Browstyling oor ideale wenkbrauwen

Goed verzorgde wenkbrauwen kunnen je hele gezicht transformeren. Wenkbrauwen bepalen namelijk voor een groot deel hoe je gezicht eruit ziet. Heb je geen tijd of zin om iedere dag je wenkbrauwen opnieuw te stylen…

of levert het je een geïrriteerde huid op? Kom dan langs bij Take Time 4 Beauty.
Met onze verschillende wenkbrauwbehandelingen kunnen we je wenkbrauwen precies stylen zoals jij het wil met resultaat dat je wekenlang zal doen stralen.

Browstyling ideale wenkbrauwen - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Zelf je wenkbrauwen epileren

Je hebt precies in je hoofd hoe je jouw wenkbrauwen graag zou willen hebben. Gewapend met je pincet en borsteltje sta je daarom regelmatig voor de spiegel. Toch is het moeilijk om je eigen wenkbrauwen zo goed te vormen. Je staat dichtbij de spiegel om ieder haartje eruit te trekken en kunt zo moeilijk overzicht houden over de volledige vorm. Bovendien zorgt het trekken aan de haartjes voor een rode, geïrriteerde huid. Zodra je het resultaat bekijkt, ben je maar matig tevreden. Het beeld in de spiegel komt nog niet overeen met hoe je het voor je zag.

Professioneel advies van de stylist

Je hoeft niet alleen met je pincet te blijven worstelen met je wenkbrauwen. Onze browstylisten gaan maar wat graag voor je aan de slag. De styliste bespreekt eerst met jou je wensen. Wat zou goed passen bij jouw gezicht en welke kleur is geschikt? Mocht je twijfelen of werkelijk geen idee hebben – geen probleem. De styliste kan je altijd adviseren over wat zij denkt dat bij je past. Op basis van dit eerst gesprek wordt vervolgens de behandeling uitgekozen.

Wenkbrauwbehandelingen bij Take Time 4 Beauty

Wij bieden deze mogelijkheden aan:
  • Epileren: door je wenkbrauwen te epileren kun je de vorm van je wenkbrauwen precies naar wens maken. Je hoeft dan niet meer steeds zelf met een pincet haartje voor haartje je wenkbrauwen stylen, dat wordt gewoon voor je gedaan. Ook is het mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren met een touwtje, waardoor je nog strakkere lijnen kunt krijgen, en donshaartjes weg te laten waxen.
  • Verven: misschien is de vorm van je wenkbrauwen niet eens waar je mee zit, maar is het juist de kleur. Je kunt je wenkbrauwen ook laten verven. Er is een breed pallet aan kleuren beschikbaar, van blond tot zwart en alles daar tussenin. Bovendien blijft de verf tot vier weken op je wenkbrauwen zitten, daar heb je dus geen omkijken naar!
  • Advies in wenkbrauwmake-up: Steeds bezig om wenkbrauwen te tekenen, zonder het gewenste resultaat te bereiken? Je kunt je eigen wenkbrauwen er 100% natuurlijk uit laten zien met mineral brow powder. Wij werken zelf met minerale make-up van Be Minerals en Mintenz. Samen met jou kiezen we de geschikte kleur en geven we je advies over hoe je jouw wenkbrauwen precies kunt krijgen zoals je wil.
  • Browstyling: behaal de perfecte vorm en kleur in een keer. De browstylistes van Take Time 4 Beauty werken met Henna Glance. Dit is een nieuwe techniek waarbij Henna wordt gebruikt. Henna blijft naast de haartjes ook op je huid zitten. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie kleur in je wenkbrauwen, maar ook de illusie van vollere wenkbrauwen. Dit maakt Henna geschikt wanneer je altijd zelf wenkbrauwen aan het tekenen bent of veel geëpileerd hebt.

Eindelijk zoals je wilde

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om je wenkbrauwen professioneel te laten behandelen. Welke behandeling je ook kiest, het resultaat zal altijd zowel mooi als natuurlijk zijn. Wanneer je daarna in de spiegel kijkt, zal er een brede lach verschijnen op je gezicht. Kijk, dát is hoe je het voor je zag!

Lijkt browstyling je wel wat? Plan dan een afspraak met ons in!

Yes, ik ga mijn wenkbrauwen laten stylen

En ontdekken welke wenkbrauwbehandeling goed bij mij past

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven