De Beauty Cadeaubon

Feestelijk om te geven en heerlijk om te krijgen. Je kunt onze cadeaubon zelfs online bestellen!

De cadeaubon.. een zeer gewaardeerd cadeau.

Je bent op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, kerstcadeau of gewoon zomaar een presentje voor iemand. Een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling wordt altijd zeer gewaardeerd. Het is persoonlijk, het geeft de ontvanger een heerlijk gevoel en je laat de gever zelf beslissen wat ze boeken of kopen.  

Onze cadeaubon online bestellen

Voor een cadeau moet je vaak op het laatste moment de deur nog uit. En het komt zelden gelegen door onze drukke agenda’s. Daarom maken wij het je gemakkelijk. Bestel de bon online. Je ontvangt de bon direct in je emailbox.

Yes, ik wil graag een Cadeaubon

En iemand een fantastisch kado geven

Voordelen van de online cadeaubon

  • Altijd een gewaardeerd cadeau.
  • Snel en makkelijk besteld.
  • Je hoeft er niet de deur voor uit.
  • Je kunt voor meerdere personen tegelijk bestellen.
  • Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.
  • Gratis verzending inclusief inpakken vanaf €10,-

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top