Ontspanning op en onder de huid

De agenda staat volledig vol. Naast je sociale afspraken vraagt het werk veel van je. En wanneer je eindelijk thuis bent, wacht daar ook nog een berg aan schoonmaak- en onderhoudsklussen op je. Het duurt niet lang of je krijgt er een gestrest gevoel van. Wat zijn de gevolgen hiervan voor je lichaam? En voor je huid?

Ontspanning op en onder de huid - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Wat is stress?

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam, om goed te kunnen presteren tijdens gespannen situaties. Een presentatie, een date of een eerste dag op een nieuwe baan kunnen allemaal tot best wat stress leiden. Nadat deze gebeurtenissen weer zijn geweest, daalt de stress vaak weer. Maar wat als je dag in dag uit onder druk staat? Wanneer je altijd ‘aan’ staat, gaat dit op den duur zijn tol eisen. ’s Avonds ben je moe, maar het lukt niet om goed in slaap te komen. Dit leidt weer tot vermoeide dagen, waarmee die cyclus alsmaar doorgaat.

Gevolgen van stress op je huid

Wist je dat het stresshormoon cortisol ook gevolgen heeft voor je huid? Het zorgt ervoor dat je huid minder goed vocht vast kan houden. Hierdoor droogt je huid sneller uit wat prikkelig en trekkerig aan kan voelen. Bovendien leidt stress tot veel vermoeidheid. De ochtenden worden er niet gemakkelijker op. Je laat hierdoor ook misschien steeds een ander stukje van je ochtendroutine vallen. Dat zie je op de huid ook terug. Het is dus niet alleen goed om rust te nemen voor hoe je jezelf voelt, maar ook voor hoe je eruitziet!

Take Time 4 Wellness

Een van de manieren om te ontspannen is om een huidbehandeling te nemen. Hiermee sla je direct twee vliegen in één klap! Het Take Time 4 Wellness programma is een moment voor jezelf waar je volledig bij kunt ontspannen. Afhankelijk van jouw huidtype en de conditie van je huid zoeken we de beste producten en behandelingen om je mee in de watte te leggen. De huid wordt hierbij gereinigd, gemasseerd en verzorgd. Deel van de behandeling is een maskertje die hydraterend en ontspannend werkt. Weet je nog dat je huid van stress kan uitdrogen? Dit masker gaat zowel de stress als de uitdroging tegen: een win-win voor je huid.

Facials

Zou je jezelf wel in de watten willen leggen, maar heb je niet de tijd voor een uitgebreid Take Time 4 Wellness-behandeling? We bieden ook een heerlijke lunch-timebehandeling aan. Deze zijn gemakkelijk tussen je afspraken door te boeken. Een maskertje en goede reiniging zorgen ervoor dat je in korte tijd volledig tot rust kunt komen én je huid kunt laten verzorgen.

Kom tot rust

Schoonheid komt van binnenuit: dat is waar we bij Take Time 4 Beauty voor staan. Wij willen daarom altijd helpen om je zowel van buiten als van binnen goed te laten voelen. Onze gezichtsbehandelingen zijn daarom zowel erg ontspannend als effectief. We maken hiervoor gebruik van producten van Pascaud en Image Skincare om de beste resultaten te behalen. Wil je meer weten of een afspraak boeken? Neem dan contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven