Mesotherapie voeding voor de droge huid

Effectief bij een vochtarme huid, trekkerig gevoel en een ware boost tegen rimpels

De resultaten van een Mesotherapie

Mesotherapie - voeding droge huid - Video - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland
Video afspelen

Yes, ik wil graag een super gehydrateerde huid

Nooit meer zo'n strak gevoel, geen droge huid meer en een echte boost. Daar ga ik voor!

HOE WERKT MESOTHERAPIE?

Deze 100% natuurlijke behandeling voorziet de diepere huidlagen van voedingstoffen om collageen en elastine aanmaak te krijgen.

HOE DOEN WE DIT PRECIES?
Door het geven van minuscule oppervlakkige micro-injecties in de levende cellaag. We brengen een cocktail van aminozuren, vitaminen, mineralen en hyaluronzuur in de basaal cellenlaag. Vanuit deze cellaag wordt een nieuwe cel gevormd. Na de Mesotherapie wordt de nieuwe cel krachtiger en gezonder gebouwd. Een crème kan nooit deze laag bereiken. De Pascaud Mesotherapie geeft daarom echte huidverbetering met een diep gevoed en sterk gehydrateerd effect.

HOE DOEN WE DIT PRECIES?
  • Heb je een droge, trekkerige huid?
  • Ziet je huid er craquelé uit?
  • Begint je huid spankracht en volume te missen?
Of ben je op zoek naar de beste behandeling om preventief aan jouw huidverjonging te werken? Dan is de Mesotherapie van Pascaud is dan een perfecte oplossing voor jou.

Veel gestelde vragen over mesotherapie

Hoe werkt de Pascaud Mesotherapie behandeling?
Door middel van kleine micro prikjes, die vrijwel pijnloos zijn, worden voedingstoffen in de diepere huidlaag gebracht. De micro prikjes gaan 1 tot 2 milimeter diep.   Het Meso apparaat is computergestuurd waardoor de behandeling veilig, snel en pijnloos kan worden uitgevoerd. Een huid verjongende cocktail is volledig biologisch afbreekbaar en bevat hyaluronzuur met daaraan toegevoegd een mix van vitaminen, mineralen en aminozuren.   We reinigen de huid eerst grondig, geven een voorbehandeling en starten dan met de Mesotherapie.
Op welke gebieden kan Mesotherapie worden toegepast?
De Mesotherapie kan worden toegepast op het gezicht, het decolleté, hals en handen. Tijdens de behandeling bespreken we welke gebieden de voorkeur hebben. De Mesococktail bevat voldoende om gezicht en hals mee te behandelen.
Hoe voelt Mesotherapie aan?
Mesotherapie geeft een minimale pijnsensatie. Het naaldje gaat slecht 2 mm diep en daarbij ook nog eens heel snel lang alle delen van de te behandelen huid. Na de behandeling heb je ook geen last van een ‘down time’,en kun je de dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken.
Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Wil je de huidveroudering tegengaan of voorkomen dan is één behandeling al voldoende. Af en toe je ‘gewone’ schoonheidsbehandeling vervangen voor de Mesotherapie behandeling is dan zeker een optie.   Heb je echter last van een verouderde huid dan zullen meerdere behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.   Eén behandeling werkt altijd, ook bij de verouderde huid. Echter die werking bevind zich vooral in de binnenste lagen van de huid. Hier krijgen de cellen weer voldoende voedingsstoffen om weer gezondere versies van zichzelf te maken (delen van cellen). In de onderste huidlaag zijn de cellen dus al heel blij met slechts één behandeling.   Wanneer we echter aan de buitenkant resultaat zien op rimpeltjes en lijntjes is afhankelijk van de algehele huidconditie.   We adviseren dan ook om een kuur te volgen om zichtbaar resultaat te krijgen. Een kuur wordt altijd in overleg met de huidspecialist samengesteld en we passen dit volledig aan op de behoefte van de huid en jouw wensen.
Wat is de prijs van de Mesotherapie behandeling?
Eén losse behandeling Mesotherapie kost € 175,- Wanneer je de Mesotherapie in kuurvorm bespreekt dan zullen we een aangepast tarief rekenen. Ook wanneer we de Meotherapie als onderdeel van een behandelkuur met de peeling of softlaser inzetten stellen we een speciale kuurprijs voor je samen.
Scroll naar boven