Koudlaser behandeling

De Pascaudlite softlaser behandeling voor een liftend effect en meer energie voor je huid.

Welke resultaten biedt de Pascaud Koudlaser

Pascaud Koudlaser - Video - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland
Video afspelen

Yes, Ik wil graag een stevigere en gelifte huid

Ontdek wat de Pascaudlite voor jou kan doen en boek de MEET & TREAT kennismakingsbehandeling

WIL JE EEN NATUURLIJKE FACELIFT

Wil je jouw huid 3 tot 6 jaar verjongen. We draaien de klok terug en laten de huidcellen zich jonger gedragen.  
  • Heb je last van een vermoeide huid?
  • Zie je je huid verslappen en de energie verliezen?
  • Begint je huid spankracht en volume te missen?
Of ben je op zoek naar de beste behandeling op natuurlijke en biologische wijze om je huid te verstevigen en te verjongen. De Koudlaser huidbehandeling met de Pascaudlite van Pascaud is dan een perfecte oplossing. Een niet invasieve laser (ook wel bekend als de softlaser therapie) verhoogd de stofwisseling en spankracht van de cellen.

Veel gestelde vragen over de Koudlaser therapie

Wat doet de Koudlaserbehandeling precies voor mijn huid?

De Pascaud koudlaser behandeling is in staat om je huid een natuurlijke facelift te geven.

Door middel van de Low Light Laser (oftewel softlaser) worden de energiefabriekjes in de lederhuid gestimuleerd.
Meer energie zorgt ervoor dat collageen vezels worden aangemaakt.

Collageen vezels zorgen op hun beurt weer voor een betere spier aanhechting en een betere spankracht in de huid.

De softlaser is in staat om opgelopen achterstand in cellen te herstellen. En zo het natuurlijke huidveroudering proces te remmen.

Wat werkt de Koudlaser (softlaser) precies?
De koudlaser heeft twee effecten.   Het 1e effect is het meest spectaculair. Het is het zichtbare effect. De huid is daadwerkelijk strakker, heeft meer volume en is gelift. Doen we 1 deel van je gezicht ( zoals in een kennismakingsbehandeling Meet & Treat) dan kun je dit effect ervaren.   Het 2e effect is op lange termijn. Er vind een duurzame verstrakking plaats. Dit omdat er meer collageen en elastine in de huid wordt gevormd tussen de laserbehandelingen in. We zien daarom na enkele behandelingen en zelfs soms na maanden nog een verjongend effect optreden. Je huid hervind een nieuwe balans.
Hoeveel Koudlaser behandelingen heb ik nodig?
Zoals je hierboven kunt lezen geeft slecht één behandeling al een spectaculair resultaat. Echter het effect is niet langdurig. Na 6 tot 10 behandelingen in kuurverband zullen de huidcellen zich daadwerkelijk jaren jonger gaan gedragen. Wanneer het gewenste effect is bereikt kun je het resultaat bijhouden met een behandeling van 1x per 4 tot 8 weken. Afhankelijk van je huidconditie.
Kan ik wallen onder mijn ogen behandelen?
Jazeker. Naast dat de laser effect heeft op collageen en elastine vezels heeft het ook een drainerende werking. Afvalstoffen kunnen versneld worden afgevoerd. Zo ook vocht dat opgehoopt zit onder de ogen en zorgt voor vervelende wallen. Naast de behandeling met de softlaser moet er uiteraard ook naar de oorzaak gekeken worden.
Kan ik de Softlaser met andere schoonheidsbehandelingen combineren?
Jazeker. De koudlaser is perfect te combineren. Sterker nog. Voor een optimaal resultaat zorgen we eerst voor een goede voedingsbodem (Mesotherapie) in de huid, willen we de stofwisseling van de huid voldoende stimuleren (fruitzuurpeeling) zodat de Softlaser optimaal resultaat geeft. De laser zorgt ervoor dat er meer collageen gebouwd kan worden. Om dit optimaal te laten gebeuren is het belangrijk dat er daadwerkelijk bouwstoffen voor nieuw collageen aanwezig zijn. Ik zeg altijd “We kunnen geen muur metselen zonder cement”. Bekijk het filmpje van Pascaud garden hieronder.
Wat is de prijs van de Koudlaser behandeling?
De Lasertherapie wordt bij Take Time 4 Beauty op diverse manieren aangeboden. De Laser wordt als deelbehandeling toegevoegd aan bijvoorbeeld de Pascaud Peeling of de Image Skincare peeling. We rekenen dan € 30,- per 15 minuten. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur. Deze behandelkuur maken wij altijd persoonlijk op maat voor jouw huid. Deze kan compleet verwerkt worden in de Golden Beauty Treatment. Echter alvorens we aan een kuur starten bekijken we eerst wat de Laser kan doen voor jouw huid. De Meet & Treat is hiervoor de perfecte behandeling en is slechts € 65,-
Scroll naar boven