Afvallen/Overtollige kilo's verliezen? Ga voor reset36!

Nee, naar de sportschool gaan, dat zat er de afgelopen tijd niet in. We hebben veel meer thuis gezeten dan gewoonlijk, en daardoor hebben veel mensen ook minder bewogen dan gewenst. Veel tijd thuis doorbrengen zorgt er bovendien voor dat je al snel verleid wordt door de koekjes, chips en chocola in je keukenkastjes. Helemaal niet zo vreemd dus, dat er wat ‘coronakilo’s’ bij zijn gekomen. Maar dat betekent niet dat je op die extra pondjes zit te wachten. Met de Reset36 kun je effectief werken aan meer balans, een vitaler leven en het maken van gezondere keuzes.

Afvallen - Overtollige kilos verliezen - Reset36 - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Ontzettend veel vrouwen hebben er al meerdere afvalpogingen opzitten. En ook in deze coronaperiode heb je misschien geprobeerd de overtollige pondjes kwijt te raken. Waarom is afvallen toch zo moeilijk? Vaak denken we dat met alleen flink sporten al veel te bereiken is. En zeker, sporten is belangrijk en gezond. Maar daarmee pak je niet de grootste boosdoener van overgewicht aan. Het eet-, beweeg en hormonale patroon van jouw lichaam is niet klaar om af te vallen. Wanneer resultaten niet snel genoeg komen, gooien veel mensen bovendien voortijdig de handdoek in de ring. Het sporten was toch niet zo leuk en de lekkernijen te verleidelijk. Kortom: het is het totaalplaatje dat aangepakt moet worden.

Andere reden

Een andere reden waarom afvallen moeilijk kan zijn, is dat jouw lichaam maar moeilijk omschakelt naar vetverbranding. Ondanks dat je genoeg vetreserves hebt, spreekt je lichaam die maar moeilijk aan. Je lichaam gebruikt deze vetten niet om jou je energie te geven. Nee, het vraagt juist om steeds weer een nieuwe inname van vetten omdat het lichaam daar gewend aan is geraakt. De moeilijke omschakeling naar vetverbranding heeft te maken met hoe de verbranding in het lichaam in zijn werk gaat. Allereerst verbrandt je lichaam glucose, dat kost namelijk minder energie. En ons lichaam doet er alles aan om energie te besparen. Pas als allerlaatst spreekt het de opgeslagen vetten aan. Hierbij kun je je lichaam echter wel een handje helpen.

Innovatieve methode

Wat je nodig hebt is aan de ene kant een stok achter de deur, zodat je niet bij de eerste de beste tegenslag op zal geven. En daarnaast een zetje in de rug om je lichaam te helpen verbranden. Deze stok en dit zetje bestaat in de vorm van het Reset36-programma. Dit is een innovatieve methode die helpt bij gewichtsverlies door speciale ampullen die je helpen om je vetreserves aan te spreken, gecombineerd met een detoxkuur, voldoende vitamines en het op orde krijgen van je darmbacteriën. Je darmen spelen namelijk een grote rol wanneer je kilo’s wilt verliezen. Het complete programma bevat alle uitleg. Je leert gezondere eetkeuzes te maken en we leggen je ook uit waarom dat gezondere keuzes zijn. Dit alles kan met of zonder begeleiding van een coach, die je online of op locatie in Oud-Beijerland kunt spreken.

Lifestyleprogramma

Kortom, Reset36 is een uitgebreid lifestyleprogramma om je lichaam en levensstijl te resetten. Concreet gebeurt dat door in eerste instantie gedurende 36 dagen speciale Resetampullen te gebruiken. Door deze ampullen gaat het lichaam over van glucoseverbranding naar vetverbranding. De opgeslagen vetten worden opgeruimd en het lichaam wordt gestimuleerd om vaker over te gaan op het verbranden van vetten. Dit vormt de basis voor het kunnen beheersen van je gewicht.

Controle nemen

Door controle te nemen over je lichaam, eetpatroon en levensstijl, kom je lekkerder in je vel te zitten en ga je weer stralen! Het Reset36-programma is de eerste stap. Daarna ben jij er klaar voor, en nog belangrijker: is jouw lichaam klaar voor gezondere keuzes. Keuzes die je helpen om enerzijds nog meer kilo’s te verliezen wanneer dat gewenst is en anderzijds je gewichtsverlies vast te houden.

Take Time 4 Beauty

Maar schoonheidssalon Take Time 4 Beauty staat ook op andere gebieden graag voor je klaar. Heb je na jouw harde werk wel een beetje ontspanning verdiend? Dan kun je ook bij ons terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidadvies. Je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven