Maatregelen omtrent het coronavirus

Lieve klant,

Update 16 maart 2020

De situatie in Nederland is dermate veranderd omtrent het Corona virus dat ook wij hebben moeten besluiten beperkt open te zijn.
Waarom beperkt; wij hebben naast onze functie als behandelaar ook in kleine mate een winkel functie. We willen uiteraard graag dat je je favoriete producten bij ons kunt blijven halen. Je kan op deze manier zelfs jezelf een eigen mini behandeling geven. Hierover volgt later meer informatie.
Tip: Mail ons wanneer je iets nodig hebt. We kunnen het opsturen of je komt op een afgesproken tijd bij ons langs. Cadeaubonnen zijn uiteraard ook verkrijgbaar in deze periode.
Ook hebben we een advies functie. Intakegesprekken willen wij wel plaats laten vinden zolang dat verantwoord is voor beiden partijen. Uiteraard blijven onderstaande hygiëne regels hierbij van groot belang alsook de melding wanneer je symptomen vertoond.

Alle cliënten die de komende weken een afspraak hebben staan zullen we persoonlijk contacten om te bespreken wat de best te nemen stap is.

 

15 maart 2020

Overal om ons heen worden we geïnformeerd over het Corona virus. Via email zijn er vragen binnen gekomen over hoe wij ermee omgaan.
Met dit bericht wil ik je daar dan ook graag over informeren.

Ik heb de officiële berichtgeving zo lang mogelijk gevolgd vandaag. Aangezien deze van uur tot uur veranderde. Uiteraard blijf ik alle richtlijnen in de gaten houden en zodra er iets veranderd breng ik je op de hoogte. 

Voor nu heb ik besloten open te blijven zolang het kan en mag van de overheid en zolang mijn privé situatie dit toelaat.

Gezondheid gaat boven alles en daarom volgen wij de adviezen van onze brancheorganisatie ANBOS en het RIVM strikt op.

Onze maatregelen:

Wij geven jou geen hand bij binnenkomst.
Er staat handen alcohol klaar bij binnenkomst en wij vragen jou hier gebruik van te maken.
Wij hebben zoals altijd zelf een strikte handhygiëne door vaak onze handen te wassen en te desinfecteren.
Op dit moment behandelen wij met handschoenen aan. En als jij het graag wil dan kunnen we ook een mondkapje voordoen.
Regelmatig worden oppervlakten van behandelruimten, werktafels, deurklinken, toonbank, pinapparaat en toilet schoongemaakt met reinigings- en desinfectiemiddel.

Wij houden onze eigen gezondheid in de gaten en zullen er alles aan doen om zelf niet ziek te worden.
Dus mocht je hoesten, keelpijn hebben, grieperig zijn of koorts hebben, dan vragen wij jou om je afspraak te verzetten.

Mocht je ziek zijn of niet in de mogelijk zijn om langs te komen maar heb je producten nodig, laat het ons dan weten. Mail of bel ons op info@taketime4beauty.nl of 0186615111
In ons instituut zijn voldoende ‘thuisproducten’ voorradig om eventueel thuis verder mee aan de slag te gaan. Wij leveren ze graag bij je af of sturen ze op.
Zorg goed voor jezelf! 

Tot slot begrijp ik dat het voor iedereen een lastige situatie is. 
Heb je vragen, mail me gerust. Wil je graag komen maar heb je je kinderen thuis. Ik ga proberen meer avonden in te plannen zo nodig. 

Stralende groet,
Het team van Take Time 4 Beauty

P.s. Vriendelijkheid en liefde wordt sneller verspreid dan een virus. Laten we dit vooral niet vergeten in een onzekere tijd.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu