een BB Glow-behandeling om jouw huid stralend en egaal te maken, zodat je iedere dag met een prachtig gezicht de deur uit kan. Je kunt lang van de behandeling blijven genieten: het effect blijft maar liefst 6 tot 9 maanden zichtbaar na een kuur van drie behandelingen!
Heb je last van een ander huidprobleem, of weet je niet zeker of de BB Glow-behandeling voor jou geschikt is? Bij Take Time 4 Beauty hebben we allerlei verschillende behandelingen voor veel huidproblemen. Ook voor een acnebehandeling, huidverjongende behandeling of ontharingsbehandeling kun je bij ons in de salon terecht. Neem gerust contact op en laat je informeren over wat voor jou een goede uitkomst kan zijn!

Yes, ik wil een BB Glow treatment!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven