De fruitzuurpeeling voor een stralende huid.

Direct zichtbaar resultaat op een vale huid, een huid met acne en grove poriën.

De resultaten van een fruitzuurpeeling

Yes, ik wil graag een stralende huid.

Ik wil ervaren wat de fruitzuurpeeling voor mij kan doen.

Wat gebeurd er bij de fruitzuur behandeling?

We starten altijd met een intensieve reiniging van je huid. Dan bereiden we je huid voor op de peeling. Geen huid is hetzelfde dus we passen de peeling aan jou huid aan. De fruitzuurpeeling blijft enkele minuten op de huid waarna we een nabehandeling geven.

Welke fruitzuurpeelings zijn er?

Wij werken met de fruitzuurpeeling van Image Skincare en Pascaud Beauty Innovations.
Voor verschillende huidcondities en huidwensen is er altijd een passende peeling.

De Ormedic Lift, Synature Lift, Wrinkle Lift, Acne Lift, Lightening Lift, Skin Perfection Lift van Image Skincare
Pascaud biedt de melkzuurpeeling en de glycolzuurpeeling in diverse sterktes.

Het resultaat

Je huid heeft direct na de fruitzuurpeeling een verbeterde stofwisseling.  Afvalstoffen worden afgestoten en de vale dode huidlaag zal verdwijnen. Fijne lijntjes worden hierdoor eveneens direct aangepakt.

Je ervaart direct een frisse, egale en schone huid? Ideaal bij acne littekens, grove poriën, vale of grauwe huid.

Daarnaast heeft de peeling invloed op een verbetering in de aanmaak van collageen.
Collageen hebben we nodig om de stevigheid van de huid te behouden. Behoud van een stevige collageenvezels werkt daarom preventief op lijntjes en huidverslapping.

De fruitzuurpeeling kan ideaal gecombineerd worden met een masker of een algen pakking. Ook de Collageenbehandeling tegen huidveroudering of Lichttherapie tegen acne kan als onderdeel toevoegen aan de fruitzuurbehandeling.

Veel gestelde vragen over Fruitzuur behandelingen.

Fruitzuur is een sterke vorm van peeling.

Het fruitzuur laat het bovenste laagje van de huid afstoten ( hoe sterk dit gebeurd hangt af van de peeling stof). Het stimuleert tevens de gezonde huid tot een snellere celdeling. We kunnen met een fruitzuur behandeling daarom de stofwisseling van de huid versnellen.

Soorten Fruitzuur Er kunnen diverse soorten fruitzuur gebruikt worden bij het geven van een diepte peeling. Ieder soort fruitzuur heeft namelijk een specifieke werking op de huid. De peeling kan zo perfect aangepast worden op jou huidprobleem of wensen.

Tot de groep fruitzuren behoort:

  • Lactic aicid (melkzuur)
  • Glycolic acid (glycolzuur)
  • Salycil Peeling.
  • Kojic acid
  • Vitamine C
  • Vitamine A
  • Trichloorazijnzuur

Het ingrediënt waar we de peeling mee uitvoeren bepaald de sterkte en de werking van de peeling. Zo hebben we een peeling voor de zeer gevoelige droge huid, een peeling voor een vette grove huid, een ontstekingsremmende peeling bij acne of juist een peeling tegen veroudering en voor collageen opbouw.

Het woord ‘peeling’ is een algemeen woord waarmee we bedoelen. Een manier om de huid aan de buitenkant iets dunner te maken. Dit kunnen we op 3 verschillende manieren doen.

  1. Mechanisch. Dit betekent dat je de dode huidcellen er letterlijk afwrijft. Dit doen we doorgaans met een scrub. Een scrub is makkelijk voor thuisgebruik wanneer je een wat grove of vette huid hebt. Een scrub haalt slecht een miniem laagje van onze bovenste dode huidlaag af.
  2. Enzymatisch. Dan laten we enzymen het werk doen. Een enzym lost op een zachte manier de tussenstof tussen de dode huidcellen op waardoor deze vanzelf gaan loslaten. Dit is een heel geschikte manier van peelen voor de droge gevoelige huid. Het kan zelfs effectiever werken dan een scrub. Ideaal voor thuisgebruik.
  3. Chemische peeling. De fruitzuurpeeling is een vorm van chemische peel. Door een wat zuurdere stof, dan de PH waarde van je huid, aan te brengen laten de huidcellen los. De sterkte van een fruitzuur peeling wordt bepaald door de stof waarmee we peelen. Een fruitzuur peeling wordt doorgaans in de schoonheidssalon aangeboden. Deze is minder geschikt voor thuisgebruik omdat het effect sterker is en de peeling dieper zijn werk doet.

Na de fruitzuurbehandeling kun je in principe gewoon je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Je huid voelt ‘lichter’ en schoner aan.
Je dient wel rekening te houden met de zon en je huid goed te beschermen met een UVa en UVb filter.
De meeste fruitzuurbehandelingen geven direct een fris resultaat en afhankelijk van de sterkte kan er na een paar dagen even een iets droger of ietwat schilferig gevoel geven. Dit zijn de dode cellen die loslaten.
Wanneer je kiest voor de sterkste fruitzuurpeeling zal je huid binnen enkele dagen na de behandeling gaan schilferen of zelfs vervellen. anneer er voor deze peeling gekozen wordt is er al een voor traject een een bespreking aan vooraf gegaan.

De fruitzuur behandeling kan op diverse manieren worden ingezet. Het kan als kuur behandeling en als onderhoudsbehandeling. Ook is het ideaal om te combineren met mesotherapie of de koudlaserbehandeling.
Wanneer gestart wordt met een kuur dan kan de behandeling 1x per week of per 2 weken worden ingezet afhankelijk van de huidconditie. Dit zal vooraf tijdens een intake gesprek altijd besproken worden.
Kom je eens in de 4 tot 6 weken voor je ‘gewone’ schoonheidsbehandeling dan vormt de peeling een mooie basis.

De peelingbehandeling wordt bij Take Time 4 Beauty op diverse manieren aangeboden. De Image Skincare peeling of de Pascaud peeling kan als onderdeel van een complete behandeling geboekt worden. Vanaf € 95,- Los is de behandeling ook te boeken vanaf € 65,-. Deze manier van behandelen wordt doorgaans ingezet voor jongeren met een vette huid. De peeling kan als deelbehandeling toegevoegd worden aan diverse anti-aging behandelingen. Meer informatie hierover wordt in een persoonlijk gesprek besproken.

Ik boek mijn peeling behandeling hier.

Via deze link kun je direct de fruitzuurpeeling in je agenda plannen.
Weet je niet wat het beste bij je past of kom je voor het eerst.
Boek dan onze Meet, Treat &Try behandeling.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top