My Skincaud

Beautiful skin is in your DNA

Hoe zou het zijn:

Hoe vaak komt het voor dat je een creme koopt en toch net niet is wat je zoekt?
My Skincaud van Pascaud brent daar vanaf nu verandering in.
Een serum op basis van jouw unieke DNA zorgt ervoor dat jij altijd de skincare gebruikt die echt bij jouw huid past.

Meten is weten want jij bent uniek

Elke huidbehoefte is anders

‘Elke persoon is uniek, echt uniek. Er is geen DNA gelijk (behalve van een eeneiige tweeling). Jouw DNA maakt jou tot wie je bent. Of je krul of steil haar hebt, bruine, blauwe  of groene ogen, stevig gebouwd of juist mager. Zo kunnen we in het DNA ook kenmerken en aanleg met betrekking tot je huid terugvinden.

My Skincaud

De allernieuwste ontwikkeling is dan ook een DNA-test die jouw persoonlijke beautycode ontrafelt. Mardge Pascaud heeft samen met Maurice Zeegers, hoogleraar complexe genetica en epidemiologie aan de Universiteit Maastricht,  2 jaar gewerkt aan een concept waarbij persoonlijke en individuele schoonheid voorop staat.

Waarom My Skincaud

My Skincaud  is dus een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke van de 7, speciaal ontwikkelde, gespecialiseerde serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. De serums kunnen met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Voeding en Lifestyle

Maar er is meer, want naast de huidanalyse is er ook persoonlijk advies over voeding en lifestyle. Samen met de huidspecialist van Take Time 4 Beauty zullen we dit, indien gewenst, persoonlijk bespreken. Heb je tevens behoefte aan een schoonheidsbehandeling. Dat kan, ook deze wordt dan volledig aangepast op jouw huidbehoefte.

Privacy

Er is naast het onwikkelen van de unieke DNA test ook heel goed had uitgedokterd hoe ze de privacy over jouw DNA-informatie veilig gewaarborgd blijft. De oplossing is een app. Alles verloopt via een volledig anonieme app waarbij er geen enkel gegeven van jou nodig is.

Ik wil graag een DNA test laten doen

je hebt 2 keuzes.
1. Bestel online en neem zelf je test af. De uitslag kan besproken worden met onze huidspecialist, telefonisch of via zoom.
2. We doen de DNA test samen en bespreken de uitslag met bijbehorende advies in de schoonheidssalon.

Scroll naar top