Een oppepper voor je huid met Beauty@Home Treatments

Dat de afgelopen periode anders dan anders is, dat kan niemand zijn ontgaan. We zitten meer thuis dan ooit tevoren, en dat is niet altijd even gemakkelijk. Mogelijk voel je je bovendien gespannen over werk of gezondheid van jezelf of naasten.

Reden genoeg om jezelf goed te verzorgen en in de watten te leggen. Maar helaas, alles is dicht…

Daar heeft schoonheidssalon Take Time 4 Beauty iets op gevonden, namelijk: Beauty@home treatments!

Opper voor je huid - Beauty@Home treatments - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Mensen kunnen helpen

Het mooiste van het werk als huidspecialist, is mensen kunnen helpen bij al hun vragen rondom huidproblemen en -verbetering. Helaas, dat kan tijdelijk even niet zoals we gewend zijn. Maar natuurlijk laten we het er niet bij zitten. Per slot van rekening is advies geven en helpen wat wij het leukst vinden om te doen. Daarom hebben we verschillende treatments ontwikkeld die je thuis kunt gebruiken. En het mooie, verzending is in deze lockdownperiode gratis!

Verschillende problemen

Natuurlijk heeft niet iedereen hetzelfde huidtype of dezelfde problemen. Ieder mens is uniek, en dus kan ook de huid met zeer uiteenlopende zaken te maken krijgen. Mensen met een vette huid maken van nature meer talg aan. Daardoor is de huid soepel en glanzend, maar kan het soms vettig ogen en ontstaan er sneller puistjes en mee-eters. De droge huid zal minder snel puistjes vertonen, maar kan dof en vermoeid ogen. Ook kun je met een droge huid sneller last hebben van schilfertjes en een trekkerig gevoel. Is je huid vochtarm? Ook dan voelt de huid trekkerig en kunnen irritaties ontstaan.

Verschillende treatments

Voor de verschillende vraagstukken bieden we een aantal treatments aan.
  • Zo kun je kiezen voor de Pascaud@home treatment, een behandeling die balans aan de huid biedt, de huid oppept en intensief voedt. Heb je een ouder wordende huid die wel wat elastischer en frisser mag ogen? Dan is deze behandeling zeer geschikt!
  • Is jouw huid onzuiver en geïrriteerd, mede door het dragen van mondkapjes? Probeer dan de Maskne Restore treatment. De behandeling richt zich op het zuiveren en kalmeren van de huid. Je krijgt een stappenplan en de benodigde producten om jouw huid weer te laten stralen.
  • Fan van de producten van Image Skin Care, of wil jij jouw huid gewoon even verwennen? Dan is de Ultimate Glow Set iets voor jou. Een luxe facial, gewoon vanuit je badkamer die jouw huid zacht, energiek en stralend maakt.
  • Doffe of vermoeide huid? Tja, daar hebben we in de winter nu eenmaal wat sneller last van. Met de Ultimate Peel Set help je de huid te ontdoen van dode huidcellen en nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt zacht en oogt fris en vitaal.

Online adviesgesprek

Een Beauty@home treatment is natuurlijk een heerlijke manier om vanuit je eigen huis de huid te voeden en te verbeteren. Maar het kan zijn dat je niet goed weet wat jouw huid nu precies nodig heeft of waar het probleem vandaan komt. Ook in dat geval helpen we je graag. Plan een online adviesgesprek in bij schoonheidssalon Take Time 4 Beauty om een persoonlijk huidadvies te krijgen, zodat je weet wat je kunt doen om jouw huid te verbeteren. We staan graag voor je klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Acne - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

De hoofdoorzaken van acne

Ontdek de acht hoofdoorzaken van acne. Onze acne aanpak door persoonlijke hormoonanalyse, voedingsadvies, body/health check en behandelingen.

Scroll naar boven