Duurzame huidverbetering, geniet langdurig!

Duurzame huidverbetering, geniet langdurig!


Werk jij bewust aan een gezond lichaam en goede weerstand? Als het antwoord ‘ja’ is, dan weet je dat dat niet over een nacht ijs gaat. Sterker nog, elke dag opnieuw spendeer je tijd, moeite en energie aan het bereiken van jouw doel. Hetzelfde geldt voor wanneer je moet herstellen na een blessure, een nieuwe vaardigheid probeert aan te leren of spaart voor een bepaald doel. Samengevat: alle fijne dingen kosten tijd.

Duurzame huidverbetering

Wanneer je een mooie, zuivere en gezonde huid wilt, zul je daar ook in moeten investeren. Niet noodzakelijkerwijs veel geld, maar met name tijd en energie. Wanneer je last hebt van acne, geldt zeker dat voor een blijvende verbeterde huidconditie voldoende aandacht nodig is. Een eenmalig bezoekje aan een huidspecialist is natuurlijk hartstikke prettig, maar niet de structurele oplossing van je acneklachten. Het is de reden dat wij aanraden te werken met kuurbehandelingen in combinatie met goede thuisverzorging.

De fruitzuurpeeling

Bij Take Time 4 Beauty gebruiken we verschillende technieken die we in kuurverband kunnen inzetten. Wanneer je last hebt van onzuiverheden zoals acne, bultjes, verstopte poriën of pigmentvlekjes, is het nuttig de huid goed schoon te maken. Middels een fruitzuurpeeling kan de huid zorgvuldig geëxfolieerd worden. Bovendien kan dit in de vorm van een kuur worden toegepast. Een peeling stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de stofwisseling in de huid, wat voor een frisse, egale en schone huid zorgt. Bij aanvang van de kuur kan de behandeling één keer per week of per twee weken worden ingezet, afhankelijk van de huidconditie. Na afloop kun je eens per seizoen de behandeling herhalen om de huid een boost te geven.

Basisverzorging thuis

In de basis bestaat een goede verzorging uit een aantal basisstappen die je ’s ochtends en ’s avonds uitvoert. Wanneer je last hebt van acne is met name reinigen zeer belangrijk. Dit moet zorgvuldig, maar op milde wijze gebeuren. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van de Balancing Facial Cleanser van Image Skincare. Ook thuis exfoliëren is een belangrijke stap. Je verwijdert dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen, een tip is de Salicylic Exfoliator van Pascaud. Gebruik scrubs met beleid: te grove hantering kan het huidoppervlak beschadigen. Wil je weten welke producten je nodig hebt, en of je nog stappen moet toevoegen of weglaten, informeer dan bij de huidspecialist. Zij zijn er voor getraind en kunnen je exact vertellen wat de huid nodig heeft.

Een goede zorg

Een goede en regelmatige thuisverzorging is erg belangrijk om het gewenste resultaat te behouden. Op die manier kun je de conditie van de huid in de gaten houden en bijsturen waar nodig. Zie het als ‘huiswerk’. Als je dat niet afrondt, behaal je ook niet het gewenste resultaat. Wat je precies moet doen, kan van persoon tot persoon verschillen. De huidspecialist bij Take Time 4 Beauty kan je hierbij helpen, ook wanneer je niet in de gelegenheid bent de salon te bezoeken.

Online adviezen

Je kunt een foto insturen met een voor- en zijaanzicht van je gezicht. Ook kan de huidspecialist je een aantal vragen toesturen om een beter beeld te krijgen van de aard van je huidklacht. Op die manier beoordeelt de specialist de huidklacht, en kan je online verder helpen met adviezen op het gebied van de juiste huidzorg.

Langdurig genieten

Ben je nieuwsgierig naar de juiste behandeling voor je huid, een peeling, of heb je andere vragen omtrent huidverzorging en -verbetering? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Want iedereen verdient het om langdurig te kunnen genieten van een mooie en gezonde huid!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Wat ze je in reclames niet vertellen over je huid en wat je wel moet weten

“Deze crème werkt tot wel 5 lagen diep en geeft je zichtbare huidverjonging.” Huh… Heb je deze zin ook wel eens gehoord?Hij kwam regelmatig op televisie voorbij. Ooooh dacht ik, wat laten ze mensen nu toch weer geloven. Je bovenste huidlaag heeft inderdaad 5 lagen. Maar om daar te komen met een crème?? Heel klein

Duurzame huidverbetering, geniet langdurig!

Duurzame huidverbetering, geniet langdurig! Werk jij bewust aan een gezond lichaam en goede weerstand? Als het antwoord ‘ja’ is, dan weet je dat dat niet over een nacht ijs gaat. Sterker nog, elke dag opnieuw spendeer je tijd, moeite en energie aan het bereiken van jouw doel. Hetzelfde geldt voor wanneer je moet herstellen na

Ontharen: De 7 meest gemaakte fouten

Hallo zon, dag haren. Wanneer de zon gaat schijnen gaan de meeste mensen weer met een scheermes aan de slag. Dit resulteert nogal eens in rode bultjes en andere ellende. Scheer jij je nog? Voorkom irritatie en ontdek wat er fout gaat bij het scheren bij zowel mannen als vrouwen. De 7 meest gemaakte ontharingsfouten.

Deze zomer definitief haarvrij

Deze zomer definitief haarvrij Het lichaam haarvrij willen maken is al zo oud als de weg naar Rome. Letterlijk, want de Romeinse vrouwen namen de gewoonte hun hele lichaam te ontharen al over van de Egyptenaren. Dat was oorspronkelijk met name vanwege hygiënische doeleinden: er was weinig zeep voor handen en zo lagen vlooien en

Acne? Vijf tips van de huidspecialist!

Acne? Vijf tips van de huidspecialist! Je goed voelen van binnen en van buiten, je kunt het zien als de kern voor een gevoel van schoonheid. Want hoe jij je vanbinnen voelt, dat straal je ook uit. Deze wisselwerking gaat twee kanten op: is jouw huid onzuiver met veel puistjes, dan heeft dat weer een

Scroll naar top