Heb je last van Couperose of Rosacea

Zie je rode adertjes, bloedblaasjes of andere oneffenheden

Herken jij je hierin?

Couperose behandelen of Bloedblaasjes verwijderen - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Ik wil graag van oneffenheden af

Ik maak nu een afspraak om me te laten behandelen zodat ik weer een egale, gladde huid krijg

HUIDONEFFENHEDEN, HUIDVERDIKKINGEN ONTSIEREN JE HUID

Is je huid niet glad of egaal. Zie je allerlei plekjes zoals roodheid, bruine vlekken of ontstekingen. Het zijn soms niet eens de rimpels die je minder tevreden in de spiegel laten kijken maar allerlei huidoneffenheden.

Wat als veel van deze huidoneffenheden weggehaald kunnen worden! Wat als dit vrij makkelijk en snel kan!

Er zijn vele vormen van ontsierde plekjes. Hieronder vind je de meest voorkomende. Pigmentvlekken, ook wel zonschade of ouderdomsvlekjes genoemd, staat op deze pagina beschreven.

COUPEROSE
Couperose is een onschuldige roodheid in de huid. Je ziet vaak rode uitgezette vaatjes op de wangen en of het voorhoofd zonder ontstekingen. De rode adertjes kunnen goed behandeld worden met coagulatietherapie. De rode zichtbare adertjes noemen we ook wel teleangiëctasiën (oftewel tele's). Je kan ook een rood puntje of een klustertje van kleine vaatjes bij elkaar zien. Een rood egaal bolletje of alleen een stipje is een bloedblaasje. Al deze verschijningsvormen zijn goed te behandelen. Bloedblaasjes kunnen op het hele lichaam voorkomen. Met de coagulatietherapie kunnen deze succesvol worden weggehaald.

ROSACEA
Rosacea is een onschuldige maar chronische aandoening op de gezichtshuid. Rosacea betekent 'rood als een roos'. Het kenmerkt zich door rode uitslag (dit lijkt op couperose), bultjes en puistjes. Het lijkt op acne maar is dit beslist niet. Rosacea uit zich vaak pas na het 30e levensjaar tot ongeveer 60 en komt in verhouding meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

De oorzaak van Rosacea is niet bekend. Rosacea is ook niet te genezen maar gelukkig zijn wel d symptomen te bestrijden. Wanneer je de huid op de juiste manier behandeld zal de huid meer in balans blijven en minder 'uitbraken' vertonen. Ook je leefstijl heeft veel invloed op het wel of niet verergeren van deze huidaandoening.

In de salon hebben we speciale behandelingen om je huid te kalmeren en de ontstekingen aan te pakken. Wil je hier meer over weten en je huid laten beoordelen, boek dan onze Meet & Treat behandeling.

FIBROMEN
Fibromen zijn onschuldige, meestal huidkleurige huidaanhangsels. Ze worden ook wel steelwratjes genoemd. Het is een klein, zacht, goedaardig gezwel op de huid. Ze komen vooral veel voor in de hals, bij de oksels en in de liezen. Ondanks dat ze geheel onschuldig zijn kunnen ze wel als storend worden ervaren.

Steelwratjes, oftewel fibromen, zijn heel eenvoudig en snel te verwijderen. We doen dit met ons Bio Skin Smoothing apparaat.  Binnen 15 minuten kunnen we veel fibromen behandelen.
Scroll naar boven