Reyu The natural revolution

Reyu is DE oplossing om haaruitval op een natuurlijke wijze te stoppen en nieuwe haren te activeren

Resultaten bij de Reyu behandeling

Ik ga mijn haaruitval nu stoppen

En krijg in 12 weken weer 30.000 nieuwe haartjes op een 100%  natuurlijke en pijnloze manier

REYU DE NATUURLIJK REVOLUTIE

Met REYU wordt het interne zelfgenezingsproces geactiveerd. De oplossing voor onze gezondheid, jeugdigheid en vitaliteit komt van binnenuit. Met REYU worden natuurlijke de paden, die al onze organen verbinden met ons centrale zenuwstelsel, hersteld. Deze 'paden' heten de natuurlijke Biofeedbacklussen.

Deze natuurlijke Biofeedbacklussen worden beïnvloed door veroudering, levensstijl of trauma. De organen die ermee verbonden zijn raken disfunctioneel. Dit houd in dat er minder communicatie is vanuit ons centraal zenuwstelsel naar het desbetreffende orgaan. De zenuw geeft minder prikkels door. Verslapping van de huid en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of urinaire en seksuele ongemakken zijn het gevolg van deze ontkoppeling. Herstel van de Biofeedbacklussen kunnen deze ongemakken herstellen.

Pijnlijke en dure behandelingen behoren vanaf nu tot het verleden. De tijd van de Natuurlijke Revolutie is aangebroken met REYU. De oplossing voor onze gezondheid komt nu van binnenuit. Het natuurlijke herstel van de zenuwen die een verbeterde prikkeloverdracht geven naar spieren en slapende haarzakjes activeert is nu binnen bereik. REYU is een geweldige manier om uw verjongingsreis te beginnen die leidt tot langdurig persoonlijk welzijn.

HOE WERKT DE REYU HAAR BEHANDELING PRECIES?
Door veroudering, genetica en een ongezonde levensstijl verschuiven onze haarzakjes van een actieve naar een slapende toestand. Slapende haarfollikels produceren bijna onzichtbare dunne haren. Ze vertegenwoordigen gemiddeld 30.000 haren of meer. Van een afstand kan dit gezien worden als kaalheid. REYU beschermt en onderhoudt de levensvatbaarheid van al jouw haar.

REYU herstelt uw slapende haarzakjes door de wortels te activeren met biofeedback-technologie.Actieve haarzakjes produceren dik, lang en zichtbaar haar, waardoor kaalheid verdwijnt. Deze nieuwe haren hebben een natuurlijke verdeling die wordt bepaald door je genetische aanleg. REYU herstelt de slapende haarzakjes door de wortels te activeren met biofeedback-technologie.

Deze 100% natuurlijke behandeling verbeterd de informatie tussen het weefsel en het centrale zenuwstelsel. Dit gebeurt via Biofeedbacklussen. Deze informatie wordt, zowel heen als terug, doorgestuurd. De Biofeedbacklussen zorgen ervoor dat onze organen goed blijven (of weer goed gaan) functioneren. Wanneer je ouder wordt neemt de kwaliteit van deze lussen af. Zenuwbanen verliezen hun transmissie snelheid (de snelheid van prikkeloverdracht) en hun kwaliteit. Door deze disconnectie gaan we verouderen. Onze organen maar ook onze huid verouderd en we verliezen onze haren.

Het herstel van de biofeedback lussen is dus het belangrijkste element van de REYU behandeling. De REYU herstelt de verbinding tussen het centraal zenuwstelsel en de weefsels. Door middel van microstromen bestaande uit een specifiek gezuiverd elektrisch signaal en (zo nodig) een speciaal ingrediënt herstellen de zenuwbanen zich. Ook heeft het positieve invloed op ons vasculaire systeem en ons lymfesysteem.

REYU werkt ook uitstekend als nazorg voor getransplanteerd haar en heeft een regeneratief effect op grijs haar. REYU ontsluit onze natuurlijke VEGF (Vascular Endothelial Growth factor), de actieve molecule in PRP (Platelet Rich Plasma).

DE BEHANDELING?
We starten met het insluizen van speciale actieve ingrediënten. Dit om geleiding voor de Microcurrent te bevorderen. Er wordt een elektrode gekleefd op de juiste plek in de hals. Met de REYU pen wordt de afgesproken zone behandeld. Je kan op het moment van de behandeling de spieren in de behandelzone voelen samentrekken.

VOOR WIE IS DE REYU BEHANDELING?
REYU is een behandeling voor jou wanneer je gezond en mooi wil blijven door de natuurlijke connecties van het lichaam te herstellen. Heb je last van beginnend haarverlies, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn zal je zeker resultaat uit de behandeling halen.

