Jeugdpuistjes en vette huid aanpakken

In 4 stappen naar een zuivere huid zonder honderden euros aan huidproducten te verspillen

verstopte poriën, witte bultjes of een glimmende huid

Voelt jouw huid niet helemaal glad? Zie je van die zwarte puntjes, vooral bij je neus, kin en voorhoofd? Of juist allemaal kleine witte bultjes? Glimt jouw huid de hele dag en lijkt het erger te worden wanneer je crèmes gaat gebruiken?

Speelt de pubertijd bij jou een rol? Of heb je juist last van deze onzuiverheden na je 24e jaar. Heb je het gevoel dat je crème als een laag over je huid ligt en laat je het liever weg. Ziet je huid er vettig uit en heb je toch plaatselijk wat schilfers en droog gevoel?

Herken jij je hierin

Rosali voelt zich onzeker. Ze heeft continue het gevoel dat er naar haar gekeken wordt en dat er over haar geoordeeld wordt. Haar huid is onrustig en voelt vet aan. Geen crème voelt fijn op haar huid. Haar huid heeft een vettige laag, ze voelt zich niet ‘schoon’. Ze heeft zich al regelmatig laten adviseren en is steeds opnieuw weer thuisgekomen met een heel scala aan producten en hoop dat het nu gaat werken. Producten die de huid teveel uitdrogen, producten die toch weer te vet blijken. Haar methode om ermee om te gaan is make-up. Heel veel make-up. Gewoon dichtsmeren zodat een ander het niet ziet. Maar iedere avond na het schoonmaken van de huid lijkt het erger te worden. Vooral in de week voor de menstruatie. Ze voelt zich nog onzekerder. Spontaan weggaan lukt niet. Altijd eerst de badkamer in om alles te camoufleren.

Toen werd het anders! Rosali verteld; “Ik ben iets gaan doen dat alles voor mij heeft veranderd. Na de eerste afspraak voelde mijn huid al veel gladder. Ik kon mijn verhaal kwijt. Er werd serieus geluisterd en er werden dingen gevraagd die mij nog nooit eerder gevraagd werden. Allemaal om de oorzaak te achterhalen. En wat bleek. Na een paar weken begon ik dat te merken dat mijn huid meer een glow kreeg i.p.v. het vettige gevoel. Met een veel zelfverzekerder gevoel sta ik nu in het leven. Mijn huid mag gezien worden. De make-up heb ik niet meer nodig. Ik gebruik het nog wel maar niet meer als camouflage, meer als decoratie”.

Hoe? “De eerste stap die ik heb gezet was het maken van een afspraak bij Take Time 4 Beauty. Waarna ik het programma ‘Behandelplan voor Jeugdpuistjes en Vette Huid heb gevolgd

Wat het Behandelplan voor Jeugdpuistjes en Vette Huid voor je doet:  

 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je huid voelt gladder
 • De zwarte en witte puntjes op je huid zijn verdwenen
 • Je hebt geen make-up meer nodig
 • Je hebt een mooie glow
 • Je geeft niet meer onnodig veel geld uit
 • Je houd tijd over
 • Je hebt tools in handen om eventuele toekomstige huidproblemen aan te pakken zodat
 • Jij je niet meer onzeker hoeft te voelen.
 • Wanneer je het leuk vind om make-up te gebruiken zal het er veel egaler en mooier uitzien
 • Je stress niveau zal behoorlijk afnemen waardoor
 • Je hormonen veel meer in balans komen
 • Je huid zal beter gehydrateerd zijn
 • Je voelt je zekerder op je werk of met belangrijke gesprekken die je moet voeren?

Wil jij dit ook? Dat kan We hebben een 3 maanden programma waarbij we je huid de juiste zorg gaan geven waardoor jij een gezonde huid terug krijgt. We gaan in 4 stappen aan je huid werken. Je komt 4 keer naar ons instituut Je krijgt de huidproducten mee geschikt voor jouw huid. We bespreken de oorzaken en je krijgt tools om de onzuiverheden in de toekomst te voorkomen.

Ik ben erg goed geholpen. Er werd echt naar mij geluisterd en kreeg goede adviezen. Ik heb een erg onrustige huid en toen ik weg liep uit de salon voelde mijn huid erg fijn en zacht aan.

Kim

Ik ben super blij met het resultaat, en de manier waarop ik geholpen ben. Mijn mee-eters zijn allemaal weg, mijn huid is schoon en ik draag vrijwel geen concealers meer.

Naomi

De behandeling was heel goed en fijn! Ik ben nu voor de tweede keer hier geweest. Resultaat: mijn gezicht voelt zachter aan en mijn puistjes zijn nu al veel minder erg. Ik raad Take Time 4 Beauty zeker aan anderen aan!

Jack

 Cindy kijkt echt naar wat mijn huid nodig heeft en past de hele behandeling daar op aan.

Danielle

Ik ben nu 4 keer bij Cindy geweest. Geweldig advies en behandeling en mijn acne is zo goed als verdwenen.

Mark

De vraag die ik regelmatig krijg is, “Heb ik dagenlang een rode huid wanneer ik de behandeling heb gehad”.
Nee, zeker niet. Door de speciale voorbehandeling zullen de onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden.

 

Help mij van mijn vette onzuivere huid af

Scroll naar boven