Een oppepper voor je huid met beauty@home treatments!

Dat de afgelopen periode anders dan anders is, dat kan niemand zijn ontgaan. We zitten meer thuis dan ooit tevoren, en dat is niet altijd even gemakkelijk. Mogelijk voel je je bovendien gespannen over werk of gezondheid van jezelf of naasten.

Reden genoeg om jezelf goed te verzorgen en in de watten te leggen. Maar helaas, alles is dicht…

Daar heeft schoonheidssalon Take Time 4 Beauty iets op gevonden, namelijk: Beauty@home treatments!

Mensen kunnen helpen

Het mooiste van het werk als huidspecialist, is mensen kunnen helpen bij al hun vragen rondom huidproblemen en -verbetering. Helaas, dat kan tijdelijk even niet zoals we gewend zijn. Maar natuurlijk laten we het er niet bij zitten. Per slot van rekening is advies geven en helpen wat wij het leukst vinden om te doen. Daarom hebben we verschillende treatments ontwikkeld die je thuis kunt gebruiken. En het mooie, verzending is in deze lockdownperiode gratis!

Verschillende problemen

Natuurlijk heeft niet iedereen hetzelfde huidtype of dezelfde problemen. Ieder mens is uniek, en dus kan ook de huid met zeer uiteenlopende zaken te maken krijgen. Mensen met een vette huid maken van nature meer talg aan. Daardoor is de huid soepel en glanzend, maar kan het soms vettig ogen en ontstaan er sneller puistjes en mee-eters. De droge huid zal minder snel puistjes vertonen, maar kan dof en vermoeid ogen. Ook kun je met een droge huid sneller last hebben van schilfertjes en een trekkerig gevoel. Is je huid vochtarm? Ook dan voelt de huid trekkerig en kunnen irritaties ontstaan.

Verschillende treatments

Voor de verschillende vraagstukken bieden we een aantal treatments aan.

  • Zo kun je kiezen voor de Pascaud@home treatment, een behandeling die balans aan de huid biedt, de huid oppept en intensief voedt. Heb je een ouder wordende huid die wel wat elastischer en frisser mag ogen? Dan is deze behandeling zeer geschikt!
  • Is jouw huid onzuiver en geïrriteerd, mede door het dragen van mondkapjes? Probeer dan de Maskne Restore treatment. De behandeling richt zich op het zuiveren en kalmeren van de huid. Je krijgt een stappenplan en de benodigde producten om jouw huid weer te laten stralen.
  • Fan van de producten van Image Skin Care, of wil jij jouw huid gewoon even verwennen? Dan is de Ultimate Glow Set iets voor jou. Een luxe facial, gewoon vanuit je badkamer die jouw huid zacht, energiek en stralend maakt.
  • Doffe of vermoeide huid? Tja, daar hebben we in de winter nu eenmaal wat sneller last van. Met de Ultimate Peel Set help je de huid te ontdoen van dode huidcellen en nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt zacht en oogt fris en vitaal.

Online adviesgesprek

Een Beauty@home treatment is natuurlijk een heerlijke manier om vanuit je eigen huis de huid te voeden en te verbeteren. Maar het kan zijn dat je niet goed weet wat jouw huid nu precies nodig heeft of waar het probleem vandaan komt. Ook in dat geval helpen we je graag. Plan een online adviesgesprek in bij schoonheidssalon Take Time 4 Beauty om een persoonlijk huidadvies te krijgen, zodat je weet wat je kunt doen om jouw huid te verbeteren. We staan graag voor je klaar!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Kies voor een beauty@home treatment!
On Key

Related Posts

adviezen droge huid

Help, mijn huid heeft vakantiestress

Weken van zon, meer douchen en zee of zwembadwater hebben hun tol geëist van je huid. Je bent er heerlijk tussenuit geweest. Even vakantie. Je bent uitgerust teruggekomen en voelt je weer helemaal in balans. Maar helaas. Je huid heeft het nu iets minder leuk. De balans is ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel

Retinol en Glycolzuur, wat doet het voor je huid

Een stralende huid met een jeugdige uitstraling, dat willen we natuurlijk allemaal! Het toevoegen van zuren in je dagelijkse beautyritueel is een zeer effectieve manier om je huid glad en egaal te maken en huidveroudering tegen te gaan.  Wel is het belangrijk om zuren op de juiste manier te gebruiken en je huid niet te belasten. Daarom vertellen wij je in dit blog

Scroll naar top