Af van overtollige kilo's

Zionic ondersteunt!

Je herkent het vast: van die lastige vetjes die, wat je ook doet, maar niet verdwijnen. Misschien heb je last van love handles, zadeltassen of overmatig vet rond je armen waar je maar al te graag vanaf wilt. Jij wilt een mooie, strakke huid met geaccentueerde rondingen. De Zionic kan jou helpen je droomfiguur te bereiken terwijl jij lekker achterover kunt liggen.

Zionic helpt bij plaatselijk overtollig vetverlies

Vetophopingen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw vet maar niet verdwijnt. Overmatig vet of vetophopingen kunnen ontstaan door hormonale factoren, overgewicht, te weinig beweging of verkeerde voeding. Je huid is slap en je figuur is niet wat je wilt dat het zou zijn. Sporten, genoeg slapen, gezond eten: het doet allemaal net niet genoeg voor jou. De Zionic kan hier jou net dat extra duwtje in de rug geven. De behandeling is bijvoorbeeld geschikt voor de buik, benen, billen, armen en rug: plekken waar vet van nature moeilijk verdwijnt.

Hoe werkt het

De Zionic is een behandeling waarbij vanuit jou geen inspanning nodig is. Het tegenovergestelde: de behandeling is heerlijk aangenaam en ontspannend. Zionic helpt jouw lichaam terug in model te brengen en het tegelijkertijd te verstevigen. De behandeling is tevens geschikt voor het verminderen van cellulite. De Zionic maakt gebruik van een diepe actieve rotatiemassage (MARF) in combinatie met resistieve radiofrequentie (RF). Dit systeem verwarmt de vetcellen, waardoor deze af kan breken en als afvalstof afgevoerd kan worden door het lichaam.

Wat gebeurt er

Tijdens de behandeling zul je een comfortabele warmte en druk op je huid voelen. Het doel hiervan is om de huid dieper te verwarmen. Zo wordt het vetweefsel aangepakt en wordt het lichaam gestimuleerd de vetcellen af te voeren. Doordat het apparaat zowel een thermisch als mechanisch effect heeft, zul je sneller resultaat zien dan bij andere behandelmethoden. De spieren worden gestimuleerd, de bloedcirculatie geactiveerd en verhoging van het metabolisme. Voor het beste resultaat worden 10 á 15 behandelingen geadviseerd, afhankelijk van het te behandelen gebied en huidige conditie van jouw lichaam.

Maak een afspraak

Yes, jij gaat ervoor! Zet de eerste stap naar jouw droomlichaam door nu een afspraak te maken. Door een kennismakingsbehandeling (de Meet & Treat) kun jij samen met een specialiste kijken wat er mogelijk is voor jou. Op een laagdrempelige manier kunnen jullie samen kijken naar de behandelingen aangepast aan jouw wensen en lichaam.

Vul je gegevens in en start met ontdekken

Gratis E-Book - 10 geheimen (1)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Scroll naar boven