Sportmasseuse

Diverse sport -en ontspanningsmassages, voetreflex, medical taping, bindweefselmassage

Voorkomen is beter dan genezen

Een massage is meer dan alleen lekker ontspannen.
Het biedt een uitkomst bij o.a.

Bodyflexyolanda-massages-bij-Take-Time-4-Beauty-600x600

Ik wil graag meer informatie

en/ of een intakegesprek bij de massagespecialist.

Bij een massage is het van belang dat deze wordt uitgevoerd door een professioneel geschoolde masseur. Naast de standaard ontspanning en sportmassages bestaan er nog vele specialistische behandelingen.
Wil je zeker weten dat je in professionele handen bent. Take Time 4 Beauty beveelt Bodyflex@yolanda aan.

Over Yolanda

Mijn naam is Yolanda Snijders – Peerbolte.
Ik ben gepassioneerd sporter. Het liefst zit ik op de fiets of ben ik na mijn werk te vinden in de sportschool. Tot voor kort heb ik les gegeven op de sportschool. Heerlijk actief buiten bezig zijn biedt mij ontspanning.

Sinds 2014 ben ik opgeleid sportmasseur. Ik heb mijn opleiding genoten bij IVS opleiding in Dordrecht.
Ik blijf scholing volgen (accreditatie) en ben daarom ook vermeld in het Perimedisch kwaliteitsregister. Ook ben ik ESPO gecertificeerd.

Naast de basis ben ik mij gaan specialiseren in meerdere soorten massages.
Triggerpoint massage, bindweefselmassage voor zowel lichaam als gezicht, zwangerschapsmassage, lage onderrug klachten, schouderklachten, medical taping, specialisatie voor hardlopers en cupping.
Uitgeleerd….? Nee hoor, nog lang niet. Een nieuwe opleiding staat al in de planning.

Mijn massage praktijk is in ‘s Gravendeel aan de Dauwrootstraat 23.

Echter om mensen in de regio van Oud-Beijerland te kunnen helpen ben ik regelmatig in het Huidinstituut Take Time 4 Beauty van Cindy Bos aanwezig.

Wil je op deze locatie behandeld worden neem dan contact met mij op.

De behandelingen van Bodyflex Yolanda.

 

Sportmassage

Bij sportmassage wordt gebruik gemaakt van een stevige en op een specifieke spiergroep gerichte massage. Vooraf stel ik met jou een behandelplan samen dat afgestemd is op de klachten.

Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook wanneer je wordt beperkt in het dagelijkse leven door klachten, kan deze vorm van massage uitermate geschikt zijn voor jou.

Tijdens de sportmassage maak ik indien nodig ook gebruik van o.a. triggerpointmassage, bindweefselmassage, cupping en medical taping.

Cosmetische bindweefselmassage

Wil je werken aan een mooie, glanzende en stralende huid? Cosmetische bindweefsel massage werkt preventief en huid verbeterend.
Deze massage wordt ingezet bij:

  • Vermindering van littekenweefsel (denk aan pijnklachten bij bv weersveranderingen.
  • Huidverbetering bij bv een vale, vermoeide huid of acne. Ook lijntjes en versteviging worden aangepakt.
  • Behandeling van een sebostase huid of couperose.
  • Vermindering van striae en cellulitus.
  • Behandeling van de sinaasappelhuid, kuiltjes op de bovenbenen en billen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap kan zeer belastend zijn voor je lichaam, want er verandert veel in jouw lichaam tijdens een zwangerschap.

Door hormonen die het lichaam aanmaakt ter voorbereiding op de bevalling en door toename van gewicht kunnen klachten ontstaan zoals rugpijn, vocht vasthouden en bekkenklachten.

Zwangerschapsmassage helpt deze klachten verminderen en je helpt je beter te slapen en te ontspannen. Door de massage worden er minder stresshormonen aangemaakt.

Ik kan je deze massage aanbieden vanaf de 3e maand tot aan de bevalling.
De eerste keer bespreken we hoe ver de zwangerschap is, hoe je je voelt en welke klachten je hebt.
De totale massage duurt 75 minuten.

Veelal is op de rug liggen wanneer je zwanger bent niet prettig, daarom werken we tijdens deze massage veelal in zijligging.
Ik werk met speciaal voor de zwangerschap gemaakte massageolie, deze is 100% natuurlijk.

Ontspanningsmassage

Met deze massage komen lichaam en geest weer helemaal tot rust. Het doel van deze massage is dan ook om te komen tot volledige ontspanning.

Deze massage helpt of verlicht psychische of lichamelijke klachten zoals stress, gespannen spieren en spierpijn, vermoeidheid, en slapeloosheid.

Deze massage heeft een positieve invloed op lichaam en geest.

HotStone Massage

De hotstone massage is een ontspanningsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme stenen. De spieren ervaren hierdoor een diepe relaxatie en geven een stretching effect.

Door de combinatie van warmte en beweging werken we dieper op het spierweefsel.

De hotstone massage is aan te raden bij klachten als stress, spierpijn, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen en bij een slechte doorbloeding.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een massage waarbij de denkwijze gehanteerd wordt dat lichaam en geest in evenwicht moeten zijn. Je kunt wel zeggen dat alle zenuwen en weefsels in de rest van het lichaam verbonden zijn met de voeten van een mens. Wanneer deze zenuwen en weefsels vanuit de voeten niet juist of volledig functioneren, ontstaan er blokkades in de energiestroming van het lichaam, met als gevolg dat vervelende pijntjes kunnen ontstaan, je je gestrest voelt en/of je niet fit voelt.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top