Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagels

In de wereld van nagelverzorging willen we een goede balans tussen schoonheid en gezondheid. Een methode die steeds  populairder word, is de ‘Natural Nail Treatment’. Verbeteren en het behouden van de natuurlijke nagel, zonder kunstmatige verlengingen die de nagel op lange termijn kunnen beschadigen.

We bespreken hier hoe Biab, Gellak, en Acrylgel ingezet kunnen worden om niet alleen je nagels er fantastisch uit te laten zien, maar ze ook op een gezonde manier langer te maken.

Waarom Kiezen voor Natural Nail Treatment?

Het concept achter Natural Nail Treatment is simpel: versterk de natuurlijke nagel door beschermende lagen toe te voegen zonder extra lengte. Dit komt voort uit de observatie dat nagelverlengingen vaak leiden tot sneller afbreken. Dit is niet per se omdat de verlenging slecht aangebracht is, maar omdat veel klanten nog niet gewend zijn aan langere nagels. Ze stoten hun nagels vaker, wat kan leiden tot breuken en scheuren. Bovendien kunnen nagels te zwak zijn om de extra lengte te ondersteunen.

Hoe Werken Biab, Gellak en Acrylgel

Biab (Builder in a Bottle): Deze gelversterker is ideaal voor het versterken van de natuurlijke nagel. Biab biedt een duurzame, flexibele laag die niet alleen de nagel beschermt tegen dagelijkse slijtage maar ook helpt bij het natuurlijk laten groeien van de nagel. Het is een favoriet voor diegenen die hun nagels willen laten herstellen of geleidelijk willen laten groeien zonder het risico van breuken.

Gellak: Gellak is een uitstekende optie voor het toevoegen van kleur en glans, terwijl het tevens een beschermende laag biedt. Hoewel het minder verstevigend is dan Biab, helpt het nog steeds de natuurlijke nagel te beschermen tegen externe invloeden, wat leidt tot een gezondere groei over tijd.

Acrylgel: Voor degenen die een iets hardere bescherming wensen, biedt acryl een sterke laag die de natuurlijke nagel beschermt en versterkt. Hoewel acryl vaak geassocieerd wordt met verlengingen, kan het ook gebruikt worden zonder extra lengte toe te voegen, puur als een verstevigende laag.

 

De voordelen van de Natural Nail Treatment

Bij Take Time 4 Beauty kiezen we voor een aanpak die de natuurlijke nagel verbetert. De nagel wordt rustig op zijn natuurlijke manier langer. Zonder onnodige verlengingen, kunnen onze klanten genieten van een reeks voordelen:

  • Minder Breuken en Scheuren: Doordat de natuurlijke nagel geleidelijk sterker wordt, neemt de kans op breuken en scheuren af.
  • Gezondere Nagels op Lange Termijn: De continue bescherming en versterking leiden tot duurzamer gezonde nagels.
  • Natuurlijke Uitstraling: De nagels behouden een natuurlijke uitstraling en lengte, wat door veel klanten als comfortabeler en praktischer wordt ervaren.
  • Aanpasbaarheid: De methode is flexibel en kan aangepast worden aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke klant.
     

Onze aanpak

Kom je voor het eerst bij onze nagelstyliste Charlotte dan zal zij met je bespreken welke methode het best past bij jouw nagels en wensen. Natuurlijk kun jij boeken waar je voorkeur naar uitgaat. Echter wanneer de verwachting is dat de door jouw gekozen methode zal leiden tot sneller scheuren of breken wordt iets anders geadviseerd. 

Tijdens jouw nagelstyling afspraak wordt meer gedaan dan alleen de nagels behandelen. Ook de nagelriemen worden gevormd naar perfectie, velletjes worden verwijderd en de huid rond de nagel wordt behandeld. Door deze mini manicure kan het product dichter bij de nagelriemen aangebracht worden. Dit resulteert in een super strak resultaat en een minder zichtbare uitgroei. Een nabehandeling kan dan ook na 3 tot 4 weken. 

Iedere nabehandeling heb je weer de keus om voor een compleet andere look te gaan. Ook nailart kan extra bijgeboekt worden. Of je het nu op één, twee of meer nagels wilt. Het enige dat nog rest is dat jij goed met je mooie nieuwe nagels omgaat. Gebruik ze bijvoorbeeld niet als gereedschap, behandel dagelijks de nagelriemen met speciale olie (verkrijgbaar in de salon) en pulk er niet aan. Ga jij ook voor mooie natuurlijke nagels. Boek hier jouw eerste afspraak.

Vul je gegevens in en start met ontdekken

Gratis E-Book - 10 geheimen (1)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven