De Passage Massage voor een stevige huid

Een unieke massage techniek die je huid er jonger en steviger laat uitzien

De resultaten van de Pascaud Passage Massage

Pascaud Passage Massage - Stevige huid - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Yes, Ik ga voor een stevige stralende huid

Laat mij ervaren wat deze unieke Passage Massage voor mijn huid kan doen.

WAT IS DE PASSAGE MASSAGE?

De Passage Massage is een unieke massage techniek speciaal ontwikkeld om de huid meer stevigheid te geven en alle huidfuncties te stimuleren. De massage is geïnspireerd op de klassieke bindweefselmassage. Het heeft veel overeenkomsten met de bindweefselmassage en lymfedrainage. Het heeft effect in de diepere huidlagen. De Passage Massage start intensief en we sluiten af met een ontspannen deel. De Passage Massage is hierom ook perfect te combineren met diverse andere behandelingen van Pascaud  en goed in te passen bij je gezichtsbehandeling.

HET EFFECT VAN DE PASSAGE MASSAGE?
De massage wordt uitgevoerd in het gelaat en de hals. We masseren het bindweefsel. Dit is de laag die zich bevind tussen de opperhuid en het spierweefsel. Er wordt een mechanische prikkel gegeven aan het onderhuids bindweefsel. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen de inwendige organen, de huid, spieren en botten. Het vermogen van de huid om zicht te gaan herstellen en opbouwen wordt aangesproken. Het effect is al na één behandeling zichtbaar en voelbaar.

WANNEER ZETTEN WE DE PASSAGE MASSAGE UIT?
De massage is voor ieder huidtype geschikt. Met name de huid die vaal is door o.a. roken, zeer dun en gevoelig is ( de huid wordt juist steviger van de behandeling), de atrofische huid, een huid met rimpels en contourverslapping. Ook als voorbehandeling voor een cosmetische ingreep voor een spoediger herstel en een niet ontstoken acne huid om de doorbloeding en afvoer te bevorderen.

Combineer de Passage Massage

De Passage Massage is een ideale behandeling om te combineren met andere huidverbeterende behandelingen
  • Wil je je huid verbeteren op structuur dan is de combinatie met een Fruitzuurpeeling heel erg mooi.
  • Het verstevigen van de kaaklijn contourlijn of het verzachten van de neuslippen plooi is goed te behandelen met de Softlasertherapie en de Passage Massage.
  • De Pascaud anti-aging treatment bevordert de hydratatie en voeding in de huid. Door Passage Massage wordt het resultaat nog mooier.
  • Binnen de Booster behandelingen kunnen wij diverse combinaties maken of een complete kuur voor optimaal resultaat op maat gemaakt samenstellen.
Scroll naar boven