Meet & Treat

Ontdek wat onze schoonheidsspecialistes voor jouw huid kunnen betekenen en maak kennis in onze schoonheidssalon.

Een kennismakings behandeling op maat

Kenningsmakingsbehandeling Meet and Treat - Schoonheidssalon Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Heb je een aantal keer JA gezegd

op bovenstaande punten? Dan is deze behandeling de perfecte keuze voor jou

We willen je tijdens deze speciaal ontwikkelde treatment graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met ons instituut. Wij krijgen tijdens de behandeling een goed beeld van jouw huid en jouw huidwensen en jij krijgt een goed beeld van ons en uiteraard van de reële mogelijkheden voor jouw huid. Niet alleen door erover te praten maar juist door het te ervaren.

op je gemak

We willen graag dat jij je bij ons op je gemak voelt. Hoe vervelend is het wanneer je voor het eerst bij een huidinstituut binnenkomt en het gevoel hebt niet zonder een kapitaal aan producten naar buiten te kunnen lopen. We horen het vaak. Het weerhoud je er wellicht van om zelfs maar de afspraak te plannen.

Wat doen wij anders?

Je krijgt van ons na de behandeling een setje producten mee naar huis. Hier kun je gemiddeld een week mee doen.
Na een week heb je een goed beeld van de producten en weet je of je ze prettig bij jouw huid vind. Ook weet je wat de kennismakingsbehandeling met jouw huidbeeld heeft gedaan. Tel daarbij op het resultaat dat je van je behandeling hebt ervaren en je bent klaar om een goede keus voor je behandeltraject te maken.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?
De waarde van deze behandeling is rond de 100 euro. Jij kunt deze behandeling eenmalig boeken voor slechts 85 euro.
Dit is inclusief het setje producten dat je thuis kunt gaan gebruiken.

Boek jou Meet & Treat kennismakingsbehandeling

Stel je vragen, bespreek je wensen, ontdek en ervaar de mogelijkheden voor jouw huid.

Meet & Treat

Meet & Treat

MEET

We maken kennis en je vertelt ons wat je graag wilt voor je huid. Vervolgens zullen we je huid beoordelen en bespreekt de specialist welke behandeling het beste past bij jouw huid, je huidprobleem en je wensen.

TREAT

Je krijgt een korte effectieve behandeling. Tijdens en vooral na de behandeling ontdek je wat wij voor jou en jouw huid kunnen betekenen. De behandelend specialist bespreekt het behandeltraject om jouw droomhuid te krijgen. Je krijgt advies voor het thuis gebruiken van producten om je resultaat te optimaliseren. Je ontvangt direct een kennismaking setje, aangepast op jouw huid, om de beste producten thuis te ervaren.
Meet en Treat Kenninsmakingsbehandeling1

Wat anderen over ons huidinstituut zeggen

Scroll naar boven