Reyu The natural revolution

Natuurlijke verjonging - verbeterde spierspanning - draait de tijd terug - De Dr. Ilan Karavani methode

Resultaten van de Reyu behandeling

WAT IS REYU BIOFEEDBACK

Reyu is een therapeutische behandeling. Het heeft de zachtheid van een cosmetische behandeling en de impact van een medische huidbehandeling. Pijnloze huidverbetering die op lange termijn de tijd terug laat draaien. Dr Ilan Karavani is de grondlegger van de Reyu. Hij heeft 3 bestaande technieken geperfectioneerd, samengevoegd en er een vierde techniek aan gekoppeld. Deze laatste geeft het blijvende resultaat. De voorloper van Reyu is ook bekend onder de behandelnaam Superboost. Het verschil... Reyu maakt nog meer spiercontracties en dus beter resultaat.

DE COMBINATIE VAN TECHNIEKEN
Reyu combineert 4 bewezen technieken. In veel salons vind je één of twee technieken gecombineerd terug. Echter alleen de REYU Biofeedback van Dr. Ilan Karavani combineert alles in één wetenschappelijk bewezen effectieve behandeling.
 • De Hydrafacial behandeling - Deze techniek geeft je huid een mooie stralende glow. Het op maat gemaakte serum verwijdert de dode huidcellen en reinigt intensief. Daarnaast wordt in deze stap de magnesium met eventuele andere ingrediënten iets dieper ingesluisd.
 • Mesotherapie - zonder naaldjes. De doorlaatbaarheid van de huid wordt tijdelijk vergroot door electroporatie. Er ontstaan kortdurend microkanaaltjes waardoor het speciaal gemaakte serum naar op de juiste huidlaag inwerkt. Dit voedt de huid intensief.
 • Faceyoga - Middels subtiele electrostimulatie krijgen de zenuwen een lichte puls waardoor deze herstellen en de spieren tevens versterken Lifting, meer tonus (betere spierspanning) en meer volume in het gezicht zijn het positieve resultaat. Resultaten van deze Microcurrent methode zijn vele mate sterker dan de inmiddels populaire gezichtsoefeningen en de bucalmassage.
 • Biofeedback en neurofeedback - Middels de synapsen (prikkeloverdracht) worden spieren, het zenuwstelsel en organen (in dit geval de huid) gereconnect. Het lichaam gaat zich weer jonger gedragen.

Ik wil mijn huid liften op natuurlijke wijze

100% natuurlijk - zonder cosmetische ingrepen of fillers - met behoud van mijn eigen expressie

HOE WERKT DE REYU BEHANDELING

Deze 100% natuurlijke behandeling helpt bij het verbeteren van de informatie tussen de weefsels en het centrale zenuwstelsel. Via biofeedback lussen wordt deze informatie, zowel heen als terug, doorgestuurd. De bio feedback lussen zorgen ervoor dat onze organen goed blijven functioneren. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van deze lussen af. Zenuwbanen verliezen hun transmissie snelheid (de snelheid van prikkeloverdracht) en hun kwaliteit. Door deze disconnectie gaan we verouderen. Onze organen maar ook onze huid verouderd en we verliezen onze haren.

De meest natuurlijke manier van behoud van gezonde weefsels is het herstellen van de biofeedback lussen. Dit kan nu met REYU. REYU herstelt de verbinding tussen het centraal zenuwstelsel en de weefsels door de biofeedback lussen te herstellen. Door middel van elektrische stimulatie in een lus (DC microcurrent), bestaande uit een specifiek gezuiverd elektrisch signaal, kunnen de biofeedback lussen hersteld worden.

HOE DOEN WE DIT PRECIES?
We starten met een reiniging van de huid waarna de huid en poriën worden gezuiverd. Speciale actieve ingrediënten worden ingesluisd. Deze speciale cocktail van medische ingrediënten wordt ten alle tijden vers bereid. Om geleiding van de Microcurrent te bevorderen worden naast de specifieke ingrediënten ook elektrolyten (magnesiumsulfaat) ingesluisd. Er wordt een elektrode gekleefd op de juiste plek in de hals. Met de REYU pen wordt de afgesproken zone behandeld. Je kan op dit moment van de behandeling de spieren in de behandelzone voelen samentrekken.

VOOR WIE IS DE REYU BEHANDELING?
REYU is een behandeling voor iedereen die gezond en mooi willen blijven door hun natuurlijke connecties van het lichaam te herstellen. Wanneer jij graag een jeugdige uitstraling wilt behouden zonder je expressie te verliezen. De Reyu behandeling is naast een lifting en huidversteviging ook ideaal bij huidproblemen. Dit omdat het de prikkeloverdracht verbeterd en de afvoer van afvalstoffen verbeterd.
 • Bij een doffe en futloze huid
 • Bij donkere kringen onder de ogen
 • Bij acne, psoriasis, eczeem, rosacea en een droge dunne huid
Of ben je op zoek naar de beste behandeling van dit moment. De REYU is de perfecte oplossing voor jou.

Veel gestelde vragen over REYU

Wat voel je van de behandeling?

De behandeling is volledig pijnloos. Je voelt dat de spieren gestimuleerd worden en het geeft een lichte prikkeling.
 

Op welke gebieden kan REYU worden toegepast?

