Alles over de Fruitzuurpeeling

Soms kijk je in de spiegel en denk je, dit is het gewoon net niet

Niet omdat er echt een duidelijk probleem is of dat je echt ergens ontevreden over bent. Je weet alleen dat je er beter kan uitzien dan je nu doet. Je ziet dat je huid wat droog en vaal is. Je kunt zelf scrubben en je huid reinigen om te proberen je doffe huid weer te laten opleven, echter je kunt je ook even in de watten laten leggen. Met een intensieve behandeling bij Take Time 4 Beauty zoals een fruitzuurpeeling kun je weer een egale en frisse huid krijgen. Geen twijfel meer, je kunt weer lachend in de spiegel kijken!

Fruitzuurpeeling - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

Waarbij te gebruiken

Een fruitzuurpeeling is een sterke peeling, die geschikt is om de huid mee te vernieuwen, te versterken en weer gezond te maken. De fruitzuurpeeling is geschikt bij:

De behandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?
Het begint met een reiniging van de huid om deze voor te bereiden op de peeling. Welke peeling geschikt is, is afhankelijk van jouw wens en huidtype. Niet ieder huidtype is namelijk voor iedere peeling geschikt. Door de verschillende concentraties, zuurgraad en werking van de zuren is het afhankelijk van je klacht en huidtype welke peeling voor jou geschikt is. Take Time 4 Beauty werkt met de peelings van Image Skincare en Pascaud Beauty Innovations. Hierbij kunnen we onder andere de melkzuurpeeling en glycolzuurpeeling aanbieden met verschillende intensiteitsniveaus. Ook hebben we een peeling op basis van salicylzuur tegen acne, kojic acid tegen hyperpigmentatie en andere peels. De peeling is trouwens niet niks: je zult merken dat de huid actief wordt. De peeling kan hierbij ook wat roodheid van de huid oproepen. Geen zorg, het trekt na de behandeling weer weg.

Zo werkt het

De peeling werkt in op de bovenste huidlaag en de diepere huidlagen. Op de bovenste huidlaag zitten dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen en zijn eventueel rimpeltjes en lijntjes zichtbaar. Het fruitzuur zorgt ervoor dat een deel van de dode huidlaag gaat loslaten en van de huid verdwijnt. Een stralende huid wordt direct zichtbaar. Ook stimuleert de peeling in de diepere huidlagen de huid om aan het werk te gaan en meer collageen en elastine aan te maken, wat de huid elastisch en fit maakt.

Het resultaat

De effecten liegen er niet om. De fruitzuurpeeling geeft je een prachtig egale huid die er weer schoon en levendig uitziet. Door de toegenomen collageen- en elastineaanmaak wordt de huid steviger en egaler. Ook vervagen hierdoor pigmentvlekken. De reiniging van de huid zorgt er ook voor dat acne vermindert. En doordat de peeling de dode huidcellen verwijdert, kan de huid na de behandeling producten ook beter in zich opnemen.

Zelf ervaren

Direct na de behandeling kan de huid er mogelijk licht rood uitzien, maar dat trekt snel genoeg weg. Daarna zie je vooral de prachtige resultaten: een frisse en schone huid waar je nog weken van kunt genieten. Bij regelmatige fruitzuurpeelingen merk je nog meer resultaat. Kleine rimpels en lijntjes kunnen vervagen, het werkt preventief tegen huidproblemen zoals acne en de natuurlijke huidvernieuwing krijgt blijvend een boost! Neem contact op om het zelf te gaan ervaren.

Yes, ik wil een Fruitzuurpeeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven