Af van overtollige kilo's

Zionic ondersteunt!

Je herkent het vast: van die lastige plekken waar zich meer vetjes ophopen en die, wat je ook doet, maar niet verdwijnen. Misschien heb je last van de zogenoemde ‘love handles’, de ‘zadeltassen’,  overmatig vet rond je armen of rond je knieën waar je maar al te graag vanaf wilt. Jij wilt een mooie, strakkere huid met geaccentueerde rondingen. Je doet ontzettend je best om jouw ideale figuur te bereiken maar op de desbetreffende plekken blijft er toch vet opgeslagen worden. De Zionic kan jou helpen je droomfiguur te bereiken terwijl jij lekker ontspannen kunt liggen.

Zionic helpt bij plaatselijk overtollig vetverlies

Vetophopingen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw vet maar niet verdwijnt. Overmatig vet of vetophopingen kunnen ontstaan door hormonale factoren, overgewicht, te weinig beweging of verkeerde voeding. Je huid is slap en je figuur is niet wat je wilt dat het zou zijn. Sporten, genoeg slapen, gezond eten: het doet allemaal net niet genoeg voor jou. De Zionic kan hier jou net dat extra duwtje in de rug geven. De behandeling is bijvoorbeeld geschikt voor de buik, benen, billen, armen en rug: plekken waar vet van nature moeilijk verdwijnt.

Hoe werkt het

De Zionic is een behandeling waarbij vanuit jou geen inspanning nodig is. Het tegenovergestelde: de behandeling is heerlijk aangenaam en ontspannend. Zionic helpt jouw lichaam terug in model te brengen en het tegelijkertijd te verstevigen. De behandeling is tevens geschikt voor het verminderen van cellulite. De Zionic maakt gebruik van een diepe actieve rotatiemassage (MARF) in combinatie met resistieve radiofrequentie (RF). Dit systeem verwarmt de vetcellen, waardoor deze af kan breken en als afvalstof afgevoerd kan worden door het lichaam.

Wat gebeurt er

Tijdens de behandeling zul je een comfortabele warmte en druk op je huid voelen. Het doel hiervan is om de huid dieper te verwarmen. Zo wordt het vetweefsel aangepakt en wordt het lichaam gestimuleerd de vetcellen af te voeren. Doordat het apparaat zowel een thermisch als mechanisch effect heeft, zul je sneller resultaat zien dan bij andere behandelmethoden. De spieren worden gestimuleerd, de bloedcirculatie geactiveerd en verhoging van het metabolisme. Voor het beste resultaat worden 10 á 15 behandelingen geadviseerd, afhankelijk van het te behandelen gebied en huidige conditie van jouw lichaam.

Combineren met cuppen, Linfopress of EMB test

De Zionic is ontzettend goed te combineren met diverse andere behandelmethoden die ondersteunend werken in het loslaten van vetweefsel, tegengaan van verklevingen in je bindweefsel, cellulite aanpakken en helpen met gewicht verliezen. Eén hiervan is cuppen. Transformational cupping is de nieuwste methode om jou te ondersteunen in je doelen naar een mooi lichaam. Naast cupping is het afvoeren van afvalstoffen heel erg belangrijk. Dit kan met onze Linfopress, een zeer ontspannen methode met mooi resultaat. 
Heb je werkelijk alles al geprobeert en lukt het jou maar niet om tot resultaat te komen dan kan onze orthomoleculair specialist Judith aanvullend bloedonderzoek doen middels een EMB test.

Maak een afspraak

Yes, jij gaat ervoor! Zet de eerste stap naar jouw droomlichaam door nu een afspraak te maken met onze specialist. Door een kennismakingsbehandeling kun jij samen met de
specialiste kijken wat er mogelijk is voor jou. Op een laagdrempelige manier kunnen jullie samen kijken naar de behandelingen aangepast aan jouw wensen en lichaam. Neem hier de eerste stap naar jouw resultaat!

Vul je gegevens in en start met ontdekken

Gratis E-Book - 10 geheimen (1)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Acne - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland

De hoofdoorzaken van acne

Ontdek de acht hoofdoorzaken van acne. Onze acne aanpak door persoonlijke hormoonanalyse, voedingsadvies, body/health check en behandelingen.

Scroll naar boven