Reyu The natural revolution

Reyu is DE oplossing om haaruitval op een natuurlijke wijze om te keren

Resultaten bij de Reyu behandeling

Ik ga mijn haaruitval nu stoppen

En krijg in 12 weken weer 30.000 nieuwe haartjes op een 100%  natuurlijke en pijnloze manier

REYU DE NATUURLIJK REVOLUTIE

Met REYU wordt het interne zelfgenezingsproces geactiveerd. De oplossing voor onze gezondheid, jeugdigheid en vitaliteit komt van binnenuit. Met REYU worden natuurlijke de paden die al onze organen verbinden met ons centrale zenuwstelsel hersteld. Deze 'paden' heten de natuurlijke Biofeedbacklussen.

Wanneer deze natuurlijke Biofeedbacklussen worden beïnvloed door veroudering, levensstijl of trauma, raken de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel. Verzakking van de huid en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of urinaire en seksuele ongemakken zijn het gevolg van deze ontkoppeling. Herstel van de Biofeedbacklussen kunnen deze ongemakken herstellen.

Pijnlijke en dure behandelingen behoren vanaf nu tot het verleden. De tijd van de is Natuurlijke Revolutie aangebroken. De oplossing voor onze gezondheid komt nu van binnenuit. Het natuurlijke herstel van slapende haarzakjes met REYU is een geweldige manier om uw verjongingsreis te beginnen die leidt tot langdurig persoonlijk welzijn.

HOE WERKT DE REYU HAAR BEHANDELING PRECIES?
Door veroudering, genetica en een ongezonde levensstijl verschuiven onze haarzakjes van een actieve naar een slapende toestand. Slapende haarfollikels produceren bijna onzichtbare dunne haren. Ze vertegenwoordigen gemiddeld 30.000 haren of meer. Van een afstand kan dit gezien worden als kaalheid. REYU beschermt en onderhoudt de levensvatbaarheid van al jouw haar. Hierdoor is, in geval van medicatie, ook minder behoefte aan extra medicatie.

REYU werkt ook uitstekend als nazorg voor getransplanteerd haar en heeft een regeneratief effect op grijs haar. REYU ontsluit onze natuurlijke VEGF (Vascular Endothelial Growth factor), de actieve molecule in PRP (Platelet Rich Plasma). REYU herstelt uw slapende haarzakjes door de wortels te activeren met biofeedback-technologie. Actieve haarzakjes produceren dik, lang en zichtbaar haar, waardoor kaalheid verdwijnt. Deze nieuwe haren hebben een natuurlijke verdeling die mede wordt bepaald door je genetica.

Deze 100% natuurlijke behandeling verbeterd de informatie tussen het weefsel en het centrale zenuwstelsel. Dit gebeurt via Biofeedbacklussen. Deze informatie wordt, zowel heen als terug, doorgestuurd. De Biofeedbacklussen zorgen ervoor dat onze organen goed blijven (of weer goed gaan) functioneren. Wanneer je ouder wordt neemt de kwaliteit van deze lussen af. Zenuwbanen verliezen hun transmissie snelheid (de snelheid van prikkeloverdracht) en hun kwaliteit. Door deze disconnectie gaan we verouderen. Onze organen maar ook onze huid verouderd en we verliezen onze haren.

Het herstel van de biofeedback lussen is dus het belangrijkste element van de REYU behandeling. De REYU herstelt de verbinding tussen het centraal zenuwstelsel en de weefsels. Door middel van microstromen bestaande uit een specifiek gezuiverd elektrisch signaal en (zo nodig) een speciaal ingrediënt herstellen de zenuwbanen zich. Ook heeft het positieve invloed op ons vasculaire systeem en ons lymfesysteem.

DE BEHANDELING?
We starten met het insluizen van speciale actieve ingrediënten. Dit om geleiding voor de Microcurrent te bevorderen. Er wordt een elektrode gekleefd op de juiste plek in de hals. Met de REYU pen wordt de afgesproken zone behandeld. Je kan op het moment van de behandeling de spieren in de behandelzone voelen samentrekken.

VOOR WIE IS DE REYU BEHANDELING?
REYU is een behandeling voor jou wanneer je gezond en mooi wil blijven door de natuurlijke connecties van het lichaam te herstellen. Heb je last van beginnend haarverlies, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn zal je zeker resultaat uit de behandeling halen.

Voor de haarbehandeling heb je minimaal 7 (max 12) behandelingen nodig voor het tot 40% herstellen van de slapende haartjes. De haarbehandeling is aan te raden tot maximaal 55/60 jaar.

REYU is ideaal tegen haaruitval en beginnende kaalheid. Echter het systeem is veel breder inzetbaar. Met REYU zijn we in staat om zenuwbanen in het gehele lichaam te verbeteren. Zo ook de signaaltjes die aan de spieren in je gezicht worden afgegeven. Met REYU kunnen we dan ook op een hele natuurlijke manier de contouren van het gelaat verbeteren. De huid een mooiere uitstraling geven en de spieren versterken.

Wanneer je graag een jeugdige uitstraling wilt behouden zonder je expressie te verliezen is REYU de oplossing.

Veel gestelde vragen over REYU

Wat voel je van de behandeling?

De behandeling is volledig pijnloos. Je voelt dat de spieren gestimuleerd worden en het geeft een lichte prikkeling.
 

Op welke gebieden kan REYU worden toegepast?

De REYU kan worden toegepast op het hele lichaam. Echter zullen wij ons in onze huidsalon beperken tot behandeling van het gezicht, de hals, en de hoofdhuid om haarverlies tegen te gaan.
De andere toepassingen zullen worden uitgevoerd door een arts of een fysiotherapeut.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor de huidverjongende behandeling hebben we 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de leeftijd en de kwaliteit van de weefsels kunnen er iets meer behandelingen nodig zijn. We kunnen de kuur verlengen met 2 of 4 behandelingen. Tijdens het eerste intakegesprek zullen we de te verwachtte aantal behandelingen bespreken.
De resultaten zijn heel langdurig. Het is mogelijk om na enige tijd (1 of 2x per jaar) de behandeling te herhalen voor nog meer resultaat. Een geheel nieuwe kuur op hetzelfde gebied is dan niet meer nodig.

De behandeling voor om huidverjonging te bevorderen vind 1x per 2 weken plaats.


De behandeling tegen haaruitval vind 1x per week plaats. Je komt in totaal 7x.
De eerste 6 behandelingen vinden elke week plaats waarna we 6 weken wachten. De 7e behandeling vind plaats in week 12. Hierna worden de nieuwe haartjes zichtbaar.

Kan de behandeling op elke leeftijd?

De behandeling kan op iedere leeftijd. Echter wanneer je jong bent en de weefsels nog in goede conditie zijn zal het niet nodig zijn.

Kan de REYU behandeling worden uitgevoerd wanneer ik al botox of fillers heb?

Jazeker. Het kan in combinatie met botox en fillers. 

Zijn er contra indicaties?

Alhoewel het een zeer veilige methode is (DC microcurrent in een gesloten loop) zijn er enkele uitzonderingen:

  • Zwangerschap

  • Pacemaker

  • Implantaten met elektrische chips (Parkinson, hoorapparaten,…)

  • Maligniteiten in de behandelzone

  • Chemotherapie

  • Epilepsie

Wat is de prijs van de REYU behandeling?

We starten een kuur vanaf 4 behandelingen.
We behandelen in 3 zones.
Zone 1: hals en kaaklijn.
Zone 2: Kaaklijn mondgebied neuslippenlijn.
Zone 3: Ooglift, frons en wenkbrauwlift.
In de kuur:
Per zone 175,-
Extra zone 75,-

Hele gelaat 250,-

Losse behandeling
195,-

Hoofdhuidbehandeling tegen haarverlies:

Kuur van 7 behandelingen  tijdelijk 1500,- ipv 1750

Scroll naar boven