Voor de haarbehandeling heb je minimaal 7 (max 12) behandelingen nodig voor het tot 40% herstellen van de slapende haartjes. De haarbehandeling is aan te raden tot maximaal 55/60 jaar.

REYU is ideaal tegen haaruitval en beginnende kaalheid. Echter het systeem is veel breder inzetbaar. Met REYU zijn we in staat om zenuwbanen in het gehele lichaam te verbeteren. Zo ook de signaaltjes die aan de spieren in je gezicht worden afgegeven. Met REYU kunnen we dan ook op een hele natuurlijke manier de contouren van het gelaat verbeteren, de huid een mooiere uitstraling geven en de spieren versterken.

Lees hier meer over REYU tegen huidveroudering.
Wanneer je graag een jeugdige uitstraling wilt behouden zonder je expressie te verliezen is REYU de oplossing.

Veel gestelde vragen over REYU

Wat voel je van de behandeling?

De behandeling is volledig pijnloos. Je voelt een lichte tinteling.

 

Op welke gebieden kan REYU worden toegepast?

De REYU kan worden toegepast op het hele lichaam. Echter zullen wij ons in ons huidinstituut beperken tot behandeling van het gezicht, de hals, en de hoofdhuid om haarverlies tegen te gaan.
De andere toepassingen zullen worden uitgevoerd door een arts of een fysiotherapeut.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor de huidverjongende behandeling hebben we 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de leeftijd, leefstijl en conditie van de huid kunnen er meer behandelingen nodig zijn. We kunnen de kuur verlengen met 1 tot 4 behandelingen. Tijdens het eerste intakegesprek zullen we de te verwachtte aantal behandelingen bespreken.
Voor de hoofdhuid bieden we een kuur van 7 behandelingen voor optimaal resultaat. 
De resultaten zijn zeer langdurig. Het is mogelijk om na enige tijd (1 of 2x per jaar) één behandeling te herhalen als een soort onderhoud.
Een geheel nieuwe kuur op hetzelfde gebied is dan niet meer nodig.

De behandeling voor om huidverjonging te bevorderen vind 1x per 2 weken plaats.

De behandeling tegen haaruitval vind 1x per week plaats. Je komt in totaal 7x.
De eerste 6 behandelingen vinden elke week plaats waarna we 6 weken wachten. De 7e behandeling vind plaats in week 12. Hierna worden de nieuwe haartjes zichtbaar.

Is REYU hetzelfde als de SUPERBOOST?

Nee.
Superboost is de voorloper van de REYU. Tijdens de zoektocht naar het maken van het beste apparaat is de Superboost ontwikkeld en tevens afgekeurd door Dr. Ilan Karavani. Dit omdat het cruciale element, het insluizen van elektrolyten niet goed verliep bij de Superboost. Ook geeft de Superboost niet zoveel spiercontracties als de REYU.

Dr. Ilan Karavani heeft hierom de Superboost doorontwikkeld tot de REYU waarbij de electrolyten diep in de huid gesluisd kunnen worden.
Deze elektrolyten zijn zeer belangrijk voor het slagen van het langdurige effect. Zij hebben de taak om de prikkeloverdracht te behouden en herstellen tussen zenuwen en spieren.

 

Het insluizen van elektrolyten gebeurd middels het Aqua systeem. 

Is het Aqua systeem van REYU hetzelfde als HydraFacial

De REYU behandeling is opgebouwd uit drie onderdelen.
Infusie van werkzame stoffen waaronder elektrolyten. Dit gebeurd met het Aqua systeem en werkt inderdaad exact hetzelfde als de Hydrafacial. Echter de Hydrafacial is alleen het insluizen van stoffen en daar stopt het.
De REYU gaat hier verder.
Na de ‘hydrafacial’ start de Elektroporatie. Dit wordt ook wel de Mesotherapie zonder naaldjes genoemd. 
Hierna start pas de Microcurrent om de Biofeedback loops te herstellen. Dit wordt ook wel de Faceyoga genoemd.

Bij het originele REYU systeem krijg je dus 3 behandelingen in 1. En dit voor een fractie van de prijs. En meer resultaat.

Kan de behandeling op elke leeftijd?

De behandeling kan op iedere leeftijd. Echter wanneer je jong bent en de weefsels nog in goede conditie zijn zal het niet nodig zijn.

Kan de REYU behandeling worden uitgevoerd wanneer ik al fillers e.d. heb?

Jazeker. Het kan in combinatie met fillers of andere cosmetische ingrepen. Echter starten we niet direct nadat de fillers aangebracht zijn. Doorgaans wachten we 6 weken met de start van de Reyu kuur.

Zijn er contra indicaties?

