Een nieuw begin en meer..

Cindy Bos Anbos gediplomeerd schoonheidsspecialist

Een nieuw (schooljaar) voelt voor mij altijd als een nieuwe start. De september maand heeft iets weg van de nieuwjaarswisseling.

Nieuwe plannen, nieuwe ideeĆ«n en een gevoel van… ohwja, dat zou ik dit jaar nog doen.

Wat je ook onderneemt in de laatste 4 maanden van het jaar. Wij zorgen ervoor dat je dat heel zelfverzekerd kan doen.

Kijk maar eens naar onderstaande acties.

  • Permanent van die irritante haren af. Diverse acties..
  • Even voorstellen, Jacqueline en Charlotte
  • Kom representatief voor de dag. Vernieuw je huid peeling.
  • Super leuke StarterSets. Je behandeling krijg je gratis.
  • Save the date…10 oktober vanaf 19.00 uur.
Permanent van irritatie af. Veroorzaakt door haren.
  • Of het nu bultjes en oneffenheden zijn van het epileren van je kin.
  • Of irritatie bultjes van het scheren van je bikinilijn.
  • Of die vervelende zwarte waas die je blijft zien na het scheren van je oksels.

Haar of beter gezegd, ontharen en de gevolgen ervan, houd veel vrouwen maar ook mannen flink bezig.

Hoe zou het voor je voelen wanneer je hier geen last meer van hebt.
Wanneer je je hier niet druk meer om hoeft te maken.
Velen zijn je al voor gegaan. Nog nooit heb ik na een behandeling zo vaak gehoord… “Was ik hier maar veel eerder aan begonnen“.

De meest geboekte behandeling.
De meest geboekte behandeling van het afgelopen (school)jaar is het definitief ontharen van de bikinilijn en de oksels samen.
Deze had dan ook een hele leuke actie.
We geven graag iedereen de kans om voordelig en veilig te komen ontharen met de populaire Soprano Ice Laser.
De actie komt dus ook de laatste 4 maanden van het jaar in de herhaling.

De actie

Bikinilijn + oksels definitief ontharen voor slecht 65 per behandeling
Betaal je in 1x 5 behandelingen dan is de 6e behandeling zelfs helemaal gratis.

Onderbenen zijn 150 maar deze maanden krijg je voor slechts 15,- je bikinilijn erbij.
Onderbenen + bikinilijn dus maar 165.
Weet je hoeveel scheermesjes en tijd je dit op jaarbasis scheelt šŸ˜‰

Let op:
Heb je eerder gebruik gemaakt van de behandeling en heb je nog last van wat resthaartjes. Ook dan hebben we goed nieuws.
Je betaald dan slechts 1 van de gebieden die eerder behandeld is en je krijgt het 2e gebied gratis.
Voorwaarden: We bekijken dit voor iedereen persoonlijk. Het goedkoopste gebied is gratis. Er moet minimaal 8x behandeld zijn of de laatste behandeling is minimaal 6 maanden geleden.

Last van haren in je gezicht?
Blijf er niet langer mee lopen. De verzekering betaald in ieder geval dit jaar nog mee en je hebt al na 1x resultaat. Neem de stap of kom eerst eens langs voor een gratis advies gesprek.

Even voorstellen

Hi, leuk om me hier even voor te stellen. Mijn naam is Jacqueline Flisar.
Sinds februari werk ik op de dinsdag met Cindy samen in de schoonheidssalon.
Ik ben al ruim 8 jaar schoonheidsspecialist en pedicure. Het pedicure heb ik van mijn moeder. Net als bij Cindy ben ik opgegroeid met het vak.
Ik heb een Babor salon aan huis en werk ook ambulant als pedicure. Daarnaast heb ik een tijd in Rotterdam in een kliniek gewerkt waar ik me bezig heb gehouden met permanent ontharen en het witter maken van tanden.

Het vak van schoonheidsspecialist vind ik ontzettend leuk. Bij Cindy in de salon heb ik de mogelijkheid om direct meer te werken met apparatuur voor huidverbetering. Hiervoor heb ik de afgelopen maanden behoorlijk wat tijd geĆÆnvesteerd om alle merken en apparatuur te leren kennen en alle bijbehorende cursussen te volgen.

Naast mijn passie voor het vak is mijn gezin ook heel belangrijk. Ik heb een vriend en een zoontje van 3 jaar.

