Zichtbaar resultaat bij acne en puistjes

Effectieve acne behandelingen bij een onzuivere huid en ontstekingen

Jouw voordeel van de acne behandeling

Acne en Puistjes behandeling - Video - Take Time 4 Beauty
Video afspelen over Acne en Puistjes behandeling - Video - Take Time 4 Beauty

Ik wil nu eens echt mijn acne huid aanpakken

En ervaren wat de acne behandeling van Take Time 4 Beauty voor mij kan doen.

DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT VAN JE ACNE BEHANDELING

 • Ben jij puistjes en ontstekingen meer dan zat.
 • Heb je al van alles geprobeerd en lijkt de acne niet te verminderen?
 • Is je huid droog en schilferig en toch vol ontstekingen?
Wil jij hier vanaf?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Volledig vrijblijvend. We zullen je huid deskundig beoordelen en je adviseren hoe je het beste kunt behandelen. Naast een behandeladvies bespreken we ook welke oorzaken er ten grondslag kunnen liggen aan jouw acne. Denk hierbij aan hormonale veranderingen, stress maar ook je voedingspatroon speelt een grote rol.

BIJ ACNE IS DE HUID UIT BALANS
Herken je dit:
Je gebruikt je product tegen acne en je huid wordt vervolgens heel droog en schilferig? Of je lijkt iets te hebben gevonden dat heel goed werkt en na een paar weken lijkt de werking te stoppen. We horen dit regelmatig. Je bent niet de enige waar dit bij gebeurd. Sommige producten lijken op korte termijn zeker te helpen. Puistjes drogen uit, er lijken minder ontstekingen te vormen maar dan ineens komt het weer terug. Bij acne is de huid vaak uit balans. De talgklieren zijn overmatig talg aan het produceren. Heb je daarbij ook een schilferige huid dan zijn je cellen niet meer in staat het vocht in je huid goed vast te houden. Wanneer je dit beeld bij jezelf herkent, kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen over Acne behandelingen

Gebruiken jullie een fruitzuurpeeling om acne te behandelen?

Ja, een fruitzuurpeeling wordt regelmatig ingezet om acne aan te pakken. Het fruitzuur laat het bovenste laagje van de huid afstoten ( hoe sterk dit gebeurd hangt af van de peeling stof). Het stimuleert tevens de gezonde huid tot een snellere celdeling. We kunnen met een fruitzuur behandeling daarom de stofwisseling van de huid versnellen. Soorten Fruitzuur Er kunnen diverse soorten fruitzuur gebruikt worden bij het geven van een diepte peeling. Ieder soort fruitzuur heeft namelijk een specifieke werking op de huid. De peeling kan zo perfect aangepast worden op jou huidprobleem of wensen. Tot de groep fruitzuren behoort:

 • Lactic aicid (melkzuur)
 • Glycolic acid (glycolzuur)
 • Salycil Peeling.
 • Kojic acid
 • Vitamine C
 • Vitamine A
 • Trichloorazijnzuur

Is een peeling voor iedereen geschikt.

Het ingrediënt waar we de peeling mee uitvoeren bepaald de sterkte en de werking van de peeling. Zo hebben we een peeling voor de zeer gevoelige droge huid, een peeling voor een vette grove huid en een ontstekingsremmende peeling bij acne.

Wat is het verschil met een scrub of enzymen?

Het woord ‘peeling’ is een algemeen woord waarmee we bedoelen. Een manier om de huid aan de buitenkant iets dunner te maken. Dit kunnen we op 3 verschillende manieren doen.

 1. Mechanisch. Dit betekent dat je de dode huidcellen er letterlijk afwrijft. Dit doen we doorgaans met een scrub. Een scrub is makkelijk voor thuisgebruik wanneer je een wat grove of vette huid hebt. Een scrub haalt slecht een miniem laagje van onze bovenste dode huidlaag af.
 2. Enzymatisch. Dan laten we enzymen het werk doen. Een enzym lost op een zachte manier de tussenstof tussen de dode huidcellen op waardoor deze vanzelf gaan loslaten. Dit is een heel geschikte manier van peelen voor de droge gevoelige huid. Het kan zelfs effectiever werken dan een scrub. Ideaal voor thuisgebruik.
 3. Chemische peeling. De fruitzuurpeeling is een vorm van chemische peel. Door een wat zuurdere stof, dan de PH waarde van je huid, aan te brengen laten de huidcellen los. De sterkte van een fruitzuur peeling wordt bepaald door de stof waarmee we peelen. Een fruitzuur peeling wordt doorgaans in de schoonheidssalon aangeboden. Deze is minder geschikt voor thuisgebruik omdat het effect sterker is en de peeling dieper zijn werk doet.

Kan ik na de fruitzuur peeling alles doen?

Na de fruitzuur behandeling kun je in principe gewoon je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Je huid voelt ‘lichter’ en schoner aan. Je huid kan direct na de behandeling wel iets roder zijn door het uitreinigen. Je dient wel rekening te houden met de zon en je huid goed te beschermen met een UVa en UVb filter. Er kan een paar dagen na de acne behandeling een iets droger gevoel of schilfering optreden. Dit zijn de dode cellen die loslaten.

Wat is de prijs van de acne behandeling?

De prijs is afhankelijk van de behandeling die we in gaan zetten.   Als basis hebben we de Image Skincare fruitzuur peeling inclusief het uitreinigen van de oneffenheden.   Deze acne treatment is € 65,- Wil je meer de littekens aan gaan pakken dan bieden we de OxyGeneo+ aan. Deze behandeling is tevens € 65,-   We kunnen de behandeling ook combineren wanneer de huidconditie dit aankan. De behandeling is dan € 95,-   Ben je nog jong en begint je huid onzuiver te worden? Voor jou hebben we dan de Teen Treatment van € 35,-

Hoe behandelen jullie acne littekens?

Acne littekens zijn vaak een gevolg van ontstekingen. Soms ook van het zelf uitknijpen van puistjes. De oneffenheden die onstaat zijn op verschillende manieren te behandelen. De OxyGeneo+ is hiervoor een zeer geschikte behandeling. Echter er zijn meer mogelijkheden afhankelijk van de huidconditie.. Dit zullen persoonlijk met je bespreken.

Scroll naar boven