Acne en ontstekingen aanpakken

In 4 stappen naar een zuivere huid zonder honderden euros aan huidproducten te verspillen

Rode pijnlijke puisten, gele kopjes en onderhuidse verdikkingen

Heb jij altijd last van een onrustige huid. Een huid met verdikkingen die, al voordat ze zichtbaar zijn, gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Zie altijd rode ontstekingen, gelige kopjes die je het liefst zou uitdrukken en witte en zwarte mee-eters.

Zijn deze ontstekingen begonnen tijdens je puberteit of juist op volwassen leeftijd.  Heb je al honderden euro’s uitgegeven aan reiniging en onstekingsremmers. Voel jij je er onzeker door? Overweeg jij zelfs de stap naar de arts die je zeer zware medicatie voorschrijft.

Herken jij je hierin

Kim mijd het liefst sociale gelegenheden, ze voelt zich heel erg onzeker over haar huid. Het lukt met make-up niet goed om alles te camoufleren. Voor haar werk moet ze representatief zijn. Een pony over het voorhoofd. Haar haar zoveel mogelijk langs het gezicht. Toch make-up op. Ze vraagt zich af waarom ze nu zo’n last heeft van acne. In de puberteit viel het reuze mee. Nu is ze half 20 en wordt het steeds erger. De gelige kopjes zijn lastig om af te blijven. Er wordt er nog weleens één weggekrabbelt. Kim heeft al van alles geprobeerd. Van de dermatoloog kan ze medicatie krijgen maar hiermee mag je beslist niet zwanger worden. Dit vind ze een stap te ver gaan.

Jack heeft last van grote zichtbare ontstekingen. Ze zijn pijnlijk. Met slapen voelt hij ze goed. Regelmatig gaan ze open en bloed het. In de omgang met meisjes voelt hij zich erg onzeker. Het levert veel stress en een lagere zelfwaarde op. Zijn oplossing is nu vooral veel hoodies dragen zodat het minder opvalt.

Toen werd het anders! Kim verteld; “Ik heb een stap genomen dat alles voor mij heeft veranderd. Ik ben gaan begrijpen waardoor ik zoveel ontstekingen heb. De waardes zijn twee keer gemeten en naast elkaar gelegd. Wauw, wat een verschil, maar dat was ook al aan mijn huid te zien. Ik voel me ook anders, meer energie en gezonder. Ik weet nu wat de invloed van mijn hormonen op mijn huid is en hoe ik kan voorkomen dat ze verstoord worden. De stress en onzekerheid die ik had door mijn huid zijn verdwenen. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen en dat ik niet aan de medicatie hoefde te beginnen”.
Jack zegt “Ik hoef me niet meer te verstoppen onder een hoodie. Ik ben een stuk zelfverzekerder en dat helpt me in mijn omgang met anderen enorm. Ik heb meer zelfvertrouwen”.

Wat het Behandelplan voor de Ontstekingsgevoelige Huid en Acne voor je doet:  

 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je huid is egaler
 • De roodheid is verdwenen
 • De huid doet geen pijn meer
 • Je hebt een mooie glow
 • Je geeft niet meer onnodig veel geld uit
 • Je houd tijd over
 • Je hebt tools in handen om eventuele toekomstige huidproblemen aan te pakken zodat
 • Jij hoeft je niet meer onzeker hoeft te voelen
 • Wanneer je het leuk vind om make-up te gebruiken zal het er veel egaler en mooier uitzien
 • Je stress niveau zal behoorlijk afnemen waardoor
 • Je hormonen veel meer in balans komen
 • Je huid zal beter gehydrateerd zijn
 • Je voelt je zekerder op je werk of met belangrijke gesprekken die je moet voeren
 • Vorming van littekens wordt voorkomen

Wil jij dit ook? Dat kan We hebben een 3 maanden programma waarbij we je huid de juiste zorg gaan geven waardoor jij een gezonde huid terug krijgt. We gaan in 5 stappen aan je huid werken. Je komt 5 keer naar ons instituut. Je krijgt de huidproducten mee geschikt voor jouw huid. We werken aan een heldere huid zonder ontstekingen en voorkomen littekentjes. We testen en bespreken de oorzaken en je krijgt tools om de ontstekingen en acne in de toekomst te voorkomen.

Ik ben erg goed geholpen. Er werd echt naar mij geluisterd en kreeg goede adviezen. Ik heb een erg onrustige huid en toen ik weg liep uit de salon voelde mijn huid erg fijn en zacht aan.

Kim

Ik ben super blij met het resultaat, en de manier waarop ik geholpen ben. Mijn mee-eters zijn allemaal weg, mijn huid is schoon en ik draag vrijwel geen concealers meer.

Naomi

De behandeling was heel goed en fijn! Ik ben nu voor de tweede keer hier geweest. Resultaat: mijn gezicht voelt zachter aan en mijn puistjes zijn nu al veel minder erg. Ik raad Take Time 4 Beauty zeker aan anderen aan!

Jack

 Cindy kijkt echt naar wat mijn huid nodig heeft en past de hele behandeling daar op aan.

Danielle

Ik ben nu 4 keer bij Cindy geweest. Geweldig advies en behandeling en mijn acne is zo goed als verdwenen.

Mark

De vraag die ik regelmatig krijg is, “Heeft het nog wel zin om te behandelen als zelfs de producten van de huisarts en apotheek niet helpen”.
Jazeker, omdat er nu ook naar de oorzaak gekeken wordt en je gaan helpen om dat aan te pakken zal je veel meer resultaat krijgen dan behandeling van een huisarts doet. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen. Door naar het complete plaatje te kijken krijg je inzicht in het ontstaan van jouw acne. En weet je wat je moet doen om het proces te keren.

Help mij van acne en ontstekingen af

Scroll naar boven