DS V-Line HYA thread behandeling

Hyaluronzuur voor meer volume tegen huidverslapping en lijntjes

Help; mijn huid verslapt

Je staat voor de spiegel en ziet de vorm van je gezicht wat veranderen. De zwaartekracht lijkt te gaan werken. Het volume op je jukbenen wordt minder, onder je ogen wordt het iets donkerder of zie je kringen ontstaan. Je kaaklijn verslapt en je rimpels worden zichtbaarder.

Je wilt er heel graag iets tegen doen. Zonder dat dit ten koste gaat van je natuurlijke uiterlijk. Wil jij het verouderingsproces vertragen en je huid gehydrateerd, jeugdig en stralend houden?

Ontdek de DS V-HYA Thread behandeling. De nieuwste techniek om meer volume in de huid te krijgen en de zwaartekracht rimpels te verminderen zonder ingrijpende procedures zoals fillers. 

De DS V-Line HYA Threads behandeling

Vanaf ons 20e levensjaar neemt de productie van hyaluronzuur met gemiddeld 6% per jaar af.
Je huid wordt droger, de structuur wordt ruwer, het volume neemt af, je ziet verslapping ontstaan en de eerste rimpels komen. Hyaluronzuur vind je op een aantal plekken in ons lichaam. Het is aanwezig in o.a. onze gewrichten, spieren, ogen maar vooral de huid. Het speelt een belangrijke rol bij het stevig en elastisch houden van de huid.  

Hyaluronzuur werkt als een soort spons dat alle watermoleculen vasthoud in de diepere huidlagen.
Eén enkel hyaluronzuur molecuul kan tot wel 1000x zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Op deze manier geeft het volume aan onze huid. Door het verlies van hyaluronzuur zijn we minder in staat om vocht vast te houden. Volumeverlies is het gevolg. Hyaluronzuur is tevens de drager voor collageen en elastinevezels. Deze vezels zorgen voor de stevigheid/ veerkracht van onze huid.

Hyaluronzuur kan oppervlakkig worden aangebracht middels een creme. Je ‘plumpt’ dan als het ware de huid. Dit heeft een instant maar zeer kort effect. Het molecuul is te groot om goed opgenomen te worden in de huid waardoor het op de bovenste huidlaag blijft liggen. Wil je een langduriger effect van hyaluronzuur dan moet het in de diepere huidlagen opgenomen worden. Hiervoor is nu een speciale techniek ontwikkeld. 

De oplossing
Met de DS V-Line HYA Threads behandeling worden draadjes van oplosbaar hyaluron en collageen in de diepere lagen van de huid gebracht.  Het volume en de hydratatie van de huid neemt direct toe.

Yes; minder rimpels en meer volume

Innovatieve Naaldloze Technologie

Onze DS V-Line behandeling is een pionier in de toepassing van een geavanceerde, naaldloze technologie die direct zichtbare resultaten levert. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, en veilig uit te voeren zelfs tijdens de zomermaanden. Tijdens de behandeling maken we gebruik van 7 soorten hyaluronzuur met verschillende molecuul grote. Op deze manier wordt hyaluron op alle lagen van de huid toegepast.

Diepere rimpels of meer huidverslapping?

Wil je naast het verlies van volume in de huid ook de algehele huidveroudering remmen? Dan is de hyalurondraad techniek goed te combineren met complementaire behandelingen. Zo kunnen we de zenuwbanen verjongen en de prikkels naar de spier verbeteren met onze ReYu.  Onze collageen fabriekjes (de fibroblastcel) harder laten werken door b.v. Microneedling, Bio Skin Jettng of TriPollar.

Een combinatie van behandelingen die het best past bij jouw wensen zullen we bij Take Time 4 Beauty altijd persoonlijk met je bespreken. Een adviesgesprek kun je hier aanvragen.

Het behandelproces met de collageendraden

  1. Voorbereiding: We starten met het aanbrengen van 7 soorten hyaluron op het hele gelaat en of hals. Met de Infusion Pen bereikt dit de diepere lagen. 
  2. Toepassing: De hyalurondraden worden op de gekozen plekken aangebracht en met nanotechnologie in de huid opgelost. Naast meer volume wordt de huid ook geactiveerd om meer nieuwe collageen vezels aan te maken.
  3. Nabehandeling: Intensieve vochtboosters en een speciale collageengel worden aangebracht om de huid optimaal te ondersteunen.

De resultaten van Collageen draden

De voordelen van Collageen draden

Yes; minder rimpels en meer volume

Veel gestelde vragen over de hyalurondraad behandeling

Hoe vaak moet ik behandelen

Voor optimale resultaten raden wij een kuur aan van drie behandelingen, 1 behandeling per maand. Afhankelijk van uw huidtype en leeftijd kan het effect tussen de 6 tot 12 maanden aanhouden. Wil je resultaat blijven opbouwen dan kan de behandeling iedere 3 tot 4 maanden na de kuur herhaalt worden.

Kun je ook losse zones behandelen?

De Hyalurondraad behandeling bieden we voor het hele gelaat aan. Naast de hyalurondraden behandelen we de gehele huid met de Infusion Pen voor een betere collageen aanmaak. Dit werkt goed samen met de hyalurondraden en geeft een optimaal resultaat.

Gaan de rimpels echt weg?

Nee, helemaal weg gaan ze niet. Ze worden wel minder diep. Je behoud je natuurlijke mimiek. Combineer je de draden met andere technieken om bv specifiek de diepere lijnen aan te pakken. Dit kan met onze collageendraden. 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, totaal niet.
Je voelt dat we iets aan het doen zijn. Maar we injecteren niks. Ook ‘spuiten’ we geen draad in (dit is een andere techniek). Nano technologie wordt gebruikt om het collageen in de huid te laten zakken.

Kan het gecombineerd worden met fillers of injectables?

Je mag de behandeling combineren met bv injectables. Wacht wel minimaal drie weken met de collageendraad behandeling. 

Scroll naar boven