Klaar voor een gezondere leefstijl en een fitter leven? Tijd voor een reset

Misschien herken je het wel: je staat voor de spiegel en voelt je totaal niet tevreden. Je vindt je lichaam niet mooi, je zou graag minder willen wegen en je kleding zit je niet lekker.
Het is een rotgevoel om niet goed in je vel te zitten. Dan maar wat minder eten, en wat meer bewegen en klaar ben je. Toch? Vaak is het lang niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bij schoonheidssalon Take Time 4 Beauty helpen we je graag de reset te maken en opnieuw te beginnen met een gezondere leefstijl én mindset.
Klaar voor een gezondere leefstijl en fitter leven - Tijd voor reset - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Gezondere leefstijlen Korte- en langetermijndoelen

Veel mensen die zich voornemen gezonder, slanker en fitter te worden, houden hun voornemens maar korte tijd vol. Ze willen wel, maar toch is de wilskracht niet voldoende om de doelen echt te bereiken. Dat komt doordat veel mensen wel een kortetermijnvisie hebben van wat er moet gebeuren, maar geen aandacht besteden aan hun doelen en taken voor op de langere termijn. Het resetprogramma van Take Time 4 Beauty richt zich op beide, zodat je op een duurzame manier gezonder en zelfverzekerder wordt.

Reset36

Om kortetermijndoelen te behalen op het gebied van een gezonder, slanker lichaam, werken we met de Reset36-kuur. Dit is een afslankprogramma op basis van gezondere voeding, voedingssupplementen en beweging, eventueel onder begeleiding van een coach. Je ‘reset’ als het ware je lichaam, zodat het aan de slag gaat met vetverbranding. Een goede basis om aan de slag te gaan met je doelen op lange termijn: je zelfverzekerd en tevreden over jezelf voelen.

Volhouden

Niet alleen in je lichaam, ook in je hoofd is een reset in deze fase belangrijk. Wat wil je bereiken en hoe wil je je gaan voelen? Deze focus zorgt ervoor dat je je gezonde leefstijl ook daadwerkelijk kunt volhouden. Want te vaak gebeurt het dat wanneer de kilo’s eraf zijn en je doel bereikt lijkt, je de teugels weer laat vieren en binnen de kortste keren terug bij af bent. Dat gebeurt niet wanneer jouw doel is om je zelfverzekerd te voelen. Dat doel is nooit ‘af’, en zo blijf je gemotiveerd.

De basis

Wat heb je ervoor nodig om gedurende langere tijd tevreden en zelfverzekerd te zijn in jouw lichaam? De basis daarvan bestaat uit een aantal elementen.
  • Word je bewust van je lichaam. Als je je lichaam goed kunt aanvoelen, weet je ook aan welke knoppen je moet draaien wanneer het dreigt mis te gaan en je jezelf moet corrigeren.
  • In het verlengde daarvan: weet hoe je lichaam werkt. Wat heeft jouw lichaam nodig en wanneer moet je je inhouden? Als je dat weet, kun je betere beslissingen nemen.
  • Ontdek waar jouw lichaam op reageert. Als je weet welke (voedings)stoffen of hormonen bepaalde reacties veroorzaken, kun je daarop inspelen.
  • Stel je open. Praat met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Door ervaringen te delen, komen beide partijen er altijd sterker uit.
  • Stap voor stap. Als je je levensstijl verandert, kost dat energie en tijd. Dat is helemaal niet erg. Doe het op jouw tempo, zodat je de stappen die je zet ook daadwerkelijk eigen kunt maken.

Take Time 4 Beauty

Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. Samen kijken we wat jouw stappen zijn naar een gezonder leven, en dat is uiterst persoonlijk! Als jij er klaar voor bent jouw leven een reset te geven om fitter, gezonder en lekkerder in je vel te zitten, dan staan we bij Take Time 4 Beauty heel graag voor je klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Acne - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

De hoofdoorzaken van acne

Ontdek de acht hoofdoorzaken van acne. Onze acne aanpak door persoonlijke hormoonanalyse, voedingsadvies, body/health check en behandelingen.

Scroll naar boven