De perfecte wenkbrauwen voor jou gezicht

Wenkbrauwen bepalen voor 80% je gezichtsuitdrukking

Perfecte wenkbrauwen door browstyling

Yes, ik wil graag de mooiste wenkbrauwen

En boek nu een afspraak met de wenkbrauwspecialist

Wat is er mogelijk met wenkbrauwen?

Tegenwoordig heel veel. Wenkbrauwen zijn weer helemaal in. Ze mogen weer gezien worden.

Epileren

Wenkbrauwen kun je laten epileren. Epileren geeft een hele mooie vorm aan je wenkbrauw die past bij je uitstraling. Heb je veel overtollige (dons)haartjes dan kun je ook kiezen voor het harsen van je wenkbrauwen. Soms geven mensen de voorkeur aan epileren met een touwtje. Hier kun je hele strakke lijnen mee maken. Alle drie de technieken zijn mogelijk in onze salon Take Time 4 Beauty.

Verven

Wil je niet alleen een mooie vorm wenkbrauw maar wil je ze ook anders van kleur. Net iets donkerder of juist velen tinten donkerder. Het is mogelijk.
De wenkbrauw verf kan in diverse kleuren gezet worden. Van lichtblond, natuurbruin tot kastanje of donkerbruin, grijs of zwart. Kleuren kunnen ook gemengd worden voor het beste resultaat. Onze specialist zal dit altijd met je bespreken.
De verf blijft tot wel 4 eken goed op de haartjes zitten.

Browstyling

De nieuwste techniek in wenkbrauwen stylen in het verven met Henna. Hierbij gebruiken wij het zeer betrouwbare merk Glance.
Henna heeft als voordeel dat het ook goed op de huid blijft zitten. Afhankelijk van je huid (ph waarde) en je huidverzorging blijft dit enkele dagen tot soms 2 tot 3 weken op je huid zitten. We zetten deze techniek in wanneer je graag vollere wenkbrauwen wilt.
De Henna Glance blijft tot wel 6 weken op de haartjes zitten.

Ben jij iemand die ze altijd bij moet bijtekenen. Heb je wellicht vroeger teveel weg geëpileerd waardoor er nu gewoonweg minder groeit? Dan is verven met de Henna Glance ideaal voor jou.

  • Zes tinten mogelijk.
  • Geheel natuurlijk product.
  • Snelle behandeling.

Wil je graag een wenkbrauw behandeling maar vind je het zelf lastig om te kiezen wat het best bij je past?
Maak dan gerust een afspraak en we zullen altijd eerst bespreken wat het best bij je past alvorens we een behandeling kiezen.
Wil je online boeken. Zorg dan dat we een half uurtje de tijd voor je hebben. Je loopt gegarandeerd met mooie wenkbrauwen de deur uit.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top