Ontdek jouw unieke schoonheid!

Wat is nu precies een mooie huid?

Daar kunnen de meningen over verdeeld zijn, maar over het algemeen zullen veel mensen een paar typerende kenmerken noemen.

Kenmerken zoals: een gladde, stevige huid, geen pukkeltjes of vlekjes, zacht en stralend, zonder veel overbeharing. Wat de overeenkomst is tussen deze kenmerken? Een goede huidgezondheid.

Ontdek jouw unieke schoonheid - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Werken aan een gezonde huid

Maar hoe begin je met werken aan een gezonde huid? Wanneer je je oriënteert op crèmes, kun je veel mooie beloftes tegenkomen. Ze zouden je helpen een stralende huid te verkrijgen, acne doen verdwijnen of rimpels opvullen. Maar als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het meestal ook. Want een gezonde huid heeft meer voeten in de aarde. Take Time 4 Beauty staat dan ook voor werken aan schoonheid en gezondheid op verschillende niveaus. We werken niet alleen aan de buitenkant aan een gezonde huid, maar ook van binnenuit.

Unieke schoonheid

Want een goede balans in het lichaam is erg belangrijk voor een goede huidgezondheid. Om te weten hoe je dat kunt bereiken, is het belangrijk te beginnen bij de basis. De huidspecialistes kunnen je, voordat een behandeling start, informeren over de opbouw van de huid. Met die kennis kun je concreet werken aan jouw specifieke huidklacht, en het beste uit jezelf halen. Dat kan voor iedereen iets anders zijn, want iedereen is uniek. En die unieke schoonheid, dát willen de specialistes van Take Time 4 Beauty graag benadrukken.

De lange adem

Zo werken wij met de nieuwste apparatuur en technieken ten behoeve van structurele en duurzame huidverbetering. Omdat de huid zich over een tijdsbestek van een aantal weken vernieuwd, heeft een behandeling vooral effect wanneer deze geregeld herhaald wordt. Daarom zijn bij Take Time 4 Beauty verschillende kuurbehandelingen mogelijk, gericht op de verschillende huidproblemen waarmee je kunt kampen. Cindy, huidspecialist, vertelt: ‘Het is misschien niet zo spannend, maar huidverbetering is een traject van de lange adem.’ Zo herinnert ze zich een klant die al verschillende methodes zoals fillers had geprobeerd om er wat frisser en jonger uit te zien. Toch was de vrouw niet blij met haar spiegelbeeld.

Krachten bundelen

Van een afstand zag de vrouw er mooi uit, maar van dichtbij oogde de huid vermoeid en dof, wat een verouderend effect had. Met deze klacht kwam de vrouw bij de salon. Meteen werd haar verteld dat voor een mooiere huid geen ‘quick fix’ bestaat, het is een kwestie van goede, reguliere zorg, aandacht en tijd. ‘Maar na verloop van tijd was het verschil prachtig. Mensen zagen het aan haar, en spraken haar aan over haar frisse uitstraling. Daar doe je het voor.’ Daarbij is een traject altijd een samenwerking, want het is zaak dat jij mét de specialist de krachten bundelt, om uiteindelijk de huid het werk te laten doen.

In goed opgeleide handen

Ook de behandeling tegen overmatige haargroei geeft mooie resultaten. ‘Mensen zijn echt dolgelukkig. Moet je je indenken dat je altijd haren in je gezicht hebt gehad of irritaties bij je bikinilijn, en opeens nooit meer in de weer hoeft met een pincet of scheermes. Dat is zo’n opluchting.’ Middels de Soprano Ice-laser is de behandeling bovendien pijnloos. ‘Dat wordt wel vaker geclaimd’, vertelt de huidspecialist. ‘Maar helaas is het bij lasers net zoals bij crèmes: goedkoop is duurkoop. En pas in goed opgeleide handen is het optimale effect merkbaar.’ Wil jij ook de samenwerking aangaan voor een mooiere huid en het benadrukken van jouw unieke schoonheid? Voor een eerlijk en open advies, ben je bij Take Time 4 Beauty van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven