Cosmedisch arts helpt met botox, fillers en ooglidcorrectie

Wil je rimpels, huidverslapping of overhangende oogleden aanpakken

Een minder diepe frons of neus-lippen rimpel, geen overhangende oogleden meer…

Bieden de moderne technieken uit onze schoonheidssalon niet het resultaat dat je graag ziet. Is een stap naar de arts voor een facelift een stap te ver dan biedt Natascha Petras, cosmedisch arts, een uitkomst.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen fillers en botox om kleine cosmetisch correcties aan te brengen. Om net die uitstraling te creëren waar iemand zich goed bij voelt. Het gebruik hiervan wordt steeds ‘gewoner’.
Regelmatig krijgen wij de vraag of we iemand kunnen aanraden voor deze cosmetische correcties. 
En dat kan zeker. Cosmetisch arts en huisarts, Natascha Petras is en topper in haar vak.  Ze is een vakvrouw en stelt gezondheid voorop. Ze helpt op zeer correcte wijze om je wensen te realiseren zonder daarbij ‘over de grens’ te gaan.
Wij durven haar met een gerust hart te adviseren. 

Natascha Petras voor botox, fillers en ooglidcorrectie bij Take Time 4 Beauty

Ik wil graag meer informatie

en/ of een intakegesprek bij de Cosmedich arts

Over Natascha Petras

Natascha Petras al 12,5 jaar huisarts. Ze heeft 12 jaar in Gezondheidscentrum Beverwaard gewerkt en sinds enkele maanden werkzaam bij Huisartsenpraktijk de Penning in Rhoon. In deze huisartsen praktijk werkt ze drie dagen en de resterende tijd houd zij zich bezig met cosmetische ingrepen. Vanuit haar praktijk in Oud-Beijerland bied ze de Botox en niet permanente filler behandelingen aan. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in de praktijk in Rhoon omwille van de hygiëne.

Opleiding

Natascha heeft haar opleiding tot basisarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding aan de Erasmus Universiteit. Door haar voorliefde voor cosmetiek en chirurgie is zij zich gaan verdiepen in de niet permanente fillers, botox en ooglidcorrecties, dit naast de kleine chirurgische ingrepen die ze als huisarts al deed. In 2011 heeft zij zich aangesloten bij huisartskliniek (opleidingsinstituut) om dergelijke ingrepen te leren. Inmiddels is Natascha zelfstandig ondernemer.
Ze staat geregistreerd als huisarts in het BIG register.

Cosmedisch arts

Natascha Petras noemt zichzelf Cosmedisch arts i.p.v. Cosmetisch arts. Het verschil. Een Cosmetisch arts is alleen opgeleid tot het verrichten van cosmetische ingrepen. Natascha is medisch onderlegd en heeft als basis haar huisartsenopleiding en is dus bevoegd tot meer. Zij kijkt dan naast de cosmetische kant ook ethisch naar de ingrepen en zet het gezondheidsbelang voorop.

Ooglidcorrectie

Naast Botox en niet permanente fillers is het mogelijk om een mooie ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Veel mensen hebben last van zware of overhangende oogleden. Hier is met een ooglidcorrectie snel iets aan te doen. Natascha Petras is bevoegd tot het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen waaronder ook populaire ooglidcorrectie die zij voor een zeer lage prijs kan aanbieden.
Kijk hier voor haar tarievenlijst.

Welke producten worden gebruikt? 

Natascha werkt met Restylane. Dit is een hyaluronzuur filler. Met Belotero, ook een hyaluronzuur filler. Azzalure voor de botuline en tevens de Radiesse als speciaal filler.
De keuze van het product dat gebruikt wordt hangt af van de wensen en doelen. Alle producten zijn zeer hoogwaardig en betrouwbaar.

Contact

Om jouw optimale privacy en eigen keus in tijdstip te laten bepalen vind de behandeling altijd plaats in haar eigen praktijk in Oud-Beijerland of in de huisartsen praktijk in Rhoon. Behandeling bij Take Time 4 Beauty is niet mogelijk. Wel zullen er informatie avonden worden georganiseerd.
Het is altijd mogelijk om een informatie gesprek met Natascha te plannen. Wil je graag meer informatie dan kun je mij altijd contacten of het contactformulier invullen met jouw vraag.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top