Klaar voor een gezonder, fitter leven? Tijd voor een reset!

Misschien herken je het wel: je staat voor de spiegel en voelt je totaal niet tevreden.

 

Je vindt je lichaam niet mooi, je zou graag minder willen wegen en je kleding zit je niet lekker.

Het is een rotgevoel om niet goed in je vel te zitten. Dan maar wat minder eten, en wat meer bewegen en klaar ben je. Toch? Vaak is het lang niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bij schoonheidssalon Take Time 4 Beauty helpen we je graag de reset te maken en opnieuw te beginnen met een gezondere leefstijl én mindset.

Korte- en langetermijndoelen

Veel mensen die zich voornemen gezonder, slanker en fitter te worden, houden hun voornemens maar korte tijd vol. Ze willen wel, maar toch is de wilskracht niet voldoende om de doelen echt te bereiken. Dat komt doordat veel mensen wel een kortetermijnvisie hebben van wat er moet gebeuren, maar geen aandacht besteden aan hun doelen en taken voor op de langere termijn. Het resetprogramma van Take Time 4 Beauty richt zich op beide, zodat je op een duurzame manier gezonder en zelfverzekerder wordt.

Reset36

Om kortetermijndoelen te behalen op het gebied van een gezonder, slanker lichaam, werken we met de Reset36-kuur. Dit is een afslankprogramma op basis van gezondere voeding, voedingssupplementen en beweging, eventueel onder begeleiding van een coach. Je ‘reset’ als het ware je lichaam, zodat het aan de slag gaat met vetverbranding. Een goede basis om aan de slag te gaan met je doelen op lange termijn: je zelfverzekerd en tevreden over jezelf voelen.

Volhouden

Niet alleen in je lichaam, ook in je hoofd is een reset in deze fase belangrijk. Wat wil je bereiken en hoe wil je je gaan voelen? Deze focus zorgt ervoor dat je je gezonde leefstijl ook daadwerkelijk kunt volhouden. Want te vaak gebeurt het dat wanneer de kilo’s eraf zijn en je doel bereikt lijkt, je de teugels weer laat vieren en binnen de kortste keren terug bij af bent. Dat gebeurt niet wanneer jouw doel is om je zelfverzekerd te voelen. Dat doel is nooit ‘af’, en zo blijf je gemotiveerd.

De basis

Wat heb je ervoor nodig om gedurende langere tijd tevreden en zelfverzekerd te zijn in jouw lichaam? De basis daarvan bestaat uit een aantal elementen.

  • Word je bewust van je lichaam. Als je je lichaam goed kunt aanvoelen, weet je ook aan welke knoppen je moet draaien wanneer het dreigt mis te gaan en je jezelf moet corrigeren.
  • In het verlengde daarvan: weet hoe je lichaam werkt. Wat heeft jouw lichaam nodig en wanneer moet je je inhouden? Als je dat weet, kun je betere beslissingen nemen.
  • Ontdek waar jouw lichaam op reageert. Als je weet welke (voedings)stoffen of hormonen bepaalde reacties veroorzaken, kun je daarop inspelen.
  • Stel je open. Praat met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Door ervaringen te delen, komen beide partijen er altijd sterker uit.
  • Stap voor stap. Als je je levensstijl verandert, kost dat energie en tijd. Dat is helemaal niet erg. Doe het op jouw tempo, zodat je de stappen die je zet ook daadwerkelijk eigen kunt maken.

Take Time 4 Beauty

Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. Samen kijken we wat jouw stappen zijn naar een gezonder leven, en dat is uiterst persoonlijk! Als jij er klaar voor bent jouw leven een reset te geven om fitter, gezonder en lekkerder in je vel te zitten, dan staan we bij Take Time 4 Beauty heel graag voor je klaar.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij klaar voor een gezonder, zelfverzekerder gevoel? Dan is het tijd voor een reset. Lees hier wat je kunt doen.
On Key

Related Posts

adviezen droge huid

Help, mijn huid heeft vakantiestress

Weken van zon, meer douchen en zee of zwembadwater hebben hun tol geëist van je huid. Je bent er heerlijk tussenuit geweest. Even vakantie. Je bent uitgerust teruggekomen en voelt je weer helemaal in balans. Maar helaas. Je huid heeft het nu iets minder leuk. De balans is ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel

Retinol en Glycolzuur, wat doet het voor je huid

Een stralende huid met een jeugdige uitstraling, dat willen we natuurlijk allemaal! Het toevoegen van zuren in je dagelijkse beautyritueel is een zeer effectieve manier om je huid glad en egaal te maken en huidveroudering tegen te gaan.  Wel is het belangrijk om zuren op de juiste manier te gebruiken en je huid niet te belasten. Daarom vertellen wij je in dit blog

Scroll naar top