De REYU kan worden toegepast op het hele lichaam. Echter zullen wij ons in onze huidsalon beperken tot behandeling van het gezicht, de hals, en de hoofdhuid om haarverlies tegen te gaan.
De andere toepassingen zullen worden uitgevoerd door een arts of een fysiotherapeut.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor de huidverjongende behandeling hebben we 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de leeftijd en de kwaliteit van de weefsels kunnen er iets meer behandelingen nodig zijn. We kunnen de kuur verlengen met 2 of 4 behandelingen. Tijdens het eerste intakegesprek zullen we de te verwachtte aantal behandelingen bespreken.
De resultaten zijn heel langdurig. Het is mogelijk om na enige tijd (1 of 2x per jaar) de behandeling te herhalen voor nog meer resultaat. Een geheel nieuwe kuur op hetzelfde gebied is dan niet meer nodig.

De behandeling voor om huidverjonging te bevorderen vind 1x per 2 weken plaats.


De behandeling tegen haaruitval vind 1x per week plaats. Je komt in totaal 7x.
De eerste 6 behandelingen vinden elke week plaats waarna we 6 weken wachten. De 7e behandeling vind plaats in week 12. Hierna worden de nieuwe haartjes zichtbaar.

Kan de behandeling op elke leeftijd?

De behandeling kan op iedere leeftijd. Echter wanneer je jong bent en de weefsels nog in goede conditie zijn zal het niet nodig zijn.

Kan de REYU behandeling worden uitgevoerd wanneer ik al fillers e.d. heb?

Jazeker. Het kan in combinatie met fillers of andere cosmetische ingrepen. Echter starten we niet direct nadat de fillers aangebracht zijn. Doorgaans wachten we 6 weken met de start van de Reyu kuur.

Zijn er contra indicaties?

Alhoewel het een zeer veilige methode is (DC microcurrent in een gesloten loop) zijn er enkele uitzonderingen:

 • Zwangerschap

 • Pacemaker

 • Implantaten met elektrische chips (Parkinson, hoorapparaten,…)

 • Maligniteiten in de behandelzone

 • Chemotherapie

 • Epilepsie

Wat is de prijs van de REYU behandeling?

We starten een kuur vanaf 4 behandelingen.
We behandelen in 3 zones.
Zone 1: hals en kaaklijn.
Zone 2: Kaaklijn mondgebied neuslippenlijn.
Zone 3: Ooglift, frons en wenkbrauwlift.
In de kuur:
Per zone 175,-
Extra zone 75,-

Hele gelaat 250,-

Losse behandeling
195,-

Hoofdhuidbehandeling tegen haarverlies:

Kuur van 7 behandelingen 1500,-

 

Dr. Karavani studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Antwerpen in Dermatologie en Dermatologische Chirurgie (1987). Na zijn afstuderen werd hij aangesteld als consultant voor dermatologische chirurgie aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is oprichtend lid van de Belgische Vereniging van Dermato-Cosmetische Wetenschappen (BADECOS). Voormalig voorzitter van de Benelux Vereniging voor Dermatologische Chirurgie. Medeauteur van het eerste officiële Nederlandstalige leerboek over Cosmetische Chirurgie (juni 2000). Auteur van meerdere boeken over huid, natuurlijke gezondheid en geestelijke gezondheid en hun impact op het bedrijfsleven.

Van cosmetische ingrepen en fillers naar de natuurlijke revolutie

Dr. Karavani heeft zijn leven gewijd aan esthetiek en anti-aging. In zijn meer dan 30-jarige carrière heeft hij in zijn kliniek in o.a Antwerpen invasieve en niet-invasieve esthetische behandelingen uitgevoerd, zoals injectables en op energie gebaseerde apparaten. Sinds 2004 heeft hij natuurlijke methoden geïmplementeerd in zijn huidige technieken. In 2017 resulteerde dit in de ontwikkeling van biofeedback technologie voor natuurlijke verjonging. REYU is zijn nieuwste versie van Biofeedback. Het apparaat is geperfectioneerd en aangepast aan de verschillende behoeften van elk orgaan.

Zijn missie

We willen allemaal het maximale uit het leven halen, persoonlijk, sociaal en professioneel. Maar wat wanneer de leeftijd tegen ons begint te werken.
Omdat we de beste versie van onszelf willen blijven bezoeken we de schoonheidssalon of huidkliniek. Dr. Ilan Karavani bemerkte in zijn eigen klinieken meer en meer dat het gelaat door cosmetische ingrepen, fillers en spierverslappende injecties, steeds onnatuurlijker werd.

Tot nu toe was de medische wereld gericht op het verkrijgen van een effect door medicijnen en ingrepen. Wat als er een natuurlijke manier is om ons lichaam van binnenuit te genezen, op een niet-invasieve manier? Zijn zoektocht naar een andere manier van huidverjonging begon. De weg die D. Ilan Karavani heeft bewandeld om te komen waar hij nu is lees je hier.

REYU De Natuurlijke Revolutie verlegt het accent naar de activering van een intern zelfgenezingsproces. De integriteit van de natuurlijke paden die al onze organen verbinden met ons interne centrale commando is de sleutel tot onze schoonheid en gezondheid. Wanneer deze natuurlijke Biofeedback-lussen worden aangetast, worden de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel en beginnen ze te verouderen. Huidverslapping en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of genitale kwalen zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Lezingen

Lezingen zoals “De biologie van rijkdom” beschrijven hoe miljardairs hun status hebben bereikt door bewust of onbewust de regels van de natuur te volgen. 
Andere lezingen zoals “De munteenheid van het leven” zijn gericht op fysieke gezondheid en evenwicht door te analyseren wat het lichaam echt waardeert.

Van esthetiek tot geestelijke gezondheid, de lezingen van Dr. Karavani zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar medische praktijk, gecombineerd met een uitgebreide achtergrond in esoterische kennis.

Ik wil mijn huid liften op natuurlijke wijze

100% natuurlijk - zonder cosmetische ingrepen of fillers - met behoud van mijn eigen expressie

Scroll naar boven