Elektrisch ontharen

De beste methode om blond en grijs haar te verwijderen is elektrische epilatie

De voordelen van elektrisch ontharen

  • Iedere haarkleur is te behandelen.
  • Ideaal voor grijze en blonde haren in gezicht en kaaklijn.
  • Onafhankelijk ANBOS gediplomeerd.
  • Vergoeding bij de zorgverzekeraar mogelijk.
  • Altijd resultaat.

Ik wil nu vann mijn storende haren af

Ik neem nu de stap om de haren in mijn gezicht permanent te verwijderen

Last van stugge grijze haren in je gezicht, of juist blonde haren?

Daar waar het populaire IPL of Laser ontharen niet werkt biedt elektrisch ontharen de oplossing.

Elektrisch ontharen is mogelijk op iedere haarkleur. De behandeling bij de schoonheidsspecialiste van Take Time 4 Beauty wordt veelal geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekering.

Heb je een combinatie van haarkleur op je gelaat. Zijn er wat donkere zichtbaar alsook grijze of blonde haren. Dan combineren wij de behandeling met de Soprano ICE Laser.

Veel gestelde vragen over elektrische epilatie.

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar in de huid gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwarmt wordt. Door de warmte wordt de haar follikel vernietigd. Hierdoor bereiken voedingsstoffen het bloed niet meer waardoor er ook geen haargroei meer plaatsvindt.
Een andere naam voor elektrisch ontharen is elektrisch epileren.

We brengen een flinterdun naaldje langs de haar naar binnen. Hiervan merk je weinig omdat er op die plaats een porie aanwezig is. Dit is een kleine opening in de huid. We geven enkele seconden een zwak stroom signaal af. Het haar laat na enkele seconden los en kan worden verwijderd.
Alleen wanneer de haar zich op dat moment in de groeifase bevindt is het haar definitief "uitgeschakeld". Zo niet, dan groeit hij na een tijdje weer terug. Vanwege dit feit, en doordat per sessie maar een beperkt aantal haren kan worden verwijderd, moet de behandeling diverse malen herhaald worden.

Afhankelijk van de hoeveelheid haar zijn we enkele weken tot soms een jaar bezig. We geven behandelingen van maximaal een half uur.
Het elektrisch ontharen mag iedere week plaatsvinden.
Uiteindelijk is het behandelde gebied vrijwel haarvrij.
Na een periode kunnen slapende haarfollikels actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik of wrijving.
Er zullen dan nieuwe haartjes ontstaan. Hierop hebben wij geen invloed. Wel kunnen deze haartjes wederom behandeld worden.

Je bent in deskundige handen. Cindy Bos, schoonheidsspecialist en eigenaresse van schoonheidssalon Take Time 4 Beauty bezit de ANBOS specialistie elektrisch ontharen. Iedere drie jaar wordt er opnieuw op deskundigheid getoetst.
Dit extra diploma geeft jou ook de mogelijkheid om de behandeling vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar.
Check hier het vergoedingenoverzicht.

Heb je donkere haren dan kun je het best behandeld worden met de Soprano Ice Laser methode. Heb je tussen de donkere haren last van enkele grijze of stugge witte haren dan combineren we de behandeling.
Wil je meer weten over permanent ontharen met de Soprano Ice lees dan op onderstaande pagina´s.

Definitief ontharen met de Soprano Ice Laser.
Veel gestelde vragen over Laser ontharen.

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en we beslissen welke methode van behandelen het beste bij je situatie past.
Heb je zowel donkere als lichte haren op je huid dan combineren we de behandeling.
Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
Wil je graag meer weten over de mogelijkheid tot elektrisch ontharen of de combinatie met Laser ontharen bij jou? Boek dan een persoonlijk intakegesprek hier

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top