Pak Maskne in 3 stappen effectief aan en word
een skincare pro vanuit je eigen badkamer.

Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? 

Dit nieuwe fenomeen staat inmiddels bekend als maskne en wordt veroorzaakt doordat bacteriën en schimmels onder je masker de kans krijgen om te groeien. 
Het reinigen en verzorgen van de huid is hierdoor extra belangrijk! Met deze intensief zuiverende en kalmerende set word je een echte skincare pro, gewoon vanuit je eigen badkamer. Zo kan je na het volgen van het bijgevoegde stappenplan en de adviezen weer stralend voor de dag komen!

Wat zit er in The Maskne Restore Treatment: 
Een complete set om je huid intensief te reinigen en maskne aan te pakken! Je ontvangt een fullsize verpakking van THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser en CLEAR CELL – Mattifying Moisturizer en 3 miniatuurverpakkingen van het I MASK – Purifying Probiotic Mask. Daarnaast ontvang je een gedrukt stappenplan met daarop de exacte stappen om deze zuiverende behandeling thuis uit te kunnen voeren. Zo word je in 3 stappen een echte skincare pro! 

 • THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser 
  Deze milde, sulfaatvrije reiniger geeft de huid een intensieve reiniging en brengt de pH-waarde van de huid in balans. Een zeer effectieve cleanser om de huid te ontdoen van het opgehoopte vuil en onzuiverheden die zich onder het mondkapje hebben geschaard. 
 • CLEAR CELL – Mattifying Moisturizer 
  Naast het zuiveren van de huid is ook kalmeren één van de speerpunten tijdens het behandelen van maskne. Deze crème bevat botanische ingrediënten waardoor ontstekingen gekalmeerd worden en de huid gehydrateerd wordt. 
 • 3x miniaturen I MASK – Purifying Probiotic Mask 
  Dit groene detoxmasker op basis van groene klei en houtskool zuivert de poriën en ontgift de huid. Het brengt de huid in balans en ondersteunt de natuurlijke huidflora, met een stralende, zachte huid als resultaat.

Bestel hier jouw thuisbehandeling

Maskne Restore Treatment

94,50
 • Reinigd de huid intensief
 • Gratis haarband inclusief
 • Pakt Maskne snel aan
 • Ook voor de onzuivere huid

Wat onze klanten over ons zeggen

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in Beautyland.

adviezen droge huid

Help, mijn huid heeft vakantiestress

Weken van zon, meer douchen en zee of zwembadwater hebben hun tol geëist van je huid. Je bent er heerlijk tussenuit geweest. Even vakantie. Je bent uitgerust teruggekomen en voelt je weer helemaal in balans. Maar helaas. Je huid heeft het nu iets minder leuk. De balans is ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel

Read More »

Retinol en Glycolzuur, wat doet het voor je huid

Een stralende huid met een jeugdige uitstraling, dat willen we natuurlijk allemaal! Het toevoegen van zuren in je dagelijkse beautyritueel is een zeer effectieve manier om je huid glad en egaal te maken en huidveroudering tegen te gaan.  Wel is het belangrijk om zuren op de juiste manier te gebruiken en je huid niet te belasten. Daarom vertellen wij je in dit blog

Read More »

Het laatste Beauty nieuws in jouw mailbox

Scroll naar top