Geen zorgen meer over ongewenste haartjes

Sarah (27) had last van haartjes op nare plekken. Ze had schoon genoeg van het eindeloze scheren en epileren en ging op zoek naar een permanente oplossing. Ze vertelt nu over haar ervaringen met de Soprano ICE laser bij huidsalon Take Time 4 Beauty, die de ongewenste haartjes definitief kon verwijderen.

Ongewenste haartjes - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Alweer die ongewenste haartjes!

‘Ik was ontzettend toe aan vakantie. Het werk denderde maar door en mijn takenlijstje werd steeds langer. Ik had besloten om naar Frankrijk te rijden en daar de zon op te zoeken. Alleen toch had ik niet het gevoel dat ik zin had om op het strand te gaan liggen. Bij mijn bikinilijn waren door het vele scheren en epileren allerlei irriterende bultjes opgekomen. Om nog te zwijgen over de plekjes in mijn gezicht. Ik stond regelmatig voor de spiegel met een pincet de ongewenste haartjes eruit te trekken, maar dit liet alleen maar geïrriteerde plekken achter. Soms zelfs met een korstje erop. Ik voelde me hier niet fijn bij, laat staan dat ik de bikinilijn en andere geïrriteerde plekjes zou willen laten zien op het strand.

Video ter informatie

‘Er waren natuurlijk manieren om permanent van de ongewenste haartjes af te komen. Ik wist alleen niet zeker of laserontharing iets voor mij zou zijn. Ik ben meestal toch een beetje schichtig voor dit soort behandelingen en ben dan bang dat het resultaat toch niet wordt wat ik ervan verwacht. Op de website van Take Time 4 Beauty was ik al wat informatie aan het lezen en ik had inmiddels bijna twintig tabbladen openstaan in mijn internetbrowser. Ik zag daar ook dat je een informatievideo kon opvragen. Een video zegt immers meer dan duizend woorden, dus ik vulde snel mijn e-mail in en ontving de video.’

Zorgen weggenomen

‘Enige zorg die ik van tevoren nog had, werd weggenomen. De video over de Soprano ICE laser liet duidelijk zien hoe het allemaal werkte en wat het effect zou zijn. Ook viel mij op dat ik niet de zon hoefde te gaan omzeilen. Ik had al gelezen dat je bij veel laserbehandelingen wekenlang uit de zon zou moeten blijven, maar dat scheen bij deze behandeling mee te vallen. De behandeling zelf verliep prima en deed geen pijn. Een paar weken later voelde ik nog eens langs de plekjes en ja hoor, geen haartje te bekennen! Ik moet mijn huid nog even beschermen, maar kijk ernaar uit om de zon in te gaan. En nu zonder dat ik me zorgen hoef te maken over mijn haarplekjes!’

Een mooie oplossing

Cindy Bos, eigenaar van Take Time 4 Beauty, vertelt dat de Soprano ICE laser een mooie oplossing is voor iedere vrouw die last heeft van haargroei en irritatie op vervelende plekken. Bovendien is de Soprano ICE laser in de zomermaanden geschikter dan andere lasers, of IPL. ‘De zon heeft minder invloed bij deze behandeling. Je hoeft de behandeling dus niet in de zomermaanden stop te zetten, omdat je verwacht veel in de zon te zijn. Bij een gewone laserbehandeling en IPL-behandelingen moet je zes weken voor en zes weken na de behandeling uit de zon blijven, bij de Soprano ICE laser is dit slechts, afhankelijk van je huidtype natuurlijk, één tot twee weken. Als je jezelf goed blijft insmeren, kan de behandeling in de zomer dus altijd. Heb je last van vervelende haartjes en lijkt zo’n laserbehandeling je dus wel wat? Klik dan hier en vraag onderaan de pagina een gratis video aan om jezelf goed te laten informeren. Zo weet je precies hoe de behandeling eruit gaat zien.’

Ook last van vervelende haartjes

Laserbehandeling wat voor jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Acne - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

De hoofdoorzaken van acne

Ontdek de acht hoofdoorzaken van acne. Onze acne aanpak door persoonlijke hormoonanalyse, voedingsadvies, body/health check en behandelingen.

Scroll naar boven