Acne en ontstekingen aanpakken

Wil jij een zuivere huid zonder honderden euros aan huidproducten te verspillen

Zichtbare Rode adertjes met kleine ontstekingen

Zie je altijd wat rood? Alsof je steeds een blos op je wangen hebt. Of heb je juist allemaal rode puntjes en vlekjes op je huid. Zie jij kleine puistjes maar komt er geen talg uit? Het word alleen maar roder wanneer ze uitgedrukt worden! Voelt je huid droog aan en heb je zelfs, wellicht plaatselijk, schilferige plekken?

Heb jij je huid vaak behandeld met producten tegen ontstekingen, zonder resultaat. Reageert je huid erg op veranderingen in het weer of merk je zelfs wekelijks verschillen? Komt het voor dat je huid het ene moment vrij rustig is en dan ineens rood en onrustig.

Herken jij je hierin

Mieke heeft altijd een blos op haar wangen. Ze zegt “het lijkt wel of de puberteit nu komt voor mijn huid, terwijl ik in mijn tienerjaren een rustige huid had”. Mieke is de 40 al gepasseerd. Juist toen begon het. In de puberteit is er nooit sprake van puistjes geweest. De huisarts heeft al middeltjes voorgeschreven maar die helpen niet echt. Heel eventjes lijkt het te werken om vervolgens een nog drogere huid te krijgen. Het internet staat vol met standaard lijstjes van producten die je het beste kan vermijden. Roken, hete spijzen en teveel koffie en alcohol. Maar bij Mieke veranderd er vrij weinig als ze deze producten laat staan. “Leer er maar mee leven en camoufleer het maar”, was het meest gehoorde advies.

Toen werd het anders! Mieke verteld; “De oorzaak van mijn rosacea bleek op een heel ander vlak te liggen. Ik was erg ontstekingsgevoelig. Door een test kwam ik hier achter. We zijn de ontstekingsgevoeligheid gaan aanpakken en mijn huid is al veel rustiger. Ook bleek ik vanuit mijn darmen een reactie te krijgen op mijn huid. Ook hier is door de huidspecialist samen met mij naar gekeken en heb ik de adviezen dankbaar opgevolgd. Een mooi product voor thuis zorgt er nu ook voor dat er geen droog gevoel en schilfering meer is. Ik ben superblij met de resultaten. Op deze manier was er nog nooit naar mijn huidprobleem gekeken”. Ik ben superblij dat ik het ‘behandelplan voor een droge en gevoelige huid met acne rosacea’ hebt gevolgd. 

Wat het Behandelplan voor Droge en Gevoelige Huid met Acne Rosacea voor je doet:  

 • Je zichtbare rode adertjes zijn verdwenen
 • Je huid is gehydrateerd
 • De algehele roodheid is verminderd
 • Ontstekingen worden niet meer getriggerd
 • Je hebt een mooie glow
 • Je geeft niet meer onnodig veel geld uit
 • Je hoeft geen uitdrogende producten van de huisarts meer te gebruiken
 • Je hebt tools in handen om eventuele toekomstige huidproblemen aan te pakken zodat
 • Jij je niet meer onzeker hoeft te voelen
 • Wanneer je het leuk vind om make-up te gebruiken zal het er veel egaler en mooier uitzien
 • Je stress niveau zal behoorlijk afnemen
 • Het branderige en prikkende gevoel is weg
 • Je huid zal beter gehydrateerd zijn
 • Je voelt je zekerder op je werk of met belangrijke gesprekken die je moet voeren
 • Je hebt geen huidreacties meer van verkeerde cosmetica

Wil jij ook naar dit resultaat toewerken. Wil jij die mooie glow zonder roodheid?
Tijdens het behandelplan werken we in 3 maanden naar jouw meest mooie huid toe.
– Je krijgt een intake met gediplomeerd huidspecialist.
– We geven een analyse van jouw acne/ontsteking profiel met advies.
– Je krijgt een 1 op 1 bodyscan voor onderzoek naar jouw deficiënties.
– We starten je behandeltraject zonder verrassingen: in 12 weken naar een betere huid.
– Je ontvangt direct de juiste producten, zonder extra kosten.
– Je ontvangt de tools om de ontstekingen en droge huid in de toekomst te voorkomen.

Ik ben erg goed geholpen. Er werd echt naar mij geluisterd en kreeg goede adviezen. Ik heb een erg onrustige huid en toen ik weg liep uit de salon voelde mijn huid erg fijn en zacht aan.

Kim

Ik ben super blij met het resultaat, en de manier waarop ik geholpen ben. Mijn mee-eters zijn allemaal weg, mijn huid is schoon en ik draag vrijwel geen concealers meer.

Naomi

De behandeling was heel goed en fijn! Ik ben nu voor de tweede keer hier geweest. Resultaat: mijn gezicht voelt zachter aan en mijn puistjes zijn nu al veel minder erg. Ik raad Take Time 4 Beauty zeker aan anderen aan!

Jack

 Cindy kijkt echt naar wat mijn huid nodig heeft en past de hele behandeling daar op aan.

Danielle

Ik ben nu 4 keer bij Cindy geweest. Geweldig advies en behandeling en mijn acne is zo goed als verdwenen.

Mark

Je twijfelt nog.. dit kan zijn omdat je al zoveel hebt geprobeerd. De vraag die ik regelmatig krijg is, “Ik heb al zoveel geprobeerd en steeds als ik behandeld was werd het juist erger”.
Ik snap je twijfel volledig. En dat is precies de reden dat we het anders aanpakken.
Door onze totaal aanpak zul je een heel andere ervaring hebben. Wanneer je opstaat uit de behandelstoel tintelt je huid van frisheid. Regulier probeert een schoonheidsspecialist de ontstekingen van buitenaf weg te krijgen. Wij doen dit juist door van binnenuit te werken. Onze speciale behandeling in combinatie met  onderzoek naar de oorzaak maakt de behandeling veel effectiever. Honderden mensen gingen je al voor en altijd is de huid juist rustiger na onze behandeling.

Help mij van mijn droge rosacea huid af

Scroll naar boven