Cosmedisch arts helpt met botox, fillers en ooglidcorrectie

Wil je rimpels, huidverslapping of overhangende oogleden aanpakken

Een minder diepe frons of neus-lippen rimpel, geen overhangende oogleden meer…

Bieden de moderne technieken uit onze schoonheidssalon niet het resultaat dat je graag ziet. Is een stap naar de arts voor een facelift een stap te ver dan biedt Natascha Petras, cosmedisch arts, een uitkomst.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen fillers en botox om kleine cosmetisch correcties aan te brengen. Om net die uitstraling te creëren waar iemand zich goed bij voelt. Het gebruik hiervan wordt steeds ‘gewoner’.
Regelmatig krijgen wij de vraag of we iemand kunnen aanraden voor deze cosmetische correcties. 
En dat kan zeker. Cosmedisch arts en huisarts, Natascha Petras is en topper in haar vak.  Ze is een vakvrouw en stelt gezondheid voorop. Ze helpt op zeer correcte wijze om je wensen te realiseren zonder daarbij ‘over de grens’ te gaan.
Wij durven haar met een gerust hart te adviseren. 

Cosmedisch Arts - Natascha Petras voor botox - fillers - ooglidcorrectie bij Take Time 4 Beauty

Ik wil graag meer informatie

en/ of een intakegesprek bij de Cosmedisch arts

Whatsapp - Take Time 4 Beauty

Over Natascha Petras

Natascha Petras werkt al ruim 18 jaar als huisarts. Ze heeft 12 jaar in Gezondheidscentrum Beverwaard gewerkt, daarna enkele jaren in Huisartsenpraktijk de Penning in Rhoon. Nu is Natascha enkele dagen per week huisarts in een praktijk op de Slinge en combineert ze dit met haar eigen praktijk voor cosmetische ingrepen. Vanuit haar praktijk in Oud-Beijerland bied ze Botox behandelingen, diverse soorten filler behandelingen en ooglidcorrecties aan.

Opleiding

Natascha heeft haar opleiding tot basisarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding aan de Erasmus Universiteit. Door haar voorliefde voor cosmetiek en chirurgie is zij zich gaan verdiepen in de niet permanente fillers, botox en ooglidcorrecties, dit naast de kleine chirurgische ingrepen die ze als huisarts al deed. In 2011 heeft zij zich aangesloten bij huisartskliniek (opleidingsinstituut) om dergelijke ingrepen te leren. Inmiddels is Natascha zelfstandig ondernemer.
Ze staat geregistreerd als huisarts in het BIG register.

Cosmedisch arts

Natascha Petras noemt zichzelf Cosmedisch arts i.p.v. Cosmetisch arts. Het verschil? Een Cosmetisch arts is alleen opgeleid tot het verrichten van cosmetische ingrepen. Natascha is medisch onderlegd en heeft als basis haar huisartsenopleiding en is dus bevoegd tot meer. Zij kijkt dan naast de cosmetische kant ook ethisch naar de ingrepen en zet het gezondheidsbelang voorop.

Ooglidcorrectie

Naast Botox en de diverse veilige Fillers is het mogelijk om een mooie ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Veel mensen hebben last van zware of overhangende oogleden. Hier is met een ooglidcorrectie snel iets aan te doen. Natascha Petras is bevoegd tot het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen waaronder ook populaire ooglidcorrectie die zij voor een hele mooie prijs kan aanbieden. Geen snelle ‘lopende band’ ingrepen en geen ziekenhuis bezoeken. Hoe fijn is het dat je nu terecht kunt in Oud-Beijerland voor een persoonlijk informatief gesprek over de mogelijkheden van jouw cosmetische behandeling. Waarna Natascha je ook zelf behandeld. Ze staat altijd voor je klaar bij vragen en herhaal afspraken.

Welke producten worden gebruikt?

Natascha werkt met Restylane. Dit is een hyaluronzuur filler. Met Belotero, ook een hyaluronzuur filler. Azzalure voor de botuline en tevens de Radiesse als speciaal filler.
De keuze van het product dat gebruikt wordt hangt af van de wensen en doelen. Alle producten zijn zeer hoogwaardig en betrouwbaar.

Contact

Om jouw optimale privacy en eigen keus in tijdstip te laten bepalen vind de behandeling altijd plaats in haar eigen praktijk in Oud-Beijerland. Take Time 4 Beauty beveelt de praktijk van Natascha Petras zeker aan. Er vinden bij ons in het instituut geen behandelingen plaats. Wel zullen er informatie avonden worden georganiseerd.
Wil je graag meer informatie dan mag je het contactformulier invullen met jouw vraag. Ook mag je Natascha persoonlijk een berichtje / appje sturen op 0620587485

Scroll naar boven