Reyu The natural revolution

Het natuurlijke alternatief voor botox en fillers - 100% natuurlijk - 10 jaar jonger in 4 behandelingen

Resultaten bij de Reyu behandeling

Ik wil mijn huid liften op natuurlijke wijze

100% natuurlijk - zonder botox of fillers en met behoud van mijn eigen expressie

HOE WERKT DE REYU BEHANDELING?

Deze 100% natuurlijke behandeling helpt bij het verbeteren van de informatie tussen de weefsels en het centrale zenuwstelsel. Via biofeedback lussen wordt deze informatie, zowel heen als terug, doorgestuurd. De bio feedback lussen zorgen ervoor dat onze organen goed blijven functioneren. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van deze lussen af. Zenuwbanen verliezen hun transmissie snelheid (de snelheid van prikkeloverdracht) en hun kwaliteit. Door deze disconnectie gaan we verouderen. Onze organen maar ook onze huid verouderd en we verliezen onze haren.

De meest natuurlijke manier van behoud van gezonde weefsels is het herstellen van de biofeedback lussen. Dit kan nu met REYU. REYU herstelt de verbinding tussen het centraal zenuwstelsel en de weefsels door de biofeedback lussen te herstellen. Door middel van elektrische stimulatie in een lus (DC microcurrent), bestaande uit een specifiek gezuiverd elektrisch signaal, kunnen de biofeedback lussen hersteld worden

HOE DOEN WE DIT PRECIES?
We starten met een reiniging van de huid waarna de huid en poriën worden gezuiverd. Actieve ingrediënten worden ingesluisd. Onze huid is geen goede elektrische geleider waardoor we we elektrolyten (magnesiumsulfaat) inbrengen om de geleiding te bevorderen. Er wordt een elektrode gekleefd op de juiste plek in de hals. Met de REYU pen wordt de afgesproken zone behandeld. Je kan op dit moment van de behandeling de spieren in de behandelzone voelen samentrekken.

VOOR WIE IS DE REYU BEHANDELING?
REYU is een behandeling voor iedereen die gezond en mooi willen blijven door hun natuurlijke connecties van het lichaam te herstellen. Wanneer jij graag een jeugdige uitstraling wilt behouden zonder je expressie te verliezen. De Reyu behandeling is naast een lifting en huidversteviging ook ideaal bij huidproblemen. Dit omdat het de prikkeloverdracht verbeterd en de afvoer van afvalstoffen verbeterd.
  • Bij een doffe en futloze huid
  • Bij donkere kringen onder de ogen
  • Bij acne, psoriasis, eczeem, rosacea en een droge dunne huid
Of ben je op zoek naar de beste behandeling van dit moment. De REYU is de perfecte oplossing voor jou.

Veel gestelde vragen over REYU

De behandeling is volledig pijnloos. Je voelt dat de spieren gestimuleerd worden en het geeft een lichte prikkeling.
 

De REYU kan worden toegepast op het hele lichaam. Echter zullen wij ons in onze huidsalon beperken tot behandeling van het gezicht, de hals, nek en in de toekomst de verbetering van de haargroei.
De andere toepassingen zullen worden uitgevoerd door een arts of een fysiotherapeut.

Je hebt aan gemiddeld 4 behandelingen genoeg. Afhankelijk van de leeftijd en de kwaliteit van de weefsels kunnen er iets meer behandelingen nodig zijn. De resultaten zijn heel langdurig. Het is mogelijk om na enige tijd (1 of 2x per jaar) de behandeling te herhalen voor nog meer resultaat. Een geheel nieuwe kuur is dan niet meer nodig.

Wanneer je voor het eerst komt zullen we starten met een kuur van 4 behandelingen. Deze vinden 1x per 2 weken plaats.

De behandeling kan op iedere leeftijd. Echter wanneer je jong bent en de weefsels nog in goede conditie zijn zal het niet nodig zijn.

Jazeker. Het kan in combinatie met botox en fillers. 

Alhoewel het een zeer veilige methode is (DC microcurrent in een gesloten loop) zijn er enkele uitzonderingen:

  • Zwangerschap

  • Pacemaker

  • Implantaten met elektrische chips (Parkinson, hoorapparaten,…)

  • Maligniteiten in de behandelzone

  • Chemotherapie

  • Epilepsie

De prijs van het gelaat is 195 euro per behandeling. De hals is 125 euro per behandeling.
Bij een kuur krijg je korting en betaal je voor het gelaat voor 4 behandelingen 700 euro en voor de hals 500.
Een complete facelift met langdurig resultaat. Beiden gebieden mogen ook samen worden behandeld.

Scroll naar boven