Over Ons

Het team van Take Time 4 Beauty stelt zich voor

Wat zal er gebeuren als je gaat werken aan de meest prachtige versie van jezelf

Inside Out Beauty 

We verbinden jouw binnenkant met de buitenkant. 

Ons doel is jou te laten stralen en helemaal blij met jezelf te zijn. Je staat vol zelfvertrouwen voor de spiegel.

Hi, ik ben Cindy . Holistisch huidspecialist en DE anti-aging specialist van de Hoeksche Waard.

Het gezegde ‘Schoonheid komt van binnenuit en wordt weerspiegeld aan de buitenkant‘ is en filosofie waar ik volledig achter sta.
Dit werd mij al jong duidelijk. (Wil je meer lezen over mijn persoonlijke kijk op schoonheid door een ingrijpende gebeurtenis? Lees hier.)
De maakbare schoonheid zoals we die nu steeds meer gaan zien staat ver van mij af. Als specialist in de schoonheid wil ik juist jouw uniekheid benadrukken. Want jij bent uniek.

Bij Take Time 4 Beauty leggen we de focus op verbetering en het creëren van huidverjonging van binnen en van buiten uit. Wij combineren onze behandelingen met orthomoleculaire adviezen, houden rekening met hormonale gesteldheid, we brengen de darmgezondheid in kaart en bieden complementaire therapieën.

Door op een holistische manier (de mens als geheel zien) met jou samen te werken zijn we in staat om jouw de huid de uitstraling te geven die past bij wie jij echt bent. Wij zetten in op specifieke behandelingen en apparatuur die jouw huid en lichaam ondersteunen in het vermogen om zelf te verbeteren. Al onze apparatuur is wetenschappelijk bewezen.

HET TEAM

Samen met een gepassioneerd team helpen wij jou naar de beste versie van wie jij wilt zijn. Ieder met hun eigen expertise en passie.

Jacqueline wil niets liever dan haar medemens mooier maken. We hebben dezelfde visie over schoonheid. Jacqueline specialist in definitief laserontharen, acne en permanente make-up. Ze staat niet stil en staat er altijd voor open om nieuwe behandelingen en technieken te leren.

Charlotte heeft een passie voor het mooier maken van de buitenkant van de mens als beautystylist. Ook biedt ze het permanent ontharen aan. Met haar passie voor styling helpt ze jouw buitenkant te laten matchen met je binnenkant? Nagels, wimpers en wenkbrauwen volledig passend bij jou. Ook adviseert ze in minerale make-up.

Kayleigh is onze piercing specialist. Professioneel piercen is haar passie. Daarnaast is ze erg creatief. Je kunt bij haar terecht voor je wenkbrauwen en een mooie lashlift. Ook laserontharen biedt ze aan.

Judith is transformational cupping specialist. Daarnaast is ze orthomoleculair opgeleid en helpt ze jou met het vinden van een gezonde leefstijl die past bij wie jij bent. Zijn er tekorten op gebied van voeding waardoor jij je niet optimaal voelt. Of zijn er blokkades? Judith helpt je.

Kortom, het team van Take Time 4 Beauty staat klaar om jou te helpen de prachtige, stralende versie van jezelf te zijn.

Ons Team

Cindy Bos-Meulendijk

Huidspecialist Antiaging hormooncoach laserontharen

Jacqueline Flisar

Huidspecialist laserontharen acne- permanente make-up

Charlotte Roos

nagels, wimpers wenkbrauwen minerale make-up laserontharen

Kayleigh

Piercen wimperstyling laserontharen

Judith

Orthomoleculair specialist Transformational Cupping

Cindy Bos-Meulendijk

Huidspecialist en onthaarspecialist

Jacqueline Flisar

Schoonheidsspecialist en permanente make-up

Charlotte Roos

Nagel en Wimperstylist

Kayleigh

Piercen en Onthaarspecialist

Judith

Orthomoleculair therapeut transformational Cupping

Scroll naar boven