Minder rimpels zonder mimiekverandering? Bio Skin Jetting!

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: huidveroudering. De celdeling wordt trager, de hoeveelheid collageen neemt af, vocht wordt slechter vastgehouden en de huid wordt kwetsbaarder. Maar wanneer je in de spiegel kijkt, lijkt jouw huid sneller te verouderen dan jijzelf. De anti-agingcrèmes die je aanschaft hebben minder effect op de rimpels dan je zou willen. Gelukkig is het nog niet te laat om hier iets aan te doen. Een behandeling met Bio Skin Jetting roept je rimpels weer op een natuurlijke manier een halt toe.

Mindel Rimpels - Bio Skin Jetting - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Natuurlijke manier

Op een natuurlijke manier rimpels verminderen klinkt misschien als een sprookje. Toch hoef je hier zeker geen behandeling met inspuitingen of fillers voor te ondergaan. Bij Take Time 4 Beauty kun je terecht voor deze innovatieve behandeling met Bio Skin Jetting  Deze techniek behandelt jouw rimpels op een biologische wijze en zorgt dat jouw unieke gezichtskenmerken en mimiek behouden blijft. Geen strakgetrokken voorhoofd dus.

Geen naalden en messen

Wanneer je huiverig bent voor het idee van naalden en messen, hoef je hier geen zorgen om te maken met Bio Skin Jetting. Er komen namelijk geen injecties of operaties aan te pas. Daarnaast dringen er geen lichaamsvreemde stoffen je huid binnen en neemt een verdovende crème het grootste ongemak weg. Zo kun je op een geheel natuurlijke manier werken aan huidverjonging, zonder pijn te lijden of een lange hersteltijd te ondergaan.

Plaatselijk behandelen

Of je nu last hebt van storende rimpels op je bovenlip, lijntjes rond de ogen, kreukels op je voorhoofd of vouwen op je wangen, Bio Skin Jetting behandelt plaatselijke rimpels op een effectieve manier. De rimpels worden minder diep en zullen zo minder opvallen. Daarnaast wordt de rimpelcorrectiebehandeling gecombineerd met een Bio Skin Smoothing-apparaat. Zo wordt het resultaat van de Bio Skin Jetting-behandeling versterkt.

Behandeling op maat

Afhankelijk van je leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels, wordt bepaald hoeveel behandelingen het beste resultaat geeft. Doorgaans is een tot drie behandelingen voldoende bij fijne rimpels en is een kuur van vijf tot zeven behandelingen een uitkomst bij diepere rimpels.

Nazorg

Na de behandeling kunnen er wat fijne rode streepjes optreden, die na een paar dagen weer verdwijnen. Je krijgt daarom twee crèmes mee naar huis die het herstel van je huid bevorderen en je kwetsbare huid beschermen. Ook bieden wij verschillende producten die deze roodheid camoufleert.

Leefstijl

Je leeftijd en je genen kun je helaas niet veranderen. Maar je hebt wel invloed op je leefstijl. Door bewustere keuzes te maken, kun jij ervoor zorgen dat je huid zo lang mogelijk mooi blijft. Zorg daarom dat je zo weinig mogelijk schadelijke stoffen binnenkrijgt. Laat sigaretten, alcohol en suikers daarom staan. Zorg voor genoeg ontspanning om chronische stress te vermijden. Gebruik de juiste cosmeticaproducten. En onderschat het belang van een goede zonbescherming niet!

Huidverjonging voor jou

Wil jij weer een stralende huid met een jeugdige uitstraling? Samen met jou stellen de specialisten van Take Time 4 Beauty graag een persoonlijk behandelplan op om op een natuurlijke manier te werken aan huidverjonging, Of je nu kiest voor een behandeling met Bio Skin Jetting, mesotherapieGlow2Facial+-behandeling of koudlaserbehandeling  wij helpen je graag om een passende oplossing voor jouw huid te vinden. Neem daarom gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Yes, ik wil minder Rimpels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven