Ga probleemzones te lijf met Zionic

probleemzones


Afvallen is een proces. Eerst komt de bewustwording van je eigen gevoel over je lichaam. Je voelt je niet zeker over je lijf en wilt graag blij en fit worden. Vaak geven die gedachtes genoeg motivatie om fanatiek aan de slag te gaan. Daardoor raak je snel de eerste kilo’s kwijt. Maar vaak zijn de probleemzones waar je je het meest aan stoort, het lastigst om aan te pakken. Take Time 4 Beauty helpt je graag verder om de laatste overtollige centimeters gedag te zeggen.

Probleemzones

Na vele oefeningen en actief te letten op je voeding, blijven de probleemzones opvallen. Vooral de buik en heupen zijn vaak moeilijke gebieden om af te slanken en te verstevigen. Hoe kan het toch dat die laatste vetjes er niet af willen? Dit komt doordat je lichaam deze lichaamsdelen als laatste noodvoorraad beschouwt. Daarnaast speelt hormonale disbalans ook een grote rol bij het vasthouden van overtollige kilo’s. Oestrogeen, insuline of cortisol zijn hormonen die sneller voor probleemzones zorgen.

Jojo-effect

Wanneer de probleemzones je dwars gaan zitten, ben je sneller geneigd terug te vallen. Door de frustratie en stress grijp je sneller naar troosteten, waardoor de kilo’s ook weer toenemen. Dat is wat we verstaan onder het zogeheten ‘jojo-effect’. Je blijft je als het ware bevinden in een vicieuze cirkel. Om het jojo-effect te vermijden en je probleemzones te verstevigen, zijn er verschillende zaken waarop je kunt letten.

Tips voor thuis

  • Tip 1: Eet collageenrijke voeding. Collageen is het natuurlijke stofje in je lichaam dat voor een strakke huid zorgt. Niet alleen voor je gezicht, maar ook voor je huid in het algemeen. Om de huid te verstevigen, zijn belangrijk bewust te eten. In groente en fruit zitten bouwstoffen die helpen bij de collageenaanmaak. In botten zit het eiwit collageen. Trek daarom zo nu en dan een soep van mergpijp of schenkel. Maar ook hebben we bij Take Time 4 Beauty een collageensupplement. Dat is liposomaal, wat betekent dat het sneller en beter wordt opgenomen dan een collageenpoeder.
  • Tip 2: Houd je stofwisseling op gang. Wanneer je genoeg beweegt, gaat je lichaam aan het werk om afvalstoffen af te voeren. Ook verbetert de bloedcirculatie. De linfopress ondersteunt deze afvoer van afvalstoffen.
  • Tip 3: Water drinken. Hoewel water drinken wellicht voor de hand ligt, blijft het belangrijk. Water zorgt ervoor dat je vetverbranding gestimuleerd blijft en dat je minder snel een hongergevoel hebt.

Contouren verstevigen

Een andere manier om je te ondersteunen bij het verliezen van hardnekkig vet, is aan de hand van een Zionic-behandeling. Zionic is net dat extra stapje, waardoor je contouren effectief worden verstevigd. Dit is mogelijk doordat de vetcellen worden verwarmd. Als reactie van je lichaam, worden de cellen automatisch afgebroken en uit je lichaam afgevoerd. Daardoor verstrakt je huid en zijn je probleemzones geen storende factoren meer.
Probleemzones die behandeld kunnen worden:

  • Buik
  • Billen
  • Armen
  • Lovehandles
  • Rug
  • Heupen

Take Time 4 Beauty

Heb jij last van je probleemzones en wil je er graag iets tegen doen? Bij Take Time 4 Beauty ben je van harte welkom. Wij voeren onder andere een Zionic-behandelnig uit, maar ook andere lichaamsverbeterende behandelingen. Denk aan de Linfopress en de Take Time 4 Reset. Bovendien helpen wij je graag ook verder met huidverzorging, huidverjonging en huidverbetering. Alles om jou weer te laten stralen. Want de tijd nemen voor schoonheid, dat mag weleens één keer in de zoveel tijd! Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worstel je met je probleemzones? De Zionic-behandeling is een mooie manier om je contouren te verstrakken! Lees hier meer.
On Key

Related Posts

adviezen droge huid

Help, mijn huid heeft vakantiestress

Weken van zon, meer douchen en zee of zwembadwater hebben hun tol geëist van je huid. Je bent er heerlijk tussenuit geweest. Even vakantie. Je bent uitgerust teruggekomen en voelt je weer helemaal in balans. Maar helaas. Je huid heeft het nu iets minder leuk. De balans is ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel

Retinol en Glycolzuur, wat doet het voor je huid

Een stralende huid met een jeugdige uitstraling, dat willen we natuurlijk allemaal! Het toevoegen van zuren in je dagelijkse beautyritueel is een zeer effectieve manier om je huid glad en egaal te maken en huidveroudering tegen te gaan.  Wel is het belangrijk om zuren op de juiste manier te gebruiken en je huid niet te belasten. Daarom vertellen wij je in dit blog

Scroll naar top