Browstyling de perfecte wenkbrauwen voor jou gezicht

Wenkbrauwen bepalen voor 80% je gezichtsuitdrukking

Perfecte wenkbrauwen door browstyling

Yes, ik wil graag de mooiste wenbrauwen

Ik boek nu een afspraak met de wenkbrauwspecialist

WAT IS ER MOGELIJK MET WENKBRAUWEN?

Tegenwoordig heel veel. Wenkbrauwen zijn weer helemaal in. Ze mogen weer gezien worden.

EPILEREN
Wenkbrauwen kun je laten epileren. Epileren geeft een hele mooie vorm aan je wenkbrauw die past bij je uitstraling. Heb je veel overtollige (dons)haartjes dan kun je ook kiezen voor het harsen van je wenkbrauwen. Soms geven mensen de voorkeur aan epileren met een touwtje. Hier kun je hele strakke lijnen mee maken. Alle drie de technieken zijn mogelijk in onze salon Take Time 4 Beauty.

VERVEN
Wil je niet alleen een mooie vorm wenkbrauw maar wil je ze ook anders van kleur. Net iets donkerder of juist velen tinten donkerder. Het is mogelijk. De wenkbrauw verf kan in diverse kleuren gezet worden. Van lichtblond, natuurbruin tot kastanje of donkerbruin, grijs of zwart. Kleuren kunnen ook gemengd worden voor het beste resultaat. Onze specialist zal dit altijd met je bespreken. De verf blijft tot wel 4 weken goed op de haartjes zitten.

BROWSTYLING
De wenkbrauw volledig shapen, weer voller maken of corrigeren kan met browstyling. In onze salon wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Browstyling technieken. We kunnen verven met Henna. Het verschil met 'gewoon' verven is dat Henna ook op de huid kleurt. Hiermee maak je de wenkbrauw voller. Afhankelijk van je huid (ph waarde) en je huidverzorging blijft dit enkele dagen tot soms 2 tot 3 weken op je huid zitten.

Niet iedereen kan goed tegen Henna. Voor mensen die de meest natuurlijke vorm van Browstyling willen hebben wij nu en nieuw product van Refectocil in huis. Dit geeft dezelfde mooie resultaten als Henna verf. De Henna Glance als de Refectocil blijft tot wel 6 weken op de haartjes zitten.

Ben jij iemand die ze altijd moet bijtekenen? Heb je wellicht vroeger teveel weg geëpileerd waardoor er nu gewoonweg minder groeit? Dan is browstyling ideaal voor jou.

  • Zes tinten mogelijk.
  • Geheel natuurlijk product.
  • Snelle behandeling.
BROWLAMINATION / BROWLIFT
Heb je haartjes die niet altijd de juiste richting opvallen. Wil je uitgesproken wenkbrauwen in de perfecte vorm zonder omkijken. Dan is de Browlamination techniek zeker iets voor je. Browlamination wordt ook wel Browlift genoemd. Dit omdat het de haartjes iets lift en deze in een vorm worden gezet die maar liefst zes weken aanhoud. Weerbarstige of gekrulde haartjes komen zo ook weer in de perfect vorm. Uiteraard worden ook bij de Browlift de wenkbrauwen in de juiste kleur gebracht en geshaped in de vorm die jij mooi vind en passend is bij je gezicht.

Wil je graag een wenkbrauw behandeling maar vind je het zelf lastig om te kiezen wat het best bij je past? Maak dan gerust een afspraak en we zullen altijd eerst bespreken wat het best bij je past alvorens we een behandeling kiezen. Wil je online boeken? Zorg dan dat we een half uurtje de tijd voor je hebben. Je loopt gegarandeerd met mooie wenkbrauwen de deur uit.
Scroll naar boven