Browstyling de perfecte wenkbrauwen voor jou gezicht

Wenkbrauwen bepalen voor 80% je gezichtsuitdrukking

Perfecte wenkbrauwen door browstyling

Yes, ik wil graag de mooiste wenbrauwen

Ik boek nu een afspraak met de wenkbrauwspecialist

WAT IS ER MOGELIJK MET WENKBRAUWEN?

Tegenwoordig is er veel mogelijk met wenkbrauwen. Wenkbrauwen stylen is weer helemaal in. Ze mogen weer gezien worden. Van subtiel bijwerken tot een meer opvallende look. Zelfs permanente make-up, gezet door onze specialist, Jacqueline. Alles is dus mogelijk voor jouw mooiste wenkbrauwlook bij Take Time 4 Beauty.

EPILEREN
Je wenkbrauwen laten bijwerken door middel van epilatie of waxen/harsen is een manier om overtollige haartjes te verwijderen. De wenkbrauw krijgt dan weer z'n natuurlijke vorm terug. Wil je direct ook iets meer kleur aan je wenkbrauw dan kun je epileren combineren met het verven van je wenkbrauwen. Of je de wenkbrauwen laat harsen of epileren is geheel aan jou. Overleg met de specialist wat het prettigst en meest effectief is voor je.

VERVEN
Wil je niet alleen een mooie vorm wenkbrauw maar wil je ze ook anders van kleur. Net iets donkerder of juist velen tinten donkerder. Het is mogelijk. De wenkbrauw verf kan in diverse kleuren gezet worden. Van lichtblond, natuurbruin tot kastanje of donkerbruin, grijs of zwart. Kleuren kunnen ook gemengd worden voor het beste resultaat. Onze specialist zal dit altijd met je bespreken. De verf blijft tot wel 4 weken goed op de haartjes zitten.

BROWSTYLING
De wenkbrauw volledig shapen doen we met browstyling. Heb jij helemaal geen vorm meer in je wenkbrauw of wil je een totaal andere vorm dan is het shapen van je wenkbrauw de oplossing. De lijnen worden uitgetekend en alle haartjes eromheen worden weg geëpileerd, geharst en waar nodig bijgeknipt. We behandelen de huid rond de wenkbrauw en er wordt een passende kleur gekozen om de wenkbrauwen te verven. Wij verven met de intense kleuren van het professionele merk Refectocil. Dit houd wel tot 6 weken op de haartjes.

BROWSTYLING INTENSE
Ben jij iemand die altijd de wenkbrauwen moet bijtekekenen. Sta jij iedere ochtend met je wenkbrauwpoeder of potlootje paraat? Heb je wellicht vroeger teveel weg geëpileerd waardoor er nu gewoonweg minder groeit? Dan is browstyling intense ideaal voor jou. Naast alles wat de browstyling je bied maken we bij de browstyling intens gebruik van een ander type refectocil verf. Een kleur die we niet alleen op de haartjes zetten maar ook op de huid kunnen mee tekenen. Zo wordt de wenkbrauw weer helemaal vol, zijn de plekjes waar geen of minder haar groeit mooi gevuld.

De browstyling intens kan tevens heel subtiel worden aangebracht. Dus ook voor de dames (en heren) die wel een mooi volle wenkbrauw willen echter niet 'too much' is dit een ideale oplossing. Voorheen was de browstyling intense onze henna behandeling. Echter henna heeft het nadeel dat het snel een reactie geeft op de huid. Veel mensen zijn gevoelig voor het product. Met de refectocil intense is dit nu verleden tijd

  • Meerdere tinten mogelijk.
  • Geheel natuurlijk product.
  • Snelle behandeling.
BROWLAMINATION / BROWLIFT
Heb je haartjes die niet altijd de juiste richting opvallen. Wil je uitgesproken wenkbrauwen in de perfecte vorm zonder omkijken. Dan is de Browlamination techniek zeker iets voor je. Browlamination wordt ook wel Browlift genoemd. Dit omdat het de haartjes iets lift en deze in een vorm worden gezet die maar liefst zes weken aanhoud. Weerbarstige of gekrulde haartjes komen zo ook weer in de perfect vorm. Uiteraard worden ook bij de Browlift de wenkbrauwen in de juiste kleur gebracht en geshaped in de vorm die jij mooi vind en passend is bij je gezicht.

Wil je graag een wenkbrauw behandeling maar vind je het zelf lastig om te kiezen wat het best bij je past? Maak dan gerust een afspraak en we zullen altijd eerst bespreken wat het best bij je past alvorens we een behandeling kiezen. Wil je online boeken? Zorg dan dat we een half uurtje de tijd voor je hebben. Je loopt gegarandeerd met mooie wenkbrauwen de deur uit.
Scroll naar boven