My Skincaud

Beautiful skin is in your DNA

Hoe zou het zijn:

Hoe vaak komt het voor dat je een crème koopt en toch net niet is wat je zoekt? Je geeft onnodig veel euro’s uit in je zoektocht naar de juiste huidverzorging.

My Skincaud van Pascaud brengt daar vanaf nu verandering in.

My-Skincaud-bij-schoonheidssalon-Take-Time-4-Beauty-rotterdam

Meten is weten want jij bent uniek

Ontdek de aanleg van jouw huidveroudering

Een speciaal serum op basis van jouw unieke DNA zorgt ervoor dat jij altijd het beste gebruikt dat echt bij jouw huid past. Je ontdekt de aanleg van jouw huidveroudering waardoor je de bestaande huidveroudering kan gaan verminderen en je minimaliseert jouw huidveroudering in de toekomst.

Elke huidbehoefte is anders

‘Elke persoon is uniek. Jij bent uniek. Er is geen DNA gelijk (behalve van een eeneiige tweeling) aan dat van jou.
Jouw DNA maakt jou tot wie je bent. Of je krul of steil haar hebt, bruine, blauwe  of groene ogen, stevig gebouwd of juist slank. Zo kunnen we in het DNA ook kenmerken en aanleg met betrekking tot jouw huid terugvinden.

My Skincaud

De allernieuwste ontwikkeling is dan ook een DNA-test die jouw persoonlijke beautycode ontrafelt. Mardge Pascaud heeft samen met Maurice Zeegers, hoogleraar complexe genetica en epidemiologie aan de Universiteit Maastricht,  2 jaar gewerkt aan een uniek concept waarbij persoonlijke en individuele schoonheid voorop staat. De test is van zeer hoogwaardige kwaliteit en meet op vele punten.

Waarom My Skincaud

My Skincaud  is dus een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke van de 7, speciaal ontwikkelde, gespecialiseerde serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. De serums kunnen met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Voeding en Lifestyle

Maar er is meer, want naast de DNA huidanalyse is er ook persoonlijk advies over voeding en lifestyle. Samen met de huidspecialist van Take Time 4 Beauty zullen we dit, indien gewenst, persoonlijk bespreken. Heb je tevens behoefte aan een schoonheidsbehandeling. Dat kan, ook deze wordt dan volledig aangepast op jouw huidbehoefte.

Privacy

Jouw privacy wordt maximaal gewaarborgd. My Skincaud werkt met een volledig anonieme applicatie voor op je mobiele telefoon. My Skincaud vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is je privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode zonder dat je hier toestemming voor geeft. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren. De verdiepende uitleg wordt in de app toegelicht.

Ik wil graag een DNA test laten doen

Kies wat het best bij je past!
1. Bestel online en neem zelf je test af. De uitslag kan besproken worden met onze huidspecialist, telefonisch of via zoom.
2. We doen de DNA test samen en bespreken de uitslag met bijbehorende advies in de schoonheidssalon.

Scroll naar boven