Stimulatie van vetverbranding - ontgifting - lymfedrainage - versteviging - anti-cellulite

Met de LinfoPress lymfedrainage ga jij centimeters verliezen, help je je lichaam bij het afvoeren van vetcellen en meer...

De resultaten van de LinfoPress

WOW - Dit wil ik graag ervaren!

Ik wil op een natuurlijke manier mijn rimpels gaan aanpakken

Wat is de LinfoPress

De Linfopress Evolution Pro is een  klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek om het circulatie en het lymfatisch systeem van het lichaam te stimuleren. Daarnaast helpt het vochtophopingen aanpakken en werkt het therapeutisch en ontspannend op het hele lichaam. Het is de ideale ondersteuning wanneer je afslankkuur volgt en hierbij de afvoer wat vetcellen wilt stimuleren.

Hoe werkt de LinfoPress

De LinfoPress is een compressiepak waarin je ontspannen in ligt. Het pak komt tot boven je middel. Het compressiepak bevat verschillende kamers, de zogenaamde drukcellen. Deze drukcellen van de Linfopress Evolution PRO zijn zodanig verdeeld in het broekpak dat ze elkaar overlappen. Hierdoor worden lichaamszones met dezelfde druk worden gedraineerd. Lymfe wordt horizontaal opwaarts gedrukt, richting de lymfeknopen, waardoor het niet naar andere delen van het lichaam wordt gestuurd.

Wat maakt de LinfoPress uniek

De LinfoPress Evolution Pro is, tot nu, het enige systeem dat een zeer gelijkmatige druk kan geven door de overlappende compressie zones. Ook is het het eerste apparaat met Pre-Therapie. Het opent de lymfeknopen (hier worden alle afvalstoffen naartoe getransporteerd) voor een nog beter resultaat.

Echt ontdekken wat het met je doet lukt het beste door het eens te ervaren.

Oké mooi...., maar wat betekend dit voor mij?

Afvallen

Wanneer je graag wilt afvallen is je doel om vetten te verliezen. Echter, je vetten liggen ‘vast’ in je huid. Deze komen niet zomaar vrij. Wanneer ze wel vrijkomen (door een dieet, de Reset36 kuur of apparatuur, als bijv. de Zionic) moeten ze nog wel afgevoerd worden. Dit afvoeren werkt alleen wanneer je lymfestelsel goed werkt.

Je lymfebanen zijn een soort afvoerbuizen in je lichaam. Zij leiden de gifstoffen naar bepaalde punten in je lichaam (de lymfeknopen) om van daaruit door je lichaam getransporteerd te worden om je lichaam te verlaten.

Wellicht herken je ook wel dat je wilt afvallen en je hormonen werken tegen. Hierbij ondersteund de LinfoPress ook. Doordat je lichaam meer in balans komt.

Ben je slank maar voelt je huid niet glad? Voel jij allemaal bultjes langs je benen?

We noemen dit ook wel sinaasappelhuid. Oftewel cellulitis.
Cellulite is geen probleem met je vet (zelfs de slankste fotomodellen kunnen last hebben van zo’n bobbelige huid op de benen). Het is een probleem van ophoping van afvalstoffen in je huid. Door de lymfedrainage worden deze afvalstoffen effectief afgevoerd waardoor een gladdere huid ontstaat.

Naast het stimuleren van de lymfebanen wordt ook de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor komt er zuurstofrijk bloed in alle lagen van de huid. De ‘energie batterij’ van de huidcellen wordt weer opgeladen. Je huid ziet er hierdoor merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

Het stimuleren van het lymfatisch systeem in je lichaam heeft een bijkomend extra voordeel. Schadelijke (afval-)stoffen worden weggevoerd en geëlimineerd uit probleemzones. Dit heeft een positief effect op je immuunsysteem.
Ook masseert het systeem je darmen waardoor buikspieren ontspannen en de darmbeweging gestimuleerd wordt. Spieren in je benen krijgen ook een massage. Dit vermijd spierkrampen.

De behandeling is effectief bij post-operatieve behandelingen. Voor de voorbereiding voor sneller herstel vóór of na een operatie, bij herstel na bevalling en bij pijnlijke gewrichten.

Overtuigt?

Of wil je het eerst voordelig ervaren?

Voor slechts € 29,50 boek jij nu je proefbehandeling en je krijgt hierbij GRATIS het intake t.w.v. € 25,-

Scroll naar boven