Alhoewel het een zeer veilige methode is (DC microcurrent in een gesloten loop) zijn er enkele uitzonderingen:

  • Zwangerschap

  • Pacemaker

  • Implantaten met elektrische chips (Parkinson, hoorapparaten,…)

  • Maligniteiten in de behandelzone

  • Chemotherapie

  • Epilepsie

Wat is de prijs van de REYU behandeling?

We starten een kuur vanaf 4 behandelingen.

Hele gelaat 250,- per behandeling.
We behandelen vanaf de hals t/m het voorhoofd.

Behandeling van het ooggebied (wallen en lijntjes rond oog) en behandeling rond mond bieden we aan in combinatie met andere technieken. Deze zijn 175,- per behandeling.

Hoofdhuidbehandeling tegen haarverlies:

Kuur van 7 behandelingen  tijdelijk 1500,- ipv 1750

Dr Ilan Karavani zijn passie en verhaal

Dr. Karavani geboren op 22 mei 1961 is MD. Ondernemer in Gezondheidstechnologie. Dermatologisch en Cosmetisch Chirurg. Anti-veroudering. Natuurgeneeskunde. Uitvinder en patenthouder. Auteur van medische, filosofische en natuurgeneeskundige boeken. Keynote spreker. Voormalig voorzitter van de Benelux Vereniging voor Dermatologische Chirurgie. Uitvinder van de AYAVAYA-cabine voor stressbeheersing en REYU door het bedrijf Superboost.

Dr. Karavani studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Antwerpen in Dermatologie en Dermatologische Chirurgie (1987). Na zijn afstuderen werd hij aangesteld als consultant voor dermatologische chirurgie aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is oprichtend lid van de Belgische Vereniging van Dermato-Cosmetische Wetenschappen (BADECOS). Voormalig voorzitter van de Benelux Vereniging voor Dermatologische Chirurgie. Medeauteur van het eerste officiële Nederlandstalige leerboek over Cosmetische Chirurgie (juni 2000). Auteur van meerdere boeken over huid, natuurlijke gezondheid en geestelijke gezondheid en hun impact op het bedrijfsleven.

Van cosmetische ingrepen en fillers naar de natuurlijke revolutie

Dr. Karavani heeft zijn leven gewijd aan esthetiek en anti-aging. In zijn meer dan 30-jarige carrière heeft hij in zijn kliniek in o.a Antwerpen invasieve en niet-invasieve esthetische behandelingen uitgevoerd, zoals injectables en op energie gebaseerde apparaten. Sinds 2004 heeft hij natuurlijke methoden geïmplementeerd in zijn huidige technieken. In 2017 resulteerde dit in de ontwikkeling van biofeedback technologie voor natuurlijke verjonging. REYU is zijn nieuwste versie van Biofeedback. Het apparaat is geperfectioneerd en aangepast aan de verschillende behoeften van elk orgaan.

Zijn missie

We willen allemaal het maximale uit het leven halen, persoonlijk, sociaal en professioneel. Maar wat wanneer de leeftijd tegen ons begint te werken.
Omdat we de beste versie van onszelf willen blijven bezoeken we de schoonheidssalon of huidkliniek. Dr. Ilan Karavani bemerkte in zijn eigen klinieken meer en meer dat het gelaat door cosmetische ingrepen, fillers en het verlammen van de spiertjes steeds onnatuurlijker werd.

Tot nu toe was de medische wereld gericht op het verkrijgen van een effect door medicijnen en ingrepen. Wat als er een natuurlijke manier is om ons lichaam van binnenuit te genezen, op een niet-invasieve manier? Zijn zoektocht naar een andere manier van huidverjonging begon. De weg die D. Ilan Karavani heeft bewandeld om te komen waar hij nu is lees je hier.

REYU De Natuurlijke Revolutie verlegt het accent naar de activering van een intern zelfgenezingsproces. De integriteit van de natuurlijke paden die al onze organen verbinden met ons interne centrale commando is de sleutel tot onze schoonheid en gezondheid. Wanneer deze natuurlijke Biofeedback-lussen worden aangetast, worden de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel en beginnen ze te verouderen. Huidverslapping en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of genitale kwalen zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Lezingen

Lezingen zoals “De biologie van rijkdom” beschrijven hoe miljardairs hun status hebben bereikt door bewust of onbewust de regels van de natuur te volgen. 
Andere lezingen zoals “De munteenheid van het leven” zijn gericht op fysieke gezondheid en evenwicht door te analyseren wat het lichaam echt waardeert.

Van esthetiek tot geestelijke gezondheid, de lezingen van Dr. Karavani zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar medische praktijk, gecombineerd met een uitgebreide achtergrond in esoterische kennis.

Ik ga mijn haaruitval nu stoppen

En krijg in 12 weken weer 30.000 nieuwe haartjes op een 100%  natuurlijke en pijnloze manier

Scroll naar boven