Hi, mijn naam is Charlotte Roos.
Ook ik werk sinds februari samen met Cindy.
Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut en leefstijl coach. Daarnaast heb ik altijd enorm veel interesse gehad in uiterlijke verzorging.
Hobbymatig ben ik al jong begonnen met een diverse behandelingen zoals Nagelstyling en Wimperextensions.

Ik merkte dat wanneer ik het vak serieus wilde gaan leren dat ik dan cursussen bij de beste in Nederland moest gaan doen. Ik wil me graag onderscheiden en kwaliteit bieden. Dit heb ik dan ook gedaan en ben een aantal jaar geleden mijn salon aan huis gestart.

Ik heb een zoontje van net 4 jaar en een tweeling van 1,5. Met de salon aan huis werd het lastig combineren. Cindy gaf mij de kans om in een vrijgekomen ruimte mijn salon voort te zetten. Ik ben me sindsdien verder gaan professionaliseren en specialiseren. Naast nagelstyling en wimperextensions zetten zijn Browstyling (verven van wenkbrauwen met Henna), lash to impress, wimperlifting en Minerale make-up nu ook mijn diensten. Ook het permanent ontharen ben ik gaan leren.

Laat je huid stralen

Wanneer ik (Cindy) aan Jacqueline vraag welke behandeling ze het liefste doet. Dan zegt ze “de huidverbeterende peeling van Image Skincare”
Een peeling met o.a. Glycolzuur, Melkzuur, vitamine A zuur, Kojic of Salycilzuur werken diep in de bovenste lagen van de huid en kunnen hiermee direct zichtbaar resultaten geven op fijne lijntjes, acne, pigmentatievlekken, en helpen een vochtarme huid te bestrijden.
Wanneer we een fruitzuur peeling combineren met een voedend masker of we kunnen voedingsstoffen insluizen met bv Ultrageluid dan maken we het verhaal compleet.
Lees meer over de fruizuurpeeling hier en ontdek wat het voor jou huid kan betekenen. Een stralend huidbeeld met een verfijnde porie structuur is het eerste dat je ziet direct na de behandeling.
Kijk hieronder voor een leuke actie die bij jou past.

Een gratis behandeling bij superleuke StarterSets

We hebben een aantal hele leuke startsets / voordeelsets ingekocht.
Zowel van Pascaud als van Image Skincare.

Omdat het resultaat van een behandeling voor 50% beĆÆnvloed wordt door je thuisverzorging wil ik graag dat je goed van start gaat. Een startset geeft je de kan om laagdrempelig kennis te maken met de fantastische resultaatgerichte producten.

Beauty Treatment + gratis LED treatment t.w.v. 50 euro.

Wanneer je deze maand de Beauty Treatment van Pascaud boekt + het Pascaud Voordeelset neemt krijg je bij de Beauty Treatment de volledige LED treatment t.w.v. 50,- kado.
Het Beauty Treatment boek je al voor 75,-

Bij de LED treatment wordt je huid met rood, blauw en groen licht behandeld dat de huidskleur egaliseert, de collageenproductie, om huidverslapping tegen te gaan, stimuleert en bacteriƫn te lijf gaat.
Het resultaat is direct voelbaar.

Ideaal voor de ouder wordende huid, de huid die wat lijntjes begint te vertonen, wanneer de overgang al een rol speelt en de collageen productie afneemt of wanneer je een heerlijk ontspannen behandeling met resultaat wilt.

Image Skincare Peeling + gratis Ultrasound behandeling

Wanneer je huid wat meer oneffenheden vertoont, je van een snelle behandeling houd, direct resultaat op huidstructuur en kleur wilt zien.
Dan is de Image Skincare peeling zeker voor jou. Boek deze nu voor slecht 65,- en schaf meteen het Starterset (49,50) aan. Je krijgt dan de Ultrasound behandeling waarbij we o.a. belangrijke de werkstof Hyaluronzuur insluizen helemaal gratis t.w.v. 30,-

Impressie
Vernieuwde entree en de ruimtes die gecreƫerd zijn voor de diverse wimperbehandelingen, de acrylgel, gellak en nagelstyling.

Wat is echte schoonheid?
2 taboes over definitief ontharen waar weinig mensen naar durven vragen
Menu