Veilig en verantwoord Piercen

Wil je een piercing laten zetten door een erkende en gecertificeerde piercer

Leuke oorbellen, een helix laten zetten of een andere piercing

Piercings zijn een versiering voor het lichaam, het weerspiegelt wie je bent en accentueert het uiterlijk. Een sieraad voor je lijf. Piercings zijn enorm populair. Subtiel in je oor of juist een piercing in je wenkbrauw, bovenlip, tong of een andere plaats. Er is veel mogelijk.

Het belangrijkst bij het zetten van een piercing is dat het veilig, verantwoord en hygiënisch gebeurd.
Kayleigh de Ridder is onze professionele piercer in de salon. Ze heeft de theoretische en praktische certificering en is GGD goedgekeurd.

Wat is Piercen?

Piercen is het zetten van en mooi sieraad door het, met een naald, doorboren van de huid.
Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten piercings waarvan je vele leuke combinaties en creaties kan maken. Voor ieder wat wils dus.

Piercingspecialist Kayleigh de Ridder - Take time 4 beauty (1)

Ik wil graag een piercing laten zetten

Ben je jonger dan 16 jaar. Neem dan een ouder mee

De Behandeling

De piercing word gezet door Kayleigh, onze professioneel opgeleide piercer.
Voor ze de behandeling start wordt er eerst met je overlegt wat er mogelijk is voor je lichaam. Ieder persoon en ieder lichaam is namelijk anders.
Er worden wat vragen gesteld en er wordt een toestemmingsformulier ingevuld. Kayleigh geeft uitleg over de behandeling en de nazorg.

In onze salon hebben wij voor het zetten van een piercing een aparte behandelruimte. In deze ruimte wordt je piercing op een professionele en deskundige manier gezet.
Bij het zetten van een piercing worden de regels van de GGD nageleefd. Dat betekend dat er hygiënisch word gewerkt bij het zetten van een piercing.
Ben je jonger de 16 jaar en wil je graag een piercing? We hebben dan schriftelijk toestemming van een ouder nodig en de ouder komt ook mee naar de afspraak.

Over Kayleigh de Ridder

Kayleigh is een gezellige ondernemende dame. Als ze weet wat ze wil dan gaat ze er volledig voor. Creativiteit is bij haar aangeboren. Ze maakt met make-up (en meer) de mooiste creaties. Naast piercen is ze gecertificeerd voor het laser ontharen en zet ze een mooie lashlift. Onderstaand een paar kernwoorden met haar reactie.

Creatief

Ik verzin voor alles graag een mogelijkheid om de wensen van de klant zo goed mogelijk na te leven.

Vertrouwen

Ik vind het belangrijk dat iemand mij vertrouwt dat brengt rust bij de klant en dat werkt beter.

Out of the box denkend

Niks is mij te gek doe maar lekker niet normaal en wees lekker jezelf. Deze denkwijze pas ik ook toe in mijn werk waardoor er vaak van alles mogelijk is en leuke creaties uitkomen.

Perfectionistisch

Net iets te perfectionistisch maar dat is erg belangrijk bij het piercen.

Eerlijkheid

Ik ben altijd eerlijk naar de klant over de mogelijkheden van een piercing voor hun lichaam. Soms moet de klant daardoor hun verwachtingen bijstellen maar achteraf brengt dat het mooiste resultaat.

Inlevend

Ik heb veel inzicht en mensenkennis waardoor ik mij goed kan inleven in de persoon en daarom goed kan inschatten wat een klant nodig heeft.

Opleiding

Kayleigh heeft het vak geleerd van Michel en Karin van Zanten. Ook wel bekend als TattooMick uit Dordrecht.

Certificaat Erkend en Veilig Piercen - Kayleigh de Ridder - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Hoeksche Waard
Scroll naar boven