Facials (gezichtsbehandelingen)

Wil je een effectief verzorgende behandeling dan zijn de Facials van Take Time 4 Beauty ideaal

Huid verzorging

Je wilt een mooie huidverzorgende behandeling. Ontspannen vind je prettig maar een massage van 20 minuten is niet je ding. Je wilt wel een goede reiniging, en de beste verzorging voor je huid. Je wilt na de behandeling een heerlijk ontspannen gevoel en resultaat. Dan is een facial ideaal voor jou. Om je gezichtsbehandeling ook direct een hoogwaardige behandeling te laten zijn werken we uitsluitend met de producten van Casmara, Image Skincare en Pascaud Beauty Innovations. Deze laatste twee bieden cosmeceutische ingrediënten. Dit houd in dat de producten in de diepere huidlagen werken voor resultaat. Op deze manier combineren we ontspanning en resultaat.
Gezichtsbehandelingen - Facials - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Wat biedt de Facial jou

We kijken allereerst naar wat je huid nodig heeft en waar jouw behoefte ligt. Dan maken we het behandelplan voor dat moment. 
De behandeling bestaat altijd uit een reiniging, een dieptereiniging in de vorm van een scrub of een enzympeeling. Daarnaast bevat deze schoonheidsbehandeling altijd een booster. Denk aan een ampul behandeling of serum. Epileren hoort er ook altijd bij en we lopen je huid na op oneffenheden. Uiteraard een mooi masker en afsluitend een goede verzorging en advies.

Weinig tijd, een volle agenda en toch behoefte aan en oppepper voor je huid. Boek dan onze Lunch Time Treatment. Deze facial bied je het beste uit de uitgebreide facial. We kiezen samen waar jij, en vooral je huid, op dat moment het meeste behoefte aan heeft. We kunnen effectief op reinigen inzetten of juist meer op voeding voor de huid. In een half uur heb jij je verdiende huidboost.

Heb je behoefte aan een effectieve huidverzorging

Scroll naar boven