Gezichtsbehandelingen

Wil je een effectief verzorgende behandeling dan zijn de Facials van Take Time 4 Beauty ideaal

Huidverzorging

Je wilt een mooie huidverzorgende behandeling.
Ontspannen is lekker maar een massage van 20 minuten is niet je ding. Een goede reiniging, verzorging en een lekker masker wel. Je wilt na de behandeling een heerlijk ontspannen gevoel en resultaat. Dan is een facial ideaal voor jou.

Om je gezichtsbehandeling ook direct een hoogwaardige behandeling te laten zijn werken we uitsluitend met de producten van Image Skincare en Pascaud Beauty Innovations. Beiden bieden cosmeceutische ingrediënten.
Dit houd in dat de producten in de diepere huidlagen werken.

Op deze manier combineren we ontspanning en resultaat.

Wat biedt de Facial jou

We kijken allereerst naar wat je huid nodig heeft en waar jou behoefte ligt. Dan maken we het behandelplan voor dat moment. 
De behandeling bestaat altijd uit een reiniging, een dieptereiniging in de vorm van een scrub of een enzympeeling. Daarnaast bevat deze schoonheidsbehandeling altijd een booster. Denk aan een ampul behandeling of serum. Epileren hoort er ook altijd bij en we lopen je huid na op oneffenheden. Uiteraard een mooi masker en afsluitend een goede verzorging en advies.

Weinig tijd, een volle agenda en toch behoefte aan en oppepper voor je huid. Boek dan onze Lunch Time Treatment. Deze facial bied je het beste uit de uitgebreide facial. We kiezen samen waar jij, en vooral je huid, op dat moment het meeste behoefte aan heeft. We kunnen effectief op reinigen inzetten of juist meer op voeding voor de huid. In een half uur heb jij je verdiende huidboost.

Heb je behoefte aan een effectieve huidverzorging

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top