Acne en ontstekingen aanpakken

Een zuivere huid zonder honderden euros aan huidproducten te verspillen in 12 weken

Rode pijnlijke puisten, gele kopjes en onderhuidse verdikkingen

Heb jij altijd last van een onrustige huid? Een huid met onderhuidse verdikkingen die, al voordat ze zichtbaar zijn, gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Loop jij altijd rond met rode ontstekingen, gelige kopjes en zwarte mee-eters? Heb je plekjes waar je niet af kan blijven? Je handen jeuken.. 

Wanneer zijn deze ontstekingen bij jou begonnen? Tijdens je puberteit of juist op volwassen leeftijd.  Heb je al honderden euro’s uitgegeven aan reiniging en onstekingsremmers. Voel jij je er onzeker door? Overweeg jij zelfs de stap naar de arts. Ben je ten einde raad en zie je door de bomen het bos niet meer? Ik begrijp het.

Er is zo ontzettend veel aanbod. In drogisterijen, de apotheek, bij collega’s en nu ook via social media. Denk aan b.v. TikTok. Er worden via dit kanaal bizar veel ‘wonder’ producten aangeboden. Zelfs voor ons, als huidspecialist, zijn er honderden merken om uit te kiezen. Bijna ieder skincare merk heeft wel een  productlijn tegen acne. Heel goed allemaal maar er mist één cruciaal ding. En dat ene cruciale ding zal het verschil maken tussen wel of geen resultaat. Tussen wel of geen mooi huid zonder puistjes en ontstekingen.

Al 28 jaar zie ik allerlei vormen van acne voorbij komen. Al vrij snel ontdekte ik dat er meer nodig is bij het aanpakken van acne. Zonder de cruciale elementen aan te pakken zijn de resultaten middelmatig. En daar gaan wij niet voor. Zelfs met het mooiste skincare merk krijgen we niet de langdurige resultaten die wij, en vooral ook jij, zou willen. Bij ons zal je een compleet andere ervaring hebben tijdens je eerste afspraak. 

Herken jij je hierin?

Je mijdt het liefst sociale gelegenheden, je voelt je heel erg onzeker over je huid. Het lukt maar niet om met make-up alles goed  te camoufleren. Voor je werk moet je representatief zijn. Of het nu mode is of niet, je zorgt altijd voor een pony bij je voorhoofd. Of je laat zoveel mogelijk haren langs je gezicht vallen zodat er zo min mogelijk roodheden en ontstekingen te zien zijn. Gebruik je toch make-up op dan baal je dat het niet egaal wordt of het is zo een dikke laag dat het niet fijn aanvoelt.

Het kan zijn dat je last hebt  van grote zichtbare ontstekingen die pijnlijk zijn. Tijdens het slapen voel je ze zelfs. Regelmatig gaan ze open en bloed het. Je zelfwaarde daalt enorm. Hoodies dragen lijkt een prima oplossing omdat je je dan een beetje kan verstoppen. Contact zoeken met iemand die je leuk vind is lastig voor je. Je hebt het gevoel dat iedereen alleen maar naar je gezicht kijkt.

Gefrustreerd komen cliënten bij ons binnen “Waarom heb ik nu zo’n last heeft van acne? In de puberteit viel het reuze mee. Nu ben ik half 20 en wordt het steeds erger. De gelige kopjes zijn lastig om af te blijven. Er wordt er nog weleens één weggekrabbelt.” Of ben je al bij de huisarts of dermatoloog geweest. Hun oplossing; antibiotica of nog erger, medicatie waarmee je beslist niet zwanger mag worden. Het medicijn brengt je lichaam behoorlijk uit balans.

Of ouders komen ten einde raad bij ons binnen met hun tieners. Tieners die al middeltjes hebben gebruikt dat door skinfluencers wordt aangeboden. Naar de schoonheidsspecialist durven ze niet meer omdat ze na de behandeling 2 dagen rood hebben gezien en het ‘uitknijpen’ van de puistjes erg pijnlijk was.

Het kan allemaal compleet anders!

Je kunt de stap nemen dat alles voor je verandert. Je gaat begrijpen waarom je zoveel ontstekingen hebt. Je krijgt inzicht in je ontstekingswaardes. Je gaat tijdens de kuur een duidelijk verschil merken. Het zal niet alleen aan je huid te zien zijn. Je voelt je ook anders, je krijgt meer energie en voelt je gezonder. Je weet nu wat de invloed van b.v. hormonen op je huid is en hoe je kunt voorkomen dat deze verstoord worden. De stress en onzekerheid, die je nu ervaart door je onzuivere huid, is verdwenen. Medicatie zal niet nodig zijn.
Je hoeft je niet meer te verstoppen onder een hoodie. Je ben een stuk zelfverzekerder en dat helpt je in de omgang met anderen enorm. Je hebt meer zelfvertrouwen en je sociale contacten zijn toegenomen.

Wat het Behandelplan voor Acne en de Ontstekingsgevoelige Huid voor je doet:  

 • Je voelt je zelfverzekerder
 • Je huid is egaler
 • De roodheid is verdwenen
 • De huid doet geen pijn meer
 • Je hebt een mooie glow
 • Je geeft niet meer onnodig veel geld uit
 • Je houd tijd over
 • Je hebt tools in handen om eventuele toekomstige huidproblemen aan te pakken zodat
 • Jij hoeft je niet meer onzeker hoeft te voelen
 • Wanneer je het leuk vind om make-up te gebruiken zal het er veel egaler en mooier uitzien
 • Je stress niveau zal behoorlijk afnemen waardoor
 • Je hormonen veel meer in balans komen
 • Je huid zal beter gehydrateerd zijn
 • Je voelt je zekerder op je werk of met belangrijke gesprekken die je moet voeren
 • Vorming van littekens wordt voorkomen

Stel je voor hoe jouw leven eruit ziet zonder acne

Samen gaan we de strijd tegen je acne aan. Je komt bij ons voor een 3 maanden traject waarin we samen werken aan jouw gezonde huid. Tijdens je eerste afspraak zullen we alles bespreken, meten, behandelen en je krijgt de juiste producten direct mee. We leggen je uit wat crucial is en dat de langdurige resultaten in de weg staat.

Tijdens het behandelplan werken we in 3 maanden naar jouw meest mooie huid toe.

Wanneer je hier of op onderstaande link klikt kom je in een veld waarmee jij de start van je kuur bevestigt en je eerste afspraak direct inplant. De vier vervolgafspraken voor jouw traject maken we samen wanneer je bij ons bent.

Ik ben erg goed geholpen. Er werd echt naar mij geluisterd en kreeg goede adviezen. Ik heb een erg onrustige huid en toen ik weg liep uit de salon voelde mijn huid erg fijn en zacht aan.

Kim

Ik ben super blij met het resultaat, en de manier waarop ik geholpen ben. Mijn mee-eters zijn allemaal weg, mijn huid is schoon en ik draag vrijwel geen concealers meer.

Naomi

 Cindy kijkt echt naar wat mijn huid nodig heeft en past de hele behandeling daar op aan.

Danielle

Ik ben nu 4 keer bij Cindy geweest. Geweldig advies en behandeling en mijn acne is zo goed als verdwenen.

Mark

De behandeling was heel goed en fijn! Ik ben nu voor de tweede keer hier geweest. Resultaat: mijn gezicht voelt zachter aan en mijn puistjes zijn nu al veel minder erg. Ik raad Take Time 4 Beauty zeker aan anderen aan!

Jack

De vraag die ik regelmatig krijg is, “Heeft het nog wel zin om te behandelen wanneer zelfs de producten van de huisarts en apotheek niet helpen”.
Ik begrijp je frustratie en onzekerheid heel goed. Producten van de arts kunnen kort werken waarna je probleem opnieuw terugkeert. Dit is omdat er niet naar de oorzaak wordt gekeken.

Ik geef je een voorbeeld. De korte termijn oplossing is meestal een antibiotica. Een antibiotica vernietigt de slechte maar ook de goede bacteriën. Het gevolg kan zijn, een slechtere damgezondheid. De slechtere werking van onze darmen zijn vaak de oorzaak van acne.
Juist omdat wij samen nu ook de oorzaak onderzoeken en aanpakken ervaar je veel meer resultaat dan behandeling met medicatie. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen. Door naar het complete plaatje te kijken krijg je inzicht in het ontstaan van jouw acne. En je weet wat je moet doen om het proces te keren.

Help mij nu van acne en ontstekingen af

Scroll naar boven