fbpx

Ontdek jouw unieke schoonheid!

Wat is nu precies een mooie huid?

Daar kunnen de meningen over verdeeld zijn, maar over het algemeen zullen veel mensen een paar typerende kenmerken noemen.

Kenmerken zoals: een gladde, stevige huid, geen pukkeltjes of vlekjes, zacht en stralend, zonder veel overbeharing. Wat de overeenkomst is tussen deze kenmerken? Een goede huidgezondheid.

Werken aan een gezonde huid

Maar hoe begin je met werken aan een gezonde huid? Wanneer je je oriënteert op crèmes, kun je veel mooie beloftes tegenkomen. Ze zouden je helpen een stralende huid te verkrijgen, acne doen verdwijnen of rimpels opvullen. Maar als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het meestal ook. Want een gezonde huid heeft meer voeten in de aarde. Take Time 4 Beauty staat dan ook voor werken aan schoonheid en gezondheid op verschillende niveaus. We werken niet alleen aan de buitenkant aan een gezonde huid, maar ook van binnenuit.

Unieke schoonheid

Want een goede balans in het lichaam is erg belangrijk voor een goede huidgezondheid. Om te weten hoe je dat kunt bereiken, is het belangrijk te beginnen bij de basis. De huidspecialistes kunnen je, voordat een behandeling start, informeren over de opbouw van de huid. Met die kennis kun je concreet werken aan jouw specifieke huidklacht, en het beste uit jezelf halen. Dat kan voor iedereen iets anders zijn, want iedereen is uniek. En die unieke schoonheid, dát willen de specialistes van Take Time 4 Beauty graag benadrukken.

De lange adem

Zo werken wij met de nieuwste apparatuur en technieken ten behoeve van structurele en duurzame huidverbetering. Omdat de huid zich over een tijdsbestek van een aantal weken vernieuwd, heeft een behandeling vooral effect wanneer deze geregeld herhaald wordt. Daarom zijn bij Take Time 4 Beauty verschillende kuurbehandelingen mogelijk, gericht op de verschillende huidproblemen waarmee je kunt kampen. Cindy, huidspecialist, vertelt: ‘Het is misschien niet zo spannend, maar huidverbetering is een traject van de lange adem.’ Zo herinnert ze zich een klant die al verschillende methodes zoals fillers had geprobeerd om er wat frisser en jonger uit te zien. Toch was de vrouw niet blij met haar spiegelbeeld.

Krachten bundelen

Van een afstand zag de vrouw er mooi uit, maar van dichtbij oogde de huid vermoeid en dof, wat een verouderend effect had. Met deze klacht kwam de vrouw bij de salon. Meteen werd haar verteld dat voor een mooiere huid geen ‘quick fix’ bestaat, het is een kwestie van goede, reguliere zorg, aandacht en tijd. ‘Maar na verloop van tijd was het verschil prachtig. Mensen zagen het aan haar, en spraken haar aan over haar frisse uitstraling. Daar doe je het voor.’ Daarbij is een traject altijd een samenwerking, want het is zaak dat jij mét de specialist de krachten bundelt, om uiteindelijk de huid het werk te laten doen.

In goed opgeleide handen

Ook de behandeling tegen overmatige haargroei geeft mooie resultaten. ‘Mensen zijn echt dolgelukkig. Moet je je indenken dat je altijd haren in je gezicht hebt gehad of irritaties bij je bikinilijn, en opeens nooit meer in de weer hoeft met een pincet of scheermes. Dat is zo’n opluchting.’ Middels de Soprano Ice-laser is de behandeling bovendien pijnloos. ‘Dat wordt wel vaker geclaimd’, vertelt de huidspecialist. ‘Maar helaas is het bij lasers net zoals bij crèmes: goedkoop is duurkoop. En pas in goed opgeleide handen is het optimale effect merkbaar.’ Wil jij ook de samenwerking aangaan voor een mooiere huid en het benadrukken van jouw unieke schoonheid? Voor een eerlijk en open advies, ben je bij Take Time 4 Beauty van harte welkom!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Wat is laserontharen en hoe werkt het?

Permanent van haren af. Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren. Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei.

Veel gestelde vragen over definitief ontharen

https://youtu.be/tHtlgUX2tgQ Zie je door de bomen het bos niet meer…   Heb je vragen over permanent ontharen? Vragen over het verschil tussen soorten Laser en IPL methodes.Scroll dan door onze lijst met veel gestelde vragen over definitief ontharen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer uitleg. Download dan onderstaand de gratis video

Gezonde bloedvaten voor een mooie huid.

Ons bloedvaten stelsel is een heel mooi systeem in ons lichaam.   Ze zorgen ervoor dat de voedingstoffen die we eten overal in ons lichaam terechtkomen. Het is tevens ons transportmiddel voor zuurstof. Zeer belangrijk dus om de kwaliteit van onze bloedvaten gezond te houden. Hoe beter voedingstoffen en zuurstof naar al onze organen geleid

Voorkom je de griep met zonlicht. Is Vitamine D de weerstand vitamine?

Gematigde blootstelling aan zonlicht geeft een flinke oppepper aan je immuunsysteem   15 Minuten per dag met gezicht en armen in de zon rond 12 uur of af en toe verantwoord onder de zonnebank met het hele lichaam zonder te verbranden. Het levert niet alleen voldoende Vitamine D3 op, maar blijkt ook een flinke oppepper

De zin en onzin van detoxen

Heeft het detoxen echt zin? Is het van tijdelijke aard? Of is het allemaal onzin. Wanneer je, net zoals je nu doet, het internet er op na slaat om informatie over detoxen te vinden wordt je overspoelt door detox vakantie’s, sapkeuren, darmspoelingen en meer. Er worden regelmatig plantjes gevonden en ingrediënten aanbevolen die je kan

Scroll naar top