DS V-Line Collageendraad behandeling

Fijne lijntjes en rimpels effectief aanpakken door origineel collageen in diepere huidlagen te brengen

Help; De eerste rimpels verschijnen

Je ziet de eerste rimpels verschijnen. Rond je ogen, op je voorhoofd, op je bovenlip of wangen. Je wilt er heel graag iets tegen doen. Het gebruik van fillers gaat je nog een stap te ver. De natuur een handje helpen door het verouderingsproces te vertragen en vooral de tekenen van dit ouder worden minder zichtbaar te maken.

Ontdek de DS V-Line Collageendraad behandeling, een innovatieve en trendy manier om fijne lijntjes en rimpels te verminderen zonder ingrijpende procedures zoals injectables. Een doorbraak in de anti-ageing technologie nu ook beschikbaar in Oud-Beijerland.

De DS V-Line Collageendraad behandeling

Naarmate we ouder worden, vermindert onze natuurlijke productie van collageen, wat leidt tot de vorming van rimpels.
Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en een fundamenteel onderdeel van ons bindweefsel. Het vormt een stevig netwerk van vezels dat onze huid stevigheid en structuur geeft. Er zijn verschillende typen collageen, waarvan type I 90% van het collageen in onze huid uitmaakt.

Vanaf ons 25e levensjaar verliezen we gemiddeld 1% collageen per jaar.
Natuurlijk kunnen we dit met voeding of suppletie meer binnen krijgen. Echter in heel je lichaam is collageen te vinden. Het speelt o.a. een vitale rol in andere lichaamsstructuren zoals pezen, kraakbeen, en ligamenten. Je lichaam is een fantastisch systeem. En wanneer jij collageen suppleert zal het collageen naar die plekken toe worden gestuurd waar het het hardst nodig is. Mooi voor je gewrichten maar niet voor je rimpel! 

De oplossing
Met de DS V-Line Collageendraad behandeling stimuleren we de aanmaak van collageen direct binnen de rimpel, waardoor deze minder diep wordt en je een jeugdigere uitstraling krijgt. 

Yes; minder rimpels en meer collageen

Innovatieve Naaldloze Technologie

Onze DS V-Line behandeling is een pionier in de toepassing van een geavanceerde, naaldloze technologie die direct zichtbare resultaten levert. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, en veilig uit te voeren zelfs tijdens de zomermaanden. In onze draden maken we gebruik van het originele collageen en stamcellen. Niet een variant of lijkend op.. nee, het echte collageen. Dit herkent onze huid het best en hiermee kan je huid ook echt aan de slag. Ideaal voor de eerste fijne lijntjes die ontstaan.

Diepere rimpels of meer huidverslapping?

Zijn de rimpels al wat dieper of speelt het huidverslapping inmiddels een rol. Dan is de collageendraad techniek heel mooi te combineren met complementaire behandelingen. Zo kunnen we de zenuwbanen verjongen en de prikkels naar de spier verbeteren met onze ReYu.  Onze collageen fabriekjes (de fibroblastcel) harder laten werken door b.v. Microneedling, Bio Skin Jettng of TriPollar.

Een combinatie van behandelingen die het best past bij jouw wensen zullen we bij Take Time 4 Beauty altijd persoonlijk met je bespreken. Een adviesgesprek kun je hier aanvragen.

Het behandelproces met de collageendraden

  1. Voorbereiding: Een speciaal ontwikkelde scrub opent de huidkanalen, verwijdert talg en dode cellen, en bereidt de huid voor op de behandeling.
  2. Toepassing: Collageendraad wordt als nanodeeltjes in de huid gebracht door middel van een speciaal stamcellen serum, die werkt tot in de diepere huidlaag. Collageen kan nu door de huid heen om opgenomen te worden in de laag waar nodig is.
  3. Nabehandeling: Intensieve vochtboosters en een speciale collageengel worden aangebracht om de huid optimaal te ondersteunen.

De resultaten van Collageen draden

De voordelen van Collageen draden

Yes; minder rimpels en meer collageen

Veel gestelde vragen over de collageendraad behandeling

Hoe vaak moet ik behandelen

Voor optimale resultaten raden wij een kuur aan van drie behandelingen, 1 behandeling per 10 tot 14 dagen. Afhankelijk van uw huidtype en leeftijd kan het effect tussen de 6 tot 12 maanden aanhouden. Wil je resultaat blijven opbouwen dan kan de behandeling iedere 2 maanden na de kuur herhaalt worden.

Kun je ook losse zones behandelen?

Jazeker, wanneer je je stoort aan lijntjes op een bepaalde zone dan kun je onze collageen zone behandeling boeken. Zijn de lijntjes daar wat dieper of meer het gevolg van contour verandering of verhoogde spierspanning. Dan combineren we met andere technieken om tot een optimaal resultaat te komen. Deze collageendraad combinatie is ook online te boeken.

Gaan de rimpels echt weg?

Nee, helemaal weg gaan ze niet. Ze worden wel minder diep. Je behoud je natuurlijke mimiek. Combineer je de draden met andere technieken en ‘vul je de huid’ met b.v. de hyalurondraden dan krijg je wel een mooi natuurlijk resultaat en een jeugdige uitstraling.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, totaal niet.
Je voelt dat we iets aan het doen zijn. Maar we injecteren niks. Ook ‘spuiten’ we geen draad in (dit is een andere techniek). Nano technologie wordt gebruikt om het collageen in de huid te laten zakken.

Kan het gecombineerd worden met fillers of injectables?

Je mag de behandeling combineren met bv injectables. Wacht wel minimaal drie weken met de collageendraad behandeling. 

Scroll